yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ulan gene maça gidiyorum diye yenemeyiz kesin gittiğim maçların istatistiği çook kötü öyle böyle değil üzülmeye gidiyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gelme abi ya :( ben bu sene tum totemleri kırdım gectim, okulda izledgim antalya macini bile kazandık(ki gecen sene kupa macni izlemiştim,adını unuttgm sacma bi takıma elenmiştik)bu sezon benim izledigim hicbir maci inönude kaybetmedık.. gelme lan ! :( :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Uğurun yerine şu kupada oynayan genç çocuk oynasın. Uğur da sol açık oynasın. Ortada da Fernandes'in yerine Olcay'ı çektik mi çatır çatır oynar bu takım, ama samete birinin bunu anlatması lazım. Uğur sol açıkta oynarken savunma sıkıntısı da çekmeyiz o kanattan Olcay kadar savunması kötü biri değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Alper Potuk cezalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kesin elenieriz kupadan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 beşiktaş negzel kura çekmiş öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 said: ''Beşiktaş Kulübü Kurumsal Değerleri ile Futbolda Yeniden Yapılanma'' projesinin Ataköy Sheraton Otel'de yapılan tanıtım toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Orman, Beşiktaş'ın devre arasındaki hedefiyle ilgili bir soru üzerine, ''Beşiktaş Türkiye'nin en önemli camiası. Hem devreyi, hem de ligi birçok kez lider bitirmiştir. Bunlar olağan şeyler. Önümüzde 3 maç var. Hayırlısıyla, en iyi skorlarla, sakatsız, centilmence geçen bir dönem olsun. Bizim açımızdan önemli olan şey devreyi lider bitirmek değil, Beşiktaş'ın sezon sonundaki durumudur'' dedi. Kadro dışı bırakılan Portekizli oyuncuları Ricardo Quaresma ile ilgili kendilerine gelen herhangi bir transfer teklifinin olmadığının altını çizen Fikret Orman, futboldaki yeniden yapılanma projeleriyle ilgili olarak şöyle konuştu: ''Öncellikle emek döken bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu işin felsefesi ve başlangıç noktası. Bugünden yarına olacak bir şey de değil. Üzerinde çok emek sarf edilecek bir şey. Olmayan bir şeyleri yaratmaya çalışıyoruz. Esasında bu felsefeye Beşiktaş Kulübü çok yatkın ama kadrolaşma yoktu. Çok ufak kısmını, altyapıyla, transferlerle ve A takımıyla alakalı devre arasında görebileceğiz. Ama sezon sonundan itibaren bunun izlerini yavaş yavaş hissedebilir hale gelecektir.'' -''FEDA projesi başarıya ulaştı''- Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, geçen sezon başlatıkları ''FEDA'' projesinin başarıya ulaştığını dile getirerek, şöyle konuştu: ''FEDA, mali bir şey değildi. Şu an ekonomisine bakıldığında, yapılan kampanyalar ve benzeri şeylerle Beşiktaş'ın kurtulması mümkün değil. Bu sadece bir ruhu tekrar ateşleme projesiydi. Bence başarıya ulaştı. Beşiktaş küçülmeyecek, büyüyecek ama abuk sabuk harcamaları küçülecek. Şuursuzca yapılan masraflar küçülecek. Bütçesiyle yönetilecek. Kendi değerlerine göre hareket edecek ve onda da iyi gidiyoruz. Biz doğru bildiğimizi yapıyoruz, insanların artık yorumlarına çok bakmıyorum.'' Fikret Orman, bir gazetecinin, ''Beşiktaş Kulübü'nde 2013 yılında hukuksal olarak genel kurulun yapılacağı belirtiliyor. Bu durumda aynı kadroyla devam mı edeceksiniz?'' şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı: ''Ben açıkçası bunu hiç düşünmedim. Bizim uğraştığımız ve yapmamız gereken o kadar iş var ki, konsantrasyonumuzun en sonu şu arada seçim olabilir. Bizim derdimiz seçimi ne zaman yapmak veya siyasi bir hedef değil. Beşiktaş açısından çok önemli adımlar atmamız lazım. İnşallah Mali Genel Kurul'a kadar epey bir yol almış olacağız. Bizim konsantrasyonumuz bu yönde.'' -Stat ile ilgili çalışmalar- Başkan Fikret Orman, yenilenmesini planladıkları BJK İnönü Stadı ile ilgili çalışmalarının Mali Genel Kurul'a kadar netleşeceğini anlatarak, şu ifadeleri kullandı: ''Stat konusunda Mali Genel Kurul'a kadar her şey netleşmiş olur. Tesis sorunumuz bir tek stat değil. Özellikle bütün altyapılarla alakalı komple bir tesis projemiz var. Sonucuna geliyoruz. Onu da sonuçlamadan açıklamayacağım. İkincisi, bazı üniversitelerle konuşuyoruz. Bir üniversite çatısı altında Beşiktaş Spor Akademisi'nin kurulması projemiz var. Bunun gibi çalıştığımız çok proje var da biraz netleşsin. Biz ise önce işimizi yapalım sonra kamuoyu ile paylaşırız.'' -''Menemen konusunun abuk sabuk yerlere gitmesinden rahatsızım''- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı futbolcuların, Orduspor maçının ardından İstanbul'a dönüşte tesislerde yedikleri menemenin farklı yerlere çekilmesinden rahatsızlık duyduğunu dile getirdi. Menemen konusunun gündemi farklı yerlere çektiğini anlatan Orman, ''O bir simge oldu. Ama onun, 'Beşiktaş Store'larda yapılacakmış' gibi abuk sabuk yerlere gitmesinden çok rahatsızım. Biz değerlerimize çok önem veren bir camiayız. Özellikle ben ve arkadaşlarım buna çok ehemmiyet gösteriyoruz. Hocamızın gelenekleri itibariyle ortaya koyduğu bir şeydi. Gündemi acayip bir yere doğru çekti ama işin sempati tarafına bakalım'' diye konuştu. Feda olayının öncelikle manevi olduğu bir gerçekti yalnız doğru işletildiğinde sağlam bir maddi kaynakta elde edilebilirdi. Ha oradan gelen para hiçbir zaman endüstriyel futbolda büyük işler yapmamıza olanak sağlamazdı ama diğer branşlar için iyi bir gelir kapısı yaratabilirdi. Gerçi bir nevi basketbol takımını bu olay finanse etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/395091_458751894160340_22727665_n.png Ne iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 devre arasında geç falan çıkmışızdır sahaya, o da bu cezaya giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 stad için izin çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 İzin çıkmıştı zaten açıklama yapıcaklardı saadetin saranın ortağı oldu şirket yapıcak herhalde neydi adı adamlar iyi ama çok güzel stadları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 stad izni de bi 20. kere falan çıkmıştır heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Eski açık yıkılıcak mı? Ki yıkılsın bence. Bu arada bugün bi haber vardı Samet forvete transfer istemiş diye, Almeida, Pektemek, Holosko varken, Hatta Batuhan varken çok gereksiz değil mi? Köybaşı da sezonu kapattı neden inatla solbek alınmıyor şu takıma? Ayrıca yeni bir solbek alınsa, Uğur sol açıkta daha iyi oynuyor. Böylece Olcay'ı da ortaya kaydırarak orda Oğuzhan ve Fernandes'e bi alternatif yaratabiliyosun. Ya en son gidicem ümraniyeye, samet'in arabasının önüne atıcam kendimi, söyliycem bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Valla ben tamamen yıkmak için izin aldılar diye biliorum eğer yine öle parça pinçik yapılıcaksa ne bilim bari güzel bişi yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bizim kazma veliye bak hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 veli değildir abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Avusturya da top oynamayı bilen adam mı var? Adam messi olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Biz rapid wien'le uefa'da eşleştiğimizde takımın en iyi adamı Veli'ydi, sonraki sene direk transfer ettik işte yaşı da genç olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ahmet kural dogru diyor abi, beşiktaşın insani hucuma küstüren bir futbol anlayisi var :D adam geldi yalan oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ya Veli Avusturya'dayken direk gerçek dünyanın wonderkid'iydi. Milan falan antremanlarına çıkarmıştı zamanında ama ne olduysa alınmadı. Bizle eşleştikleri sene cidden mükemmeldi, sonra biz kaptık falan derken adam direk dibi gördü. Hani ben çok eskisini bilmiyorum, sadece okudum ama bahsedilen adamın çeyreği olsaydı Veli şuan eminim yerli Messi, HÖBARÖY diye bahsediyor olurduk adamdan. Şu videoda az çok gösteriyor gerçi asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 çok ilginç ya bizde oynadığı süre boyunca adamın teknik kapasitesi bi keresteyle eşit değerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aslında bu sezona da çok iyi girmişti ama bir anda çöküşe geçti işte, şuan sahada olduğu her an zarar takıma resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A9hc8DmCAAAVFkF.jpg:large Nostalji forma, 70TL fiyat biçmişler orası bayağı abartı. Taraftar çok duygusal dönemde, 10TL daha geçirelim ürün başına zihniyeti olmuş. GS'nin geçen yıl çıkardığı nostaljik formalar ile hemen hemen aynı kalitede, 50-60 arasında birşeye çıkmıştı yanılmıyorsam tam hatırlamıyorum da ederi de odur yani, her neyse zaten beğenemedim asdfdsa http://1.bp.blogspot.com/-RNEyJkYvvpQ/Twl2ZKtBHwI/AAAAAAAACt8/OK6PGTAktbY/s1600/Be%25C5%259Fikta%25C5%259F%2BNostalji%2BDetay.jpg şu daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Forvet transferi yapılmayacak, Furkan Yaman A takıma çıkarılacakmış. Dortmund sezon başında altyapısına katmak istiyordu, rivayet odur ki Samet Aybaba kalmasını istemiş ve hatta özel olarak konuşmuş. Direk golcü yani adam için yapılan tanımlama, kısaca; 16 yaşında, U-16 milli takımınında yıldızı. Daha önce de bu topicte bahsetmiştim. Alt yaşlarda gol sayıları; U14’de 23 maç 28 gol U15’de 22 maç 22 gol U16’da 17 maçta 21 gol U17'de bu sezon şimdilik 5 maçta 7 gol U18'de de sezon başı denenmiş, 2 maçta 1 gol atmış. Gelirse A takıma harika olur. Bayağıdır merak ettiğim bir adam zaten, bir kere canlı da izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar