deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Alkolu falan birakmadim da, duzenli kosuyordum + kalori sayiyordum yaz sonuna kadar, ideal kilomdaydim ve fittim. Sonra su an ki kiz arkadasimla cikmaya basladik; tatli, yemek vs. yapmayi cok seviyor. Bir yandan da hayatimda ilk kez anti depresan kullanmaya basladim... Gece 3'ten fazla tuvalete gittigim oluyor bu arada, diabet belirtisi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 yok yanlış saatte beslenme/içme beliirtisi daha çok. kan şekerine ama tabiki bir baktır şüpheleniyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Gece bir kereden fazla uyanıp tuvalete gidiyosan gogo doktor abi. Şüpheleniyorsanı falan kalmamış o işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 çift taraflı granit tava ve buharlı pişiriciler hakkında ne düşünüyorsunuz?tavuk filan pişirmek için kullanışlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 buharlı pişirici baya güzel bişey, granitin sağlık yönünü bilmiyorum ama güzel pişiriyor. buharlı candır ama şu aradığım 4 katlı bitürlü gelmedi tefale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 okul kantinlerinde abur cuburu yasaklamışlar lan çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 deadwoll said: Benim beynim bu aralar yalnızca sufle vs. seçiyor. Son 3 ayda son 3 yılda yemediğim kadar tatlı yedim. Bazen midem bulanıyor yerken ama yedikten sonra yine canım başka şeyler istiyor. Meyve ye dediler, günde 1 kg'den fazla portakal yemeye başladım, ki üstüne yine gömüyorum çikolatayı, kadayıfı, baklavayı. Kredi kartından her ay temiz 500 lira falan bunlara gidiyor. 5-6 kilo aldım temiz. Ateistler şimdi bunu açıklasın. Şunu okudum diyete sadık kaldığım için motivasyonum arttı lan.. Büyüksün valla bu gazla 2 hafta daha dayanırım 2 öğüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 deadwoll said: Alkolu falan birakmadim da, duzenli kosuyordum + kalori sayiyordum yaz sonuna kadar, ideal kilomdaydim ve fittim. Sonra su an ki kiz arkadasimla cikmaya basladik; tatli, yemek vs. yapmayi cok seviyor. Bir yandan da hayatimda ilk kez anti depresan kullanmaya basladim... Gece 3'ten fazla tuvalete gittigim oluyor bu arada, diabet belirtisi mi bu? hangi antidepresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Selectra kullandım. Mesajı fi tarihinde attıydım da, 92 kiloya çıktım bir ara. Sonra diyet yaptım 2 haftada 88'e indim. Sonra yine abandım yiyorum. Önümüzdeki hafta yüzmeye başlamayı hayal ediyorum, muhtemelen başlamam. Bir de eve bench alma hayalim var. Yanına bir tane de squat rack alsam mmh. AMA İŞTE TEMBELİM AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 abi o selectranın katkısı var gibi bu işe. diğer 10 tane antidepresandan birini deneyebilirsin iştah çok zorluyosa. kişiden kişiye değişiyo bunların etkileri de işte ben de 13 kilo falan aldım oturduğum yerden. bok gibiydi. sonra oturduğum yerde verdim hepsini ilacı bırakınca. yağ bağladım yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Benim antidepresana değil de ritalin tarzı ilaçlara ihtiyacım var sanırım. Kendimi ikna edebilsem tekrar doktora gideceğim de gidemiyorum. Zaten sıkıntım da o. Hiç bir şeyi yapamıyorum ölüm kalım meselesi haline gelmedikçe. Her işimi sürekli öteliyorum, bir şeyi yapmak zorunda kalırsam sinirleniyorum falan. Zaten selectra'yı da 2 ay kullandım, iyi gibiydim; sonra ilacım bitti; doktora gidemedim işler yoğun diye gg oldum. Bir de doktor kontrolünde bırakmayınca benim migrenimi falan tetikledi. Hatta migrenin cinsi değişti. Başım ağrımadan önce dönüyordu falan. Koştur koştur nörolojiye gittim, adam kas gevşetici ve 2 paket daha selectra yazdı. Şimdi başım ağrıyınca kas gevşetici içiyorum. Jelibon gibi oldu vücudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ölene dek ritalin vb alamazsın ki. çok geçici bi çözüm olur. doktor belki terapiye yönlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ssri lari kullanmadan doktora basvurun mutlaka istahi kesicem diye icilmez onlar tamam kapatiyor da sadece istahla kalmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ya ben hep bugün ne yesem ne yapsam diye kıvranıyorum o yzüden aylık hazır yemek programlarına bakıyorum, önerebileceğiniz bir şey var mı, mesela şu nasıl sizce? http://www.muscleandfitness.com/nutrition/meal-plans/28-days-lean-meal-plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ya fena diil de zaten kıvranıyosun 4 öğüne gerek yok. 3 öğünlü bi tane bul. bi de karbonhidratları hep sabaha yazmış gece hep low carb kasmış. biraz broscience sızıyo deliklerden ama kalori ve protein miktarı en önemlisi tabi. kaloriyi tutturmuş proteini abartmış. yağ yakarken protein ihtiyacı artar gibi yazmış, o da broscience. dediği kadar alsan da bi zararı olmaz ama protein hem daha pahalı hem daha zahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 proteini abartmış dedim de beginnerlar için makul miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Şu bcaa lı proteinlerin düzgünü hangisidir? Gerçi hiç bir şekilde gerekli bcaa'yı karşılamıyordur ama yinede iyisini kullanmak lazım. Varmı tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 lan olm ne demek gerekli bcaayı karşılamıyodur. wheylerin içinde var yeterince bcaa. kim bilir kaç ölçek alıyosun günde et, süt, yumurta tükettiğin sürece bcaa supplementi yararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 marka model söyleyinde bakayim. Valinin midir nedir uptake i zor baya. Bu bcaa wheylerde de düşüktür diye tahmin ediyorum. Adamlar bcaa hap ve tozu satmak istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Şu adeta bir hastalık oldu bende, arasına muz bal koyup da yiyorum. Peynir sürerek de yiyorum. Hmfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Dragonfire said: marka model söyleyinde bakayim. Valinin midir nedir uptake i zor baya. Bu bcaa wheylerde de düşüktür diye tahmin ediyorum. Adamlar bcaa hap ve tozu satmak istiyorlar. adamlar her şeyin ayrı ayrı tozunu satmak istiyorlar da çok gereksiz. Kolaya kaçmaya çalışmayın olm bcaa günlük almayınca ölmedik heralde. Yediklerinde sana gerekli olan her şey mevcut. Boş yere yüklenmeyin vücuda. 20 yıl sonra batın mr çektirirsiniz karaciğer ve böbreklerde BCAAAA vs ler gülümser. Öncelikle beslenmeye odaklansan yeterli. İyi antreman İyi beslenme iyi uyku/dinlenme stresten uzaklaşma Mr olympia olmaya çabalamıyorsanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 karaciğere bişi yapacağından değil faydası yok faydası. %0.1 faydası var desen alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Kullanıp da etkisini direk gozlemleyebildigim tek supp kreatin. Beta alanın de iyi diyorlar bakmak lazım. Glutamine de ekleme iyi geliyor diyorlar bunlari diyenler kullanıcılar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 daha öncede dedim, spor sonrası beslenme çok geç olduğundan protein kullanıyorum. BCAA alması zor olduğundan BCAA'lı whey alıcam. Hatta şunu alayım geçeyim diyorum; whey Ayrıca bcaa yoğun antrenmanlardan sonra faydalı diye okuyorum. Şimdi zaten protein bar olayına merak sardım. Bu akşam deneyeceğim yapmayı bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 protein bar için whey mi koyuyon içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar