Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
burda bilen vardir diye soruyorum,

pazar aksami haslanmis yumurta yapip soyup dolaba koysam, kac gun bekler dolapta (kahvaltilarda yenmesi icin)
kabuguyla koymak istemiyorum cunku sabah kalkip soymaya ugrasamam.

ha birde gecenlerde marketlerden birinden hazir haslanmis yumurta aldim soyulmus, zerre koku yok, nasi becerebiliriz bunu? evde yaptiklarimiz bir sure sonra koku veriyor (curumus degilde iste bilinen yumurta kokusu) engellemenin yolu var midir?
Sosyal ağlarda paylaş

yumurtanın da tazeliğine bağlı olarak 5-7 gün dayanır dolapta. kabına da bağlı tabi ne kadar hava alacak vb. en uzun süre için sağlam kapalı kapta su içinde dolaba koyman lazım. suda koymasan da haftaiçini götürür muhtemelen pazar akşamından koyunca. tadı kaçıyor biraz ama bozulmuyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
İçecek ve kahvaltı meselesini bidaha bi güncelleyin size zahmet.
Sudan başka ne içilir? Kola bağımlılığından kurtulmaya çalışıyorum ama zor baya baya zor. Su içiyorum çayı bıraktım gibi bişey pazar kahvaltısında 2-3 bardak ancak. Kahve zaten içmiyorum bazen spor öncesi americano o da zorla hiç sevemedim. Meyve suyu çok şekerli gerçi hala koladan iyi ama alternatif değil esasen.

Kahvaltı olayında sabahları vakit yetmiyor, bazen yumurta haşlayıp yiyorum bazen çiğ yiyorum ama doymuyorum. Kolay akşamdan hazırlayıp beni üzmeyecek bişeyler bulamadım daha.
Hiçbişey yememişsem iş yerinde pancake söylüyorum meyveli ballı falan güzel ama o da kesmiyor doğal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...