Wolas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Maket ile uğraşıyorum yeni bir teknik öğrendim 0,5 cm lik mıknatıslar lazım nereden bulabilirim veya büyüğünü bulsam bunu nasıl muntazam parçalayabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 izmirde 2827 sk. no4 1.sanayi sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 eminönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dealextreme e baktınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Perpa'da baya var mıknatısçı. Envai çeşit mıknatıs var. Aradığını rahatlıkla bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://assets.diylol.com/hfs/05b/519/948/resized/magnets-meme-generator-yeah-b-tch-magnets-6792b7.jpg?1345762018.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yer6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kendin yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ankaradayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 izmir istanbul adresi veren olmuş bir ankaralı mıknatısçı çıkmamış cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 çok kuvvetli mıkntaıs lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 breaking bad sağolsun ben kendim yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 harbi nasıl oluyo ne ile yapılıyo bu mıknatıslar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 liselerin kimya lab.lerinden istesen verirler belki. nalburda olabilir bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ulus posta cad. ve konya sok. varmıdır bilmiyorum ama ne arasan bulursuncular oralarda oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 mıknatıs ebay'dan sorulur her çeşit şhit bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 izmir caddesine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 çiviye bakır tel sarıyosun. uçları da pil kutuplarına bağlıyosun oluyo sana elektro magnet. şöyle yap tıkış pıkış | |___ bunlar çivi işte 0,5cm(çivi mi iğne mi ne olursa artık bu boyda) yalnız baya zahmetli oluyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dealextreme'den getirt, milyar tane magnet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 aslında 3 tip doğal mıknatıs var, hatta bitanesi böle herşeyi itio falan, üzerine kurbağa koyuyolar onu kaldırıyor. baya nadir bişidi ha hatırlıyomuyum ne oldukklarını yoo, biri burda laf atsa ispatlayamamda sdfs du bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hah ferromagnets deniyor bunlara ferro 3 lümü ne demek öle bişe, iron nickel cobalt işte. http://en.wikipedia.org/wiki/Ferromagnetism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 buldum ostimde bir yer gidicem bugün. adamlarda her boy ve çeşit varmış aradım sordum 4mm çapında mıknatıs arıyorum dedim adam bana abi mm bilmem ama bizde herşey var gel bi bak dedi ajkdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Suark said: aslında 3 tip doğal mıknatıs var, hatta bitanesi böle herşeyi itio falan, üzerine kurbağa koyuyolar onu kaldırıyor. baya nadir bişidi ha hatırlıyomuyum ne oldukklarını yoo, biri burda laf atsa ispatlayamamda sdfs du bakim ya bırak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Wolas said: buldum ostimde bir yer gidicem bugün. adamlarda her boy ve çeşit varmış aradım sordum 4mm çapında mıknatıs arıyorum dedim adam bana abi mm bilmem ama bizde herşey var gel bi bak dedi ajkdsadsa bence fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Wolas said: buldum ostimde bir yer gidicem bugün. adamlarda her boy ve çeşit varmış aradım sordum 4mm çapında mıknatıs arıyorum dedim adam bana abi mm bilmem ama bizde herşey var gel bi bak dedi ajkdsadsa firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar