Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 mezarcılık yapılacaksa öm atın summonlanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Nice dün Titan Quest'i görüp tüh erken almışız demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ben üzüldüm bana gelmedi bişeyi yanlış mı eksik mi yapıorum .1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mail'ine yollanan key linki vardı ya, aynı linke tekrar tıkla; altta yeni eklenen oyunların linklerini görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Red faction'ı napmışlar öle third person mass effect olmuş gameplay'e baktımda şimdi :/ edit: ne güzel fps oynamıyorum bakarım az diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aldım ben de bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 deadwoll said: Mail'ine yollanan key linki vardı ya, aynı linke tekrar tıkla; altta yeni eklenen oyunların linklerini görürsün. yeni oyun mu ekleniyor negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Geçen hafta Titan Quest'le Red Faction'ın DLC'si yoktu bundle'da. Yeni eklenmişler, şimdi geçen hafta alan herkese bedava veriyorlar yeni eklenenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Silphatos said: baska buyuk firma batmiyo mu bu aralar panpalar asdf Aynısını düşünmüyo diilim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Black Isle felan batarken Humble bundle mi vardı ? Sus pus gittiler ya. yada ne bilem mesela bullfrog varken felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Troika aaaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Warhammer 40k GOTY eklenmis bundle a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 resmen yollamışlar onlarıda ya aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ben o serisinin 2.sini oynamadım. Onu koysalarmış keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 expensizsız oybnanmaz dow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 maşallah bir oyun daha geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 alayim ben de artik bari, ayip olacak cok ugrastilar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Başlıkta bir ara tartışıldı ama THQ'nun bu humble bundle'den sonraki durumu nedir? kurtulabilir mi? ya da bu humble bundle tarzı satışı önceden deneseydi kurtulabilir miydi, geç mi kalındı? ya da ne bileyim dişinin kovuğuna mı gitmez THQ boyutundaki bir firmanın 15 milyon dolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kurtarmaz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yok kurtarmıycak. muhtemelen coh2nın satıysları azalınca kapatıcaklar firmayı. her tarafı buglı, 7 senelik motorla cıkmıs oyun satıp kacıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 calimero said: Başlıkta bir ara tartışıldı ama THQ'nun bu humble bundle'den sonraki durumu nedir? kurtulabilir mi? ya da bu humble bundle tarzı satışı önceden deneseydi kurtulabilir miydi, geç mi kalındı? ya da ne bileyim dişinin kovuğuna mı gitmez THQ boyutundaki bir firmanın 15 milyon dolar? humblebundle şimdilik sadece 4.5 milyon dolar'a vardı, bunun belli bir bölümü humblebunde sitesine ve charity'e gidiyor. herhalde thq'nin eline 2.5 milyon dolar gibi bir miktar kalır. bu parayla kickstarter boyutunda bir oyun yapabilir, ama firmayı kurtarmaktan söz edilecek bir boyut değil. şu topiğe bakarsan: http://forum.paticik.com/read.php?35,3502474,page=37#msg-6567608 adamların 121 milyon dolar borcu olduğu söyleniyor. haliyle dişinin kovuğuna gitmeyecektir. zaten "1 dolara oyun aldım eki eki" diyenlerin akınına uğrayan bir olayda "bu şekilde kurtulcak mı" diye sormak da mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bir cod oyununa bakar o borcun kapanmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 benim bundle acc'ım yoktu nası alıcam esktra 40k keyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 he direk eşleştirdi mailla alışverişimi acc yaratınca. thanks for nothing PATİCİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 söylenmişti aslında forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar