SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Antalya gecen sene sampiyonlar ligi finali mi oynadi da haberimiz yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 öf keşke 1461e yenilmeseydiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://forum.psg.fr/showpost.php?p=3717623&postcount=4585 Fransa'da yaşayan Türkler aktif ASDASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hakikaten buraya gelip sizde antalya'ya elendiniz yazanlar var omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Muhendis Oktay,unutmadik seni...... www.haber1903.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 mühendis oktayı öldüren abilerimiz gururmuzdur yazan gsliler var . bu nasıl bir düşüncedir anlamak zor . şu dünyada o ınsanlarla yasamak ne kadar ürkütücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://www.haberedikkat.com/haber_51536_istatistiklerle-besiktasin-magduriyeti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hem ekşisözlükte yazarın biri kaynak alınmış.hadi onu geçtim ciddi ciddi buraya koyuyorsunuz inanamıyorum gerçekten hayır rakamlar doğruysa bile bildiğin 2-3 fark için ağlanmış.gs 26 kırmızı beşiktaş 28 aman tanrım HAKLAR YENMİŞ ben böyle yetoluk görmedim alehte penaltı istatistiği Son 4.5 sezon (2008-2013) Beşiktaş 11 Fenerbahçe 12 Galatasaray 11 leh on 4.5 sezon (2008-2013) Beşiktaş 19 Fenerbahçe 17 Galatasaray 24 AMAN TANRIM HAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ahaha ibretlik yazi. hicbisi anlamadim arkadas. oraya besiktas'tan daha yetersiz bir takim koy, lehte penalti cok az olsun dogal olarak buyuk ihtimal, sonra hakkimiz yendi diye agla sfsfs. bu adama yazi yazdiranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yine cumaları almaya başlamışız maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 nasıl küfür edesim var, edemiyorum allah belasını versin bu federasyonunda o başında oturan tüpçününde, böyle rezillik yok, ulan 4 haftadır maça gidemiyorum kardeşim kendi sahamızdaki 4 maç cuma günü saat 8 e veriliyor, işten yetişemiyorum maça gidemiyorum benim gibi bir suru adam var cuma günü maça gidemeyen, şu hale bak ya, böyle şerefsizlik var mı! bizim gerizekalı yönetimde otursun götünün üstüne , Pazartesi maçları: 4. hafta Beşiktaş 3 - 0 Elazığspor 6. hafta Beşiktaş 0 - 1 Sivasspor Cuma maçları: 9. hafta Kasımpaşa 0 - 3 Beşiktaş 11. hafta Beşiktaş 3 - 3 Bursaspor 13. hafta Beşiktaş 3 - 1 Akhisar Belediyespor 15. hafta Beşiktaş 2 - 2 Eskişehirspor 17. hafta Beşiktaş - Kayserispor tff futbol gelişim direktörlüğü adres : beybostan sk.no.2 beylerbeyi / istanbul tel : 0-216- 321 78 93 faks : 0-216- 321 78 94 beşiktaşlı olan arasın kardeşim burayı bu salak yönetimin bir şey yapacağı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bu ülkede maçlar tribünden izlensin diye değil, tv'den izlensin diye düzenlendiği için yapılabilecek hiçbir şey yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 6 8 10 12 14 te gs cumalari oynadi abi sacma sapan muhabbetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 valequenta said: 6 8 10 12 14 te gs cumalari oynadi abi sacma sapan muhabbetler 6. hafta ordu - gs 8. hafta gencler - gs 10 hafta ibb - gs biz ne diyoruz sen ne diyorsun sacma sapan gerçekten gs ın cuma maçları deplansman maçları oluyor, beşiktaş ın cuma maçları iç saha maçları oluyor evet cok mantıklı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hala adamlari yemliyorsunz, doydular 7 sülalerine yetecek besinleri var. dont feed the trollz.. 21 aralıkta tüm tüpler federasyonda patlar insh.. son 4 hafta üst üste cuma maclarini gs ye verseler, pembe formarli giyerler en önde cemil ipekci fedarasyona yürürlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 veledlik deyince NE ALAKA diyo bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi neyi tartisiyosunuz sdf. her hafta cuma oynansin ne farkedecek ki? yine yenmek icin cikmiyo musun sahaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 mantiga bak sanki ordu deplasmanina gidince yarisi orduspor taraftari oluyor. o tribun gs taraftari ile doluyor zaten. cuma olunca ayni hesap. neyse bu baslik klasik aglama basligi olmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Deplasmanla iç saha maçını aynı kefeye koymak iyiymiş. Ben şahsen cuma maçlarını seviyorum çünkü işime geliyor. İş yerim stadın biraz yukarısında. Yanlız milletide anlıyorum , haftasonu maç ortamı daha farklı, gezip tozup coşup öyle maça gidiyorlar. Bu sebeple durmadan aynı günlere maç verilmesini doğru bulmuyorum, biz geçen sene avrupada yırtınırken milletin avrupa maçları olmamasına rağmen her gün oynuyorduk nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 said: BEŞİKTAŞ'IN BORCUNU GALATASARAY ÖDEYECEK Beşiktaş'ın, geçtiğimiz sezon kadrosunda olan Carlos Arroyo'ya 170 bin Dolar'lık borcu var. Galatasaray, siyah-beyazlı takımın bu borcunu kendi cebinden verecek. Oyuncuya ise yıllık 1 milyon Dolar ödenecek. Gsye çakmışınız beyler borcunuzu da http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/22163652.asp hesabı ağbiden alacan koçum hadi bize eyvallah nihahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 beşiktaş diye futbolcu almışsınız hayırlı olsun sadklasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yalan o haber zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 daha arroyo ile anlaşmadı gs. önce anlaşacaklar, sonra gs ile bjk pazarlık yapacak. arroyo'nun tr'de bir takımda oynaması için, o takımın bjk'ye 800k dolar vermesi gerekiyor. arroyo'yo olan borcundan dolayı bjk'de bu parada indirime gidebilir. bekleyip görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Arroyo'ya olan borç yalan ya, geçen yıl bütün basketbolcuların alacakları kapatıldı. Hiçbir basketbolcuya borcumuz yok. Arroyo Türkiye'ye ancak çok iyi bir sözleşme ile gelir. GS'nin bütçesi var mı? Bilinmez ki ben olduğunu sanmıyorum. Sezon sonu çok açıldılar, işler ters giderse elbet bütçe uydurma planları vardır ama Arroyo karşılar mı bilinmez. Adam en az 2 istiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Arroyo GS'yi istiyor dediydi en son ismail şenol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar