Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bu firma batıyorsa yazık ya, ben oyunlarını seviyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aldim bende hediye ederim birine das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Batıyorsadan ziyade battı alıcı arıyor ,dedikodular özel yatırım fonuna satılacak diyor ,olmazsa iflas korumaya başvurmaktan ve IP leri satmaktan başka çare görünmüyor zaten. Humblebundlela nakit toplamaya çalışan br publisher başka hangi durumda olabilirki zaten ? Edit :O hise senedi linklerini yollamanızın bir faydası yok ,zira hisse senedlerinin şirkete bir faydası yok .Zaten NY borsasından çıkarılma riskiyle karşı karşıya hisse başı fiyat 1 doların altına düşerse. Darksun said: Bu firma batıyorsa yazık ya, ben oyunlarını seviyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Madcat said: ya şu paypalın sadece kredi kartı kabul etmesi çok gıcık ya, ulan bankada hesabım var ben niye bişey alamıyorum arkadaş of of. 10-12 gün önce paypal mail attı artık banka kartlarını kabül ediyoruz diye ama ben işbank bankamatik kartımı tanıtamadım maestro belki sende işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kaça alıorz anlamadım lan gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 beyler bende bende bu red faction mesela yüklenmemiş şekilde var librayde onu inv'e atabiliomuyum sanki yüklemediysek hiç atılıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 GERGE said: Amazon ile aldim ben, hemen oldu. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben de kaç seferdir sömürüyordum humblebundle'ı, utandım bu sefer ortalamanın üstünde para virdim. ama ne zaman oynayabilirim şu oyunları hiç bi fikrim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ilk paketi 10 dolara aldım, sonra eşe dosta dağıtacaklarım için hepsine 1'er dolardan 8 paket, yeter bu kadar, ultra kaliteli oyunlar yapsalardı asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 aldım bende darksiders için, metro ve red faction var diye 1 dolar verdim sdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 13.37 dolares bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 batamdan şirket biraz daha satalım demişlerdir. batmasalar barı coh2 fena gözükmüyo fena gözükmüyo dediğim aslında baya fena gözüküyo grafik olarak. 2006dan kalma motoru kullanıyolar. hanı 2006da efsaneydı grafikler, şimdide yeterli ama teknik olarak estetik olarak uslup olarak cok eski bir motor. ama yenı mekanıkler falan fena deil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 25,25 dolar calisti benden 25 adet gift kod aldim zaten hepsi vardi bende :P Maksat destek olmak boyle seylere. Belli araliklarla faceden dagitirim kodlari artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 satışlara bak çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 humble mumble 2m ye dayandılar , fena değil yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi 5 tane indie oyun olan packlerde bile 10 15 dolar average oluyo thq bütün oyunnarı verdi average 5 73 eahueauhea ama seyden sanırsam o saints row olan bi sürü adam war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 2m filan kaldirirlar belki ama borclarinin 2-3 aylik faizi degil o. Adamlarin Total Debt to Total Assets degeri 25 zaten 3 gun once yayinlanan marketwatch raporuna gore. Suna bakin: http://i.imgur.com/krF7H.png Adamlar battilar, satislari cok artmis zaten, daha da artis kurtarmaz. IP'leri satmak da kurtarmaz. Borslar assetlerin 25 kati iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi orospu gibi dlc yapmıştı adamlar saints rowa tüfek dabanca felan satmışlardı ordanda para gelmemiş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 saints row ayakta tuttu zaten 1 sene falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bare bundle ı alırken hepsini THQ ya verin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 FInans raporlarina biraz daha baktim, adamlar 2009'da batmis 433m$ zatat ederek. Oteki yillarin zarari cok degil kriz doneminde sektorun yasadigi genel zarara gore; 2010 9m$, 2011 130m$. 2012 bir de tekrar batirdiklari yil olmus. 2009'da zarar cirolarinin yarisi ama, kaldirmak zor oyle bir seyi. Merak edene: http://www.marketwatch.com/investing/stock/THQI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 korsanin batiramadigi sirket cok az masallah.. icat olmasaydi korsan iyimi olurdu kotumu onu tam cozemiyorum. bir yandan sanki kalite guvenlik gorevi goruyormus gibi korsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 geçenlerde borsadada patlamıştı, borçları falanda vardı zaten, ubi alıcak bunun bazı franch.'lerini galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Titan Quest bundle'ı şirketi kurtarır direkt. D3'ten iyi oyun. edit : birde bu saints row lockedmış galiba. eklemek için vpn kullansam, sonra vpnden çıkıp download etsem ne olur falan diye baktım. Sözleşmeye aykırı yapma demişler forumlarda falan. Ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bende cıktı aga saints row bilemedim ekledim yane steame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar