Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Spora başlayalı 3 ayda 7 kilo almıştım ancak yoğun gece hayatı yüzünden 5 kg'ını geri verdim. Tüm sorun düzensiz ve yetersiz beslenme. Bu beslenmeyi en pratik yoldan nasıl yapabilirim? Sabah öğünlerini mecburen atlamak zorunda kalıyorum. Öğlen gecikebiliyor ama akşam ve gece doğru düzgün yiyorum. Ben bu almam gereken kaloriyi en kısa yoldan nasıl alabilirim? Günde 100 gr nutella ve 300 ml süt karıştırarak içiyorum. Yaklaşık bir 750 kalori oradan geliyor ama geri kalan kaloriyi alacak yol bulamadım. Ev yemekleri genel de düşük kalorili oluyor. Yumurta da sevmediğimden pişmiş yumurta yiyemiyorum. Her gün dışarıdan yemeye kalksam bütçe dayanmaz. Herhangi bir öneriniz var mı dondurulmuş yiyecekler vs?
Sosyal ağlarda paylaş

KİLO ALMA İLE İLGİLİ ÖNERİLER.

BAKMAYIN YAZIN HADİ.

hacklenmedim lan. sadece merhemimi başıma süremiyorum.
sürekli bi' kilo değişimi mevcut. boy 1.80 ama kilo aralığım 57-65.
şimdilerde sanırım 60 dolaylarındayım. doktora mı gitsem şu kan ıvır zıvırı için?
Sosyal ağlarda paylaş

Gofret, bisküvi, bol yağlı kebap türevi, patates kızartması, bolca hareketsizlik.

Ben böyle 14 kilo aldım 1.5 senede.

Sonra bu götün göbeğin haline ne diyip 16 kilo verdim 3 ayda ve spora başladım bu hafta başı. Yine 90 civarına, bu sefer yağlı değil de kaslı olarak çıkmayı planlıyorum önümüzdeki bir yıl içerisinde.

Kas ağrısını özlemişim. Esneyip esneyip duruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Domuz gibiyim. 2 haftadır ağzıma sıvı olarak yeşil çay ve su harici bir şey sürmedim. Akşamları sadece konserve sardalya, tavuk v.s 18 gündür ne patates ne hamur işi ne fastfood. Yemicem yemicem.

Şu kombin hayat kurtarıcı. Hem çok lezzetli. Tat Doğal doğranmış domates (opsiyonel soğanlı) + dardanel zeytinyağlı sardalya. Yağını mümkün olduğunca süzüyoruz.

1 Paketi 100gram geliyor. 100gram da 220 kalori var (1 dilim ekmeğe eşit). 21gram protein (oha) 3.7 karbonhidrat (çok iyi) 2.9 Yağ (süper)

Üzerine bu domatesi azcık sos gibi döküyoruz. Hafif limon.. Yarım dilim ekmek ile afiyetle yiyoruz.

* Lezzetli
* İnanılmaz doyurucu.
* Çok Ucuz (3lü paket zeytinyağlı sardalya 6.99 ücretsiz kargo HB
* Protein ihtiyacını haliyle karşılıyor
* Kalori çok düşük
* Omega 3 yağ cabası

Hemen deneyin. Stormun tarifleri güzeldir.

http://i.hizliresim.com/99XGXk.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

1 Paketi 100gram geliyor. 100gram da 220 kalori var (1 dilim ekmeğe eşit). 21gram protein (oha) 3.7 karbonhidrat (çok iyi) 2.9 Yağ (süper)

3 paketi 7 lira mı oluyor yani? her paket 100g di mi? bu arada 7,99tl olmuş.
Şu var asıl; Dardanel Kaptan Memo Ton Balığı 160 Gr(3 Al 2 Öde) bu da 7,99tlymiş.
İyi valla 3 al 2 öde, balık yağı kapsulüne de gerek kalmaz, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

her gün bunu yemiyoruz tabi. arada karbonhidrat ihtiyacı için kepekli makarna falan olacak

6,99 idi 7,99 olmuş ama yinede ucuza geliyor baya. Migros da tanesi 4tl. Bu şekilde 3 kutusu 7,99 free ship üstelik zeytinyağlı modeli

ton balığından da 6 kutu aldım zaten. tadı gayet iyi. dardanelden farkı yok. ama tonbalığı ayçiçek yağı barındırıyor (zeytinyağlı olanlar çok pahalı). yağ ve kalori oranı daha fazla. onu 1 kutu açıp yemek şeklinde değilde salata üstüne değişiklik olsun diye ekliyorum.

@Jaegerjaquez ya 2 hafta falan dayan artık miden mi küçülüyor, iştahın mı gidiyor ne oluyor bilmiyorum ama porsiyonların çok düşüyor. İlk 10 gün geceleri kıvranıyordum açlıktan. Şimdi gayet alıştım. Akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum. Sonra saat 10 gibi hafif bir açlık vurur gibi oluyor. Hemen yeşil elma, mandalina, muz v.s artık evde ne meyva varsa 1 tane yiyorum. Zaten geçiyor sonra uyuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...