Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk'ün samba ile imtihanı.


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Sambayı çoğumuz Rio karnavalı görüntüleri ve Türk spor basınının "sazı eline alan sambacı takımını galibiyete taşıdı" tarzı Brezilya - Türk sentezi cümleleri ile tanıyoruz.

Mayıs ayında Greenpeace ne yazık ki Tünel Meydanı'nda bir "samba flashmob" denemişti. Şanslıydım görüntüleri internetten gördüm sadece bir kaç gün aseksüel olarak kurtardım, canlısına denk gelsem daha vahim bir vaka olabilirdim mazallah.

İlgili görüntüler;

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33119/0/1/beyoglu-nda-sambali-eylem.aspx

Şimdi de medarı iftiharımız THY yine bir Brezilya - Türk sentezine girerek bugünkü Sao Paolo - İstanbul uçuşunda dünyanın ilk islami usullere göre giyinmiş sambacıları ile flashmob gösterisi yapmış.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OlcIPCBQ1Dc

Bu iki örnek en azından flashmob olayında artık bir araya gelerek 19 Mayıs hareketleri yapmanın ötesine (kötü de olsa) geçmeye başladığımızı gösteriyor.

Konuya hakim arkadaşlar örnekleri ile nizami bir sambacının nasıl olduğunu ve nasıl gözüktüğünü göstererek umarım ayarı kaçan estetiğimizi toparlarlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga adamlar rio karnavalı çekiyoruz dememiş ki, sambacı olan reklam çekiyoruz demişler.

kaldı ki ideal samba elbisesi böyle kat kat dökülen uzun bir etek değil miydi? götü sağa sola salladıkça elbise de ahenkle dans edecek falan. o rio karnavalı kafa karıştırmasın bizim anadolulu kezban gibi onlar da aslında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...