applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ya sabri ya meloydu hatrlamiyorum sdfsdf gerci sari kart gorurse bugun melo da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/614799_517573761616073_160791878_o.jpg Gökhan kafaya tas koyup saçları kestirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 monk mu almisiz ohye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Esnaf said: eboue bjk maçında yok. sabri :( o çirkef oynicağına sabri bize karşı hat-trick yapsın daha iyi. Her maç çirkinleşiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Silphatos said: monk mu almisiz ohye asfadafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 applev0dka said: ruyamda genelde mac falan gormem. gs macini gordum. tam 1-1 bitiyor derken 90+da gs bir geri pas atiyordu bizden biri araya girip kalecinin yanindan gol yapiyordu. bu da boyle bir ruyam .p danydir o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Rüyalar tersine çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Abi bizim yarınki maç çok kritik, haftaya çok moralli gideriz eğer kazanırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bu basliga da yazayim. yine biz yoktuk o yuzden sampiyon oldunuz dicekler. bari 3 5 puanla sampiyon olalim ezmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 biz şampiyon olamayız abi boşuna hayallenmeyin sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Rahat sallıyor ya, nasıl olsa fail olunca bahaneler hazır çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Şampiyonluk bana göre de uzak gözüküyor, bir çok maçta maksimum oynayarak bu günlere geldik.Bu böyle devam etmeyecek, sağlam düşüşler formsuzluklar olacak esas o zaman sıçmaya başlıcaz.Ama olsun, takımın durumu belli onlar bile normal.Senenin planlaması şimdiden yapılırsa taş gibi oluruz esas bir sonraki sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 İkinci bi forvet yok, Almeida ibb maçında yata yata oynadı, ama Pektemek'in sakatlığında istediği kadar yatabilir. Aynı şekilde Necip-Veli'yi yedekliycek adam yok orta sahada. Formsuz olduklarında mecbur katlanılıcak bu adamlara. Solbekten bahsetmiyorum bile. Aslında sağbekte de oynayabilicek 2. bi adam yok ama işte Allah'tan Hilbert alman. Yedek stoperlerimiz ve yedek kalecimiz iyi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Adam 10 gol 7 asist yatar hali buysa oynar halini görmek istemiyorum şahsen ben. İBB maçında da müthiş bi asist yaptı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 İbb maçında yata yata oynadı diyorum, ilk yarıda oynadığı maçlardan bahsetmedim, muhalefet edicek başka adam mı kalmadı forumda? İbb maçında verdiği topuk pası haricinde hiçbişey yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Doğrudur ben yanlış anlamışım o zaman sorry. Bence forvet transferi değil orta sahaya alternatif lazım Beşiktaş'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 derbide almeida yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 3 hafta sakatlanmış. cimbomdaki bala bak arkadaş tam almeida form tuttu 3 senenin sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 holosko affetmez rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 http://twitter.com/ibrahimseten/status/293667925666197504 "ibrahim seten" said: SON DAKİKA: Gökhan Süzen ile Fernandes idmanda yumruk yumruğa birbirine girdi.. noluyo yahu? ibb'nin beşiktaşa maçlarda bela olduğu yetmiyo artık içeriye adam gönderip dövmeye mi başladı? edit: gerçi kim kimi döver diye düşününce akıl var mantık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ibrahim seten yazdıysa yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 haber1903 yine rant peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Yalan o haber, rahat olun. İbrahim Seten'e kaldıysak, işimiz zor :) Böyük patronundan emir almıştır gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Almeida GG olmuş, 3 hafta sakat. Hadi bakalım kim gol atıcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Eh kadrom bana yeter diyen düşünsün ne diyeyim. Lig sıralamasının şampiyonlar ligine gitmenin önemini kavrayamamış aciz bir yönetim var, normal yani. 3 kuruş kazancaz diye 10 liradan olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar