Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Kasımpaşa hiçbir iyilik yapmaz bize asfsda onu unutalım.

Utaka, Montpellier oyuncusu. O başkan Fener'e ne yapıyorsa bize de aynısını yapar. Gerçi herkese yapıyor da adamın görüşü belli, Türkiye'ye ye ancak tek parça nakit para ile oyuncu satarım. Şişirilmiş fiyatlar ile tabii ama Utaka'yı bende çok isterdim. Bu lige çok fazla gelebilecek tipte bir oyuncu ama olmaz yani, alamayız biz şu şartlarda,

Dentinho işte Lucescu aracılığı ile oldu deniyor. Bayağı yardımcı olmuşta işte ne bilim.

Abi birde o pintilik beni de sinir ediyor. Ya bu heriflerin bir numaralı amacı borçları bitirmek. Borçları bitirmek içinde normalde alınması gereken tedbirlerin 4-5 katı daha fazlasını alıyorlar. Dediğin gibi eğer bu ülkedeki 3 büyük takımdan biriysen şu kadar pinti olmaman gerek.

Pintilik yapacaksan da ona göre hamleler yapacaksın. Revize aşamalarında ben Dortmund gibi takımların hiç yarım sezonluk adam kiraladıklarını hatırlamıyorum. Olduysa da opsiyon ile oldu, bizdeki gibi değil.

Gelecek, yarım sezon izleyeceğiz. Bu ligde tahminen iş yapar, sonra gittiğinde üzüleceğiz. Kötü olacak yani ama işte :(

Altınsay geleydi ahh ahh, o da farklı bir ruh hastası gerçi de şu ülkede bir Avrupa takımı, onu geçtim dünya takımı çıkarabilecek düzeyde bilgi birikimi olan birisi varsa o da kendisidir.

Tabii bu kadar dolu bir adam olmasıyla birlikte üstün bir göt kalkıklığı ve atarlı adam olma rolünü de çok iyi yapıyor. BJK yönetimindeki ilk kavgasında sizle uğraşılmaz diyip istifasını bastı daha kulüpten içeri girmedi o günden beri... Geçimsiz herifin teki, ama feci bilgi birikimi vs. aman aman

Transfer listesini de alıp gitmiş birde SDASDAS Onun listesindeki adamlar çok efsanevi oyunculardı çünkü işimize yarardı.
Sosyal ağlarda paylaş

1) 23 ocak 2013- 1 ocak 2014 tarihleri arasında net avro1,000,000.00 (bir milyon euro) aşağıdaki şekilde ödenecektir.

avro250,000.00 - 15 Şubat 2013
avro250,000.00 - 01 Temmuz 2013
avro250,000.00 - 30 Ekim 2013
avro250,000.00 - 30 Aralık 2013

2) Kulüpler karşılıklı olarak anlaştığı taktirde futbolcunun 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar takımımızda kalması için Shakhtar Donetsk Futbol Kulübü'ne net avro700,00.00 (yedi yüz bin euro) ek ödeme aşağıdaki şekilde yapılacaktır.
avro250,000.00 - 26 Şubat 2014
avro250,000.00 - 30 Nisan 2014
avro200,000.00 - 30 Mayıs 2014

3) Ayrıca,Şirketimiz 30 Haziran 2014 tarihine kadar Dentinho 'yu 9,000,000 (dokuz milyon euro) ödenmesi koşuluyla satınalma opsiyonuna sahiptir.
Sosyal ağlarda paylaş

http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/343/d_haberici_F4ZCB.jpg

Adamın zeka seviyesi hakkında 2.resimden sonra ciddi süphelerim oldu..
Ulan sen magaza açılısında topuklu ayakkabı giyen mankenmisin olm.. o poz ne lan.Redbull mankeni sanki adam gece kulubunde poz veriyo hahahasduff..Armayı çekip gösterek gülme falan.. Tamam ilk pozunu vermissin yöneticilerle gayet güzel sempatiksin vs vs.. o ikinci ne olm öle ..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...