Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

somut olarak ne kullanıldığı bilinmiyor (ben bilmiyorum), kemikleri gelişmesin diye karanlık odalarda yedirtilerek (safkan besinle değil tabi) Normal şartlardan 231231x fazla hızlı büyütülüyor.

kazlarda ciğerleri yağlansın diye hortum sokup zorla besliyolar,

http://jvs.org.uk/wp-content/uploads/2012/05/Foie-gras-31.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Çok süper bir tarif buldum karb için tahıl yiyen arkadaşlara bu tarifi öneriyorum:

Lor Peyniri murat bey bimden aldım yarım kiloluk. Onun içine de 300-400 gr muz koyun tokmakla dövün macun kıvamına getirin inanılmaz bomba bişi oluyor. Süper lan. Acayip süper. Spordan sonra yiyin. Tatlılardan bile güzel. Hem doğal hem protein oranı iyi hem karb oranı iyi muz olduğu için hem de öyle çok pahalı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Çok süper bir tarif buldum karb için tahıl yiyen arkadaşlara bu tarifi öneriyorum:

Lor Peyniri murat bey bimden aldım yarım kiloluk. Onun içine de 300-400 gr muz koyun tokmakla dövün macun kıvamına getirin inanılmaz bomba bişi oluyor. Süper lan. Acayip süper. Spordan sonra yiyin. Tatlılardan bile güzel. Hem doğal hem protein oranı iyi hem karb oranı iyi muz olduğu için hem de öyle çok pahalı değil.

murat bey mi olmalı illa :D

deneyeceğim ama kulağa çok kötü geliyor ya haudsfhuadhsf. kaç tane muz koydun yani 500 gram peynire? bu arada boru diil lan 500 gram lor 6 lira falan olmalı, üstüne muz 3 lira falan. her spordan çıktığında yesen veya protein ihtiyacın olduğunda falan. abbboooo :D

gerçi murat bey bim olduğu için ucuzdur. 1 kere girdim hayatımda. bugüne kadar 1 kere bile duymadığım markalar falan. böle bön bön baktım çıktım :D
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyom ki başka lor göremedim ben ondan aldım. Sen bi dene bildiğin tatlılardan güzel bir tarif oldu. Şimdi 500 gr peynir 3.75 filandı sanırsam. Muz da bilmiyorum büyük 3-4 tane koydum içine.

Lor un besin değeri şurda http://www.muratbey.com.tr/Urunler/49/Yoreseller/Lor-Peyniri-500-Gr.aspx

Muzla karıştırıp ezince acayip süper oldu abi tadı bildiğin tatlı tam. Şimdi aşağı yukarı yarım kilo muz yarım kilo loru koysan 1 kg ya yakın bir besin eder. Ben demin yarısını yedim bunun. Protein ve karb oranı iyi. Normalde protein ve karb ı aynı anda yememek gerek de o kadarınıda yapamıcam ya skerim haha
Sosyal ağlarda paylaş

1000 kaloriyi geçiyorum tabii o abartı da fazla kalorili beslenemiyorum yemeye çok vaktim olmuyor 2k'nın üstüne çıkamıyorum mesela günlük yediklerim şu şekilde tabii bu da en iyisi hergün bu kadar yiyemiyorum.

sabahları vaktim olmuyor o yüzden 1 bardak portakal suyu, 100 ml laktozsuz sütle 30 gram mısır gevreği

arada 250 ml laktozsuz süt, 1-2 adet muz, bal, carboprotein gainer

öğle saatlerinde hafta içi genelde burger king ya da ev yemeği

akşam yine ev yemeği et, pilav ya da sebze oluyor.

Hergün spora gidiyordum okul başladı başlayalı birgün bile gidemiyorum yorgunluktan. 1-2 kilo alıyorum ertesi hafta geri veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Spor yapmaya yeni yeni başladım 2 ay filan oldu, biraz kilo verdim de yağ oranım çok yavaş düşüyor.
1.84 boy, 97 kilo, yağ oranı %25 civarı.

Diyetisyene gitsem mi diyorum da kendime eziyet etmeden halletmeyi denemek daha çok işime geliyor. Yapamazsam diyetisyen tabi ama.
Yağ oranını düşürmek için çok zorlamayacak bir diyet önerebilirmisiniz? Spor salonuna haftada 3 filan gidiyorum genelde ama sağlıksız besleniyorum sorun oradan kaynaklanıyor herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...