Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Masticore said: http://ilovepeanutbutter.com/ Şu an ağlıyorum,biz de niye yok böyle güzel şeyler :( http://www.3ka.com.tr/class/INNOVAEditor/assets/851087000052-1.jpg bu da sporcular için olanı http://www.mightynut.com/products/ Az önce carrefour'da gördüm gözlerime inanamadım , aldım direk. Fiyatına baktım sonra 24,5 tl imiş. İnsan bazen hayret ediyor Tadı muhteşem yaw Türkçe site koymuşlar http://www.fistikezmesi.com/Sade-Fistik-Ezmesi.html http://www.3ka.com.tr/Peanut-Butter-Co-Mighty-Maple-Fistik-Ezmesi-454GR,PR-5325.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 samaella said: Olay yumurta ise Çılbır yapacaksınız arkadaş. http://www.diyetyemekleri.org/wp-content/uploads/cilbir.jpg istediğiniz kadar yumurtayı bir tasa kırın dursun. (sarıları dağıtmayın) Sonra hafif derin bir tenceremsi kaba su koyup kaynatın. Kaynadıktan sonra tuz dökün biraz suya. Sonracığıma kaynayan suya yumurtaları ittirin. Piştiğinde anlarsınız zaten :D Kevgirle alıp servis edebilirsiniz. Servis : Tabağa yoğurt koyun üzerine yumurtamızı döküp mideye indiriyoruz. Üzerine pulbiber de atabilirsiniz. 0 fat yoğurt + yumurta kombosu ve güzel bir tat ^^ Bunun üzerine pulbiberli yağlı sosta yapıyorlarda bize gelmez pek :D Ama denesin isteyen. http://yemekgunlugum.blogs.com/photos/uncategorized/lbr.JPG sabah olsun yapayım sundan, hic denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Yumurtanın tanesinde (sarısı) 5 gr yağ var, 0 fat değil yani ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 sarımsakta koyun cılbıra üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 yağ iyidir korkmayın yağdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 0 yağ denilen yağ kullanmıyosun manasında yahu. Yiyeceklerin kendi içindeki yağdan korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Geçen yaptım fena olmadı, klasik bir tarif zate her yerde var. Malzemeler 200 gr Yulaf Ezmesi 2 Tam Yumurta 8 Yumurta Beyazı 2 Yk. Kakao 1pk Kabartma Tozu Tatlandırıcı Süzme Yoğurt Klasik Yulaf, yumurtalar kakao ve kabartma tozunu karıştır. (yulafın yarısını blenderla çektim) İçine göz kararı tatlandırıcı koy. Kek kalıbında 220 derece fırına ver 45dk. Çıkardıktan sonra Ayrı bir yerde süzme yoğurt ve tatlandırıcı karıştır. Kesilen kek diliminin üzerine sür. Afiyet olsun, (protein miktarını arttırmak için yumurta beyazı yada protein tozu ekleyebilirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 cheat day i evde yapıyorum bayadır, bugün pizza denedim, güzel oldu pazar kahvaltısı için tavsiye ederim.hamur 35gr. yulaf kepeği karışımı + göz kararı kıvama göre süt + 1 tam yumurta + 1 beyaz + tuz + pul biber + öğütülmüş karabiber + kekikyapım ben krep kıvamında yapıp aynı krep gibi tavada pişirdim. kıvamı anlamak için karıştırdığınız çatal veya kaşığı kaba sokun, çıkardığınızda üstündeki karışım akışkan olmalı. *tavayı biraz ısıtıp bir tatlı kaşığı zeytinyağını peçete ile dağıttım krep piştikten sonra üstüne çok az salça sürüp 30-40 gram cheddar ile kapladım, üstüne hindi füme - tadımlık sosis - ince doğranmış biber + mantar, en uste de sucukları dizip 5 dakika max ısıda fırınladım, sonrasında çıkarıp 5 dakika da 30-40 gram light kaşar ile pişirdim. yulaf kepeği 7.80tl makrocenter, içeriği fotoğraflarda mevcut en başta fotoğraf çekmediğim için, yazma niyetim olmadığımdan genel olarak sonrası var :( fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 http://beyondmeat.com Daha cok protein demir kalsiyum vs.. Ilgincmis.. Denemek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 site çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 zenginler icin kendini parmaklama sitesi olmus. gel bezelye ye desen "ama annnneeeee" diye aglarlar anca. onlerine paketleyip koyunca "daha cok ot, daha cok bok!! WAUV!" diyorlar. lan eve et girmiyor, biz nasi hayatta kaliyoruz? bezelye, fasulye, bulgur falan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kacak et faydali mi ona gore protein tozu yerine ona gomecem parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kacak macak. et mi? evet. gercek et mi? buyuk ihtimalle. fiyati? daha ucuz gom abi.. gom gitsin. la allahin orku 5000yildir kacak et tuketiyor, soylarina zarar gelmedi. sen de ye bence. hatta kacak elektrikle calisan isiticida pisirirsen ekstra puan yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 fazla ısıtınca proteini fln kacmasin mırdar etmeyelim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 az isit yigido! biyiklarini yakmayacak derece yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kulak memesi kavramını burda kullansam abdest kacmaz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kuru fasulye çok güzeldi pascalcım yaaa. ama senin dediğin gibi soğanı çok aradı kuru fasulye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 said: If the brain is given the choice between pleasant taste and no energy, or unpleasant taste and energy, the brain picks energy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 brain picks carbs and fat. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Benim beynim bu aralar yalnızca sufle vs. seçiyor. Son 3 ayda son 3 yılda yemediğim kadar tatlı yedim. Bazen midem bulanıyor yerken ama yedikten sonra yine canım başka şeyler istiyor. Meyve ye dediler, günde 1 kg'den fazla portakal yemeye başladım, ki üstüne yine gömüyorum çikolatayı, kadayıfı, baklavayı. Kredi kartından her ay temiz 500 lira falan bunlara gidiyor. 5-6 kilo aldım temiz. Ateistler şimdi bunu açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Diabet gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 insulin seviyene tecavüz etmişin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 gece tuvalete 3 kere çıkıp ağzın da kurumaya başladıysa kesin gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ağır içiciydin de alkolü mü bıraktın hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Muhtemelen stres kaynaklı bir durum bu. Çözümü ise ketojenik diyet yapıp her gün 1-2 saat yürü 2-3 aya düzelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar