Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ölücülük yaptım 1 dolar verdim sadece metro yu oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Hani steamin yoktu senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 naısl yok aylarca csgo oynayıp ezildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ezildi mi sdfds hepinizi yok ettim.yok ya sitimi kullanmıyorum bayadır arkadaşıma hibe ettim çok böyle bitirmek istediğim oyun olursa.metroyu bayadır oynamak istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 hibe etmiş. cool story. bende o kadar ezilsem temiz bir başlangıç yapardım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 takimlar red haric kotuydu, hatirlamamak istemesi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 O borç /malvarlığı tabloları çok önemli değil ,olacak olan zaten chapter 11 'e başvurup şirket ve ipleri bir şirkete devrdilecek ordan gelen para alacaklılara paylaştırılacak ,bundan önce son turları oynuyorlar özel yatırım fonu falan ilgilenirmi diye. Adamları batıran Udraw PC versiyonu zaten oyunlar değil . GERGE said: Adamlar battilar, satislari cok artmis zaten, daha da artis kurtarmaz. IP'leri satmak da kurtarmaz. Borslar assetlerin 25 kati iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Kredi kartıyla alamıyor muyuz ya? Paypal'la mı uğraşıcam illa? Edit: Hallettim neyse, hesapta 1.95 dolar kalmış nerden kaldıysa. Tam benim gibi single-player ölücüleri için yapılmış. Darksiders ve Metro oynamak istiyordum, bedavaya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Metroda buglara kafamı taktım oynamıyorum bir süre... QA olduğum için gözüme batıyor çok fazla bug var gibi. Bir ara sialhım kayboldu hiçbir etkileşimde bulunamadım fln. Öte yandan Red Faction güzel olmuş, yüklerken başka bir şey bekliyordum ama çok iyi. Bitirim yarın sanırım çok fazla oyun birikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sZ0pSZUPssc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 + Titan Quest ve Red Faction dlc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ikisi de yoktu iyi oldu base paketin hepsi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ula biz alınca neden bunlar yoktu peki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gelmiştir hesaba erken aldıysan veya bta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 log in yapıcan siteden, log in yapmadan aldıysan sign up yap orda çıkıyor oyunlar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bu dediğin iyi oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 log in'e fln gerek yok bu arada. direkt bize verilen key linkinde altta duruyor keyler. Thnx a lot THQ ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 soktum library'e, THQ sen kocaman bir çılgınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 teşekkür olsun diye 1 dolara bir bundle daha aldım, eferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ben 1 dolar vermiştim ona rağmen titan quest keyde gelmiş sağolsunlar, bi dahakine söz daha çok vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sırf titan quest gelince bana da yoladıkları için 20 dolar daha verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Benim 5 dolardan az alan tanıdıklarıma da gelmiş bu titan quest falan. Yanlışlık yaptılar herhalde. Bende Titan Quest yoktu, her şekilde iyi oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yanlışlık değil, böyle humble bundlelar hep. önceden alanlara kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 5 dolar verdim ama 3 gundur saints row oynuyorum sıfırdan bitirmiştim ama GTA serisi kaar basarılı resmen oyun GTAdan basarılı diyemicem ama yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Gtanin 1 alt kademesi ama basarili hakkaten ben bundle oncesi 10 dolarz verdiydim haketmisti. baska buyuk firma batmiyo mu bu aralar panpalar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar