Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ruyamda genelde mac falan gormem. gs macini gordum. tam 1-1 bitiyor derken 90+da gs bir geri pas atiyordu bizden biri araya girip kalecinin yanindan gol yapiyordu. bu da boyle bir ruyam .p

danydir o kesin.
Mesaj tarihi:
Şampiyonluk bana göre de uzak gözüküyor, bir çok maçta maksimum oynayarak bu günlere geldik.Bu böyle devam etmeyecek, sağlam düşüşler formsuzluklar olacak esas o zaman sıçmaya başlıcaz.Ama olsun, takımın durumu belli onlar bile normal.Senenin planlaması şimdiden yapılırsa taş gibi oluruz esas bir sonraki sene.
Mesaj tarihi:
İkinci bi forvet yok, Almeida ibb maçında yata yata oynadı, ama Pektemek'in sakatlığında istediği kadar yatabilir. Aynı şekilde Necip-Veli'yi yedekliycek adam yok orta sahada. Formsuz olduklarında mecbur katlanılıcak bu adamlara. Solbekten bahsetmiyorum bile. Aslında sağbekte de oynayabilicek 2. bi adam yok ama işte Allah'tan Hilbert alman.
Yedek stoperlerimiz ve yedek kalecimiz iyi sadece.
Mesaj tarihi:
İbb maçında yata yata oynadı diyorum, ilk yarıda oynadığı maçlardan bahsetmedim, muhalefet edicek başka adam mı kalmadı forumda?

İbb maçında verdiği topuk pası haricinde hiçbişey yapmadı.
Mesaj tarihi:
http://twitter.com/ibrahimseten/status/293667925666197504
"ibrahim seten" said:

SON DAKİKA: Gökhan Süzen ile Fernandes idmanda yumruk yumruğa birbirine girdi..

noluyo yahu? ibb'nin beşiktaşa maçlarda bela olduğu yetmiyo artık içeriye adam gönderip dövmeye mi başladı?

edit: gerçi kim kimi döver diye düşününce akıl var mantık var.
Mesaj tarihi:
Eh kadrom bana yeter diyen düşünsün ne diyeyim. Lig sıralamasının şampiyonlar ligine gitmenin önemini kavrayamamış aciz bir yönetim var, normal yani. 3 kuruş kazancaz diye 10 liradan olacağız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...