Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Alkolu falan birakmadim da, duzenli kosuyordum + kalori sayiyordum yaz sonuna kadar, ideal kilomdaydim ve fittim. Sonra su an ki kiz arkadasimla cikmaya basladik; tatli, yemek vs. yapmayi cok seviyor. Bir yandan da hayatimda ilk kez anti depresan kullanmaya basladim...

Gece 3'ten fazla tuvalete gittigim oluyor bu arada, diabet belirtisi mi bu?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
deadwoll said:

Benim beynim bu aralar yalnızca sufle vs. seçiyor. Son 3 ayda son 3 yılda yemediğim kadar tatlı yedim. Bazen midem bulanıyor yerken ama yedikten sonra yine canım başka şeyler istiyor.

Meyve ye dediler, günde 1 kg'den fazla portakal yemeye başladım, ki üstüne yine gömüyorum çikolatayı, kadayıfı, baklavayı. Kredi kartından her ay temiz 500 lira falan bunlara gidiyor. 5-6 kilo aldım temiz.

Ateistler şimdi bunu açıklasın.

Şunu okudum diyete sadık kaldığım için motivasyonum arttı lan.. Büyüksün valla bu gazla 2 hafta daha dayanırım 2 öğüne...
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Alkolu falan birakmadim da, duzenli kosuyordum + kalori sayiyordum yaz sonuna kadar, ideal kilomdaydim ve fittim. Sonra su an ki kiz arkadasimla cikmaya basladik; tatli, yemek vs. yapmayi cok seviyor. Bir yandan da hayatimda ilk kez anti depresan kullanmaya basladim...

Gece 3'ten fazla tuvalete gittigim oluyor bu arada, diabet belirtisi mi bu?

hangi antidepresan
Sosyal ağlarda paylaş

Selectra kullandım. Mesajı fi tarihinde attıydım da, 92 kiloya çıktım bir ara. Sonra diyet yaptım 2 haftada 88'e indim. Sonra yine abandım yiyorum.

Önümüzdeki hafta yüzmeye başlamayı hayal ediyorum, muhtemelen başlamam. Bir de eve bench alma hayalim var. Yanına bir tane de squat rack alsam mmh. AMA İŞTE TEMBELİM AMK
Sosyal ağlarda paylaş

abi o selectranın katkısı var gibi bu işe. diğer 10 tane antidepresandan birini deneyebilirsin iştah çok zorluyosa. kişiden kişiye değişiyo bunların etkileri de işte ben de 13 kilo falan aldım oturduğum yerden. bok gibiydi. sonra oturduğum yerde verdim hepsini ilacı bırakınca. yağ bağladım yağ
Sosyal ağlarda paylaş

Benim antidepresana değil de ritalin tarzı ilaçlara ihtiyacım var sanırım. Kendimi ikna edebilsem tekrar doktora gideceğim de gidemiyorum. Zaten sıkıntım da o. Hiç bir şeyi yapamıyorum ölüm kalım meselesi haline gelmedikçe. Her işimi sürekli öteliyorum, bir şeyi yapmak zorunda kalırsam sinirleniyorum falan.

Zaten selectra'yı da 2 ay kullandım, iyi gibiydim; sonra ilacım bitti; doktora gidemedim işler yoğun diye gg oldum. Bir de doktor kontrolünde bırakmayınca benim migrenimi falan tetikledi. Hatta migrenin cinsi değişti. Başım ağrımadan önce dönüyordu falan. Koştur koştur nörolojiye gittim, adam kas gevşetici ve 2 paket daha selectra yazdı. Şimdi başım ağrıyınca kas gevşetici içiyorum. Jelibon gibi oldu vücudum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya fena diil de zaten kıvranıyosun 4 öğüne gerek yok. 3 öğünlü bi tane bul. bi de karbonhidratları hep sabaha yazmış gece hep low carb kasmış. biraz broscience sızıyo deliklerden ama kalori ve protein miktarı en önemlisi tabi. kaloriyi tutturmuş proteini abartmış. yağ yakarken protein ihtiyacı artar gibi yazmış, o da broscience. dediği kadar alsan da bi zararı olmaz ama protein hem daha pahalı hem daha zahmetli.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

marka model söyleyinde bakayim. Valinin midir nedir uptake i zor baya. Bu bcaa wheylerde de düşüktür diye tahmin ediyorum. Adamlar bcaa hap ve tozu satmak istiyorlar.

adamlar her şeyin ayrı ayrı tozunu satmak istiyorlar da çok gereksiz. Kolaya kaçmaya çalışmayın olm bcaa günlük almayınca ölmedik heralde. Yediklerinde sana gerekli olan her şey mevcut. Boş yere yüklenmeyin vücuda. 20 yıl sonra batın mr çektirirsiniz karaciğer ve böbreklerde BCAAAA vs ler gülümser.

Öncelikle beslenmeye odaklansan yeterli.

İyi antreman
İyi beslenme
iyi uyku/dinlenme
stresten uzaklaşma

Mr olympia olmaya çabalamıyorsanız yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede dedim, spor sonrası beslenme çok geç olduğundan protein kullanıyorum. BCAA alması zor olduğundan BCAA'lı whey alıcam.
Hatta şunu alayım geçeyim diyorum; whey
Ayrıca bcaa yoğun antrenmanlardan sonra faydalı diye okuyorum.

Şimdi zaten protein bar olayına merak sardım. Bu akşam deneyeceğim yapmayı bakalım nasıl olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...