Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Sambayı çoğumuz Rio karnavalı görüntüleri ve Türk spor basınının "sazı eline alan sambacı takımını galibiyete taşıdı" tarzı Brezilya - Türk sentezi cümleleri ile tanıyoruz. Mayıs ayında Greenpeace ne yazık ki Tünel Meydanı'nda bir "samba flashmob" denemişti. Şanslıydım görüntüleri internetten gördüm sadece bir kaç gün aseksüel olarak kurtardım, canlısına denk gelsem daha vahim bir vaka olabilirdim mazallah. İlgili görüntüler; http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33119/0/1/beyoglu-nda-sambali-eylem.aspx Şimdi de medarı iftiharımız THY yine bir Brezilya - Türk sentezine girerek bugünkü Sao Paolo - İstanbul uçuşunda dünyanın ilk islami usullere göre giyinmiş sambacıları ile flashmob gösterisi yapmış. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OlcIPCBQ1Dc Bu iki örnek en azından flashmob olayında artık bir araya gelerek 19 Mayıs hareketleri yapmanın ötesine (kötü de olsa) geçmeye başladığımızı gösteriyor. Konuya hakim arkadaşlar örnekleri ile nizami bir sambacının nasıl olduğunu ve nasıl gözüktüğünü göstererek umarım ayarı kaçan estetiğimizi toparlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 what Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bu turklerde cok sinava giriyor ya.simdi de samba imtihani.kalmistir kesin bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hindi gibi sambaci olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 THY videosu neymiş öyle ya iş yerinde ve anneannenizin yanında açmayınız what i've expected what ive got Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Uçakta samba yapmışlar ne bekliyon sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 haşemalı bir tavuz kuşu bekliyordum abi ben de tam, teşekkürler THY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 aga adamlar rio karnavalı çekiyoruz dememiş ki, sambacı olan reklam çekiyoruz demişler. kaldı ki ideal samba elbisesi böyle kat kat dökülen uzun bir etek değil miydi? götü sağa sola salladıkça elbise de ahenkle dans edecek falan. o rio karnavalı kafa karıştırmasın bizim anadolulu kezban gibi onlar da aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 gırinpiis videosu da ne iticiymiş püh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sambanın tesettürle imtihanı olmuş bu. haşema - hakiki şeriat mayosunu bulan yaratıcı kafalar helal samba için de güzel bi isim bulsunlar. Hazır olimpiyatlar Brezilya'da olacak. Deniz, kum, güneş, haşema, samba, rio o lalaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 türkiyede greenpeaceçiler sokak sokak dolanıp üye toplamaktan başka bişiler de yapabiliyorlarmış demekki.yapmasalarmış daha iyiymiş tabi kör oldum tombul tombul bacaklara bakarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 video basık ondan okadar tombul gözüküyor. vazgeçtim tombulmuş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 "Çeliktepe İmam Hatip Lisesi samba ekibi bunlar..." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 konsept kuş falan olduğu için gaga kanat olayında pek yadırgamadım kıyafetin kapalı olmasını. Kuş değil hindimi lam yok o ... Turkey'i yanlış anlamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yazık olan şu odun hatunnarla tanısıcam diye ayda 15 lira para veriyo insannar greenpeacee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Ahahah aynen "Ama Penguvanlar kurtulmasın mııı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar