xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Abraham önce gidince bi rahatladım lakin, Sağ gösterip sol vurdu. No pun intended. Şimdi biraz survival dizisi hissi verdi 6 sezondan sonra dfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Negan gerçek bir rol model dean morganda cok yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 get my axe ne iyidi ya iste o balta, resimler icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 elemanın teki youtube a koymuş hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 hakikaten sonunda bi survival havası geldi diziye. hepsi ölür rick ve negan tüm sezon takılırlar diye bekledim yemedi. bari carl ölseydi, tipini sittiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 carl düzeldi ya bence eski ergen havası yok.eğer cizgi romandaki gibi olursa neganla ileride arkadaş gibi değilde neutral takılcaklar dizide belli olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 gerim gerim gerildim, iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Daesu said: Negan gerçek bir rol model dean morganda cok yakışmış Adam diger bütün villianlardan daha çok frag yaptı daha tanışma sahnesinde. Teşekkürler the comedian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Frostbite said: Keşke buraya kitaptan spoiler yazsaydın carl düzeldi ya bence eski ergen havası yok.eğer cizgi romandaki gibi olursa neganla ileride arkadaş gibi değilde neutral takılcaklar dizide belli olmaz tabi. Dizi başlığına kitaptan/dergiden vs spoiler verirken ayrıca "kitaptan spoiler" diye belirtmeniz gerektiği kanaatına varmak çok zor değil bence :p azcık düşünmeniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Uyarısız banlanmıyor mu spoiler verenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 banlanmıyor. KUDURUN. psjdfgsjg konunun başlığında ONLY DİZİ SPOILER denmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Negan Rick'in elini keseck sanan bi ben miyim yoksa fragman baskalarini da trolledi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Shean said: banlanmıyor. KUDURUN. psjdfgsjg konunun başlığında ONLY DİZİ SPOILER denmiyor. Ne kadar takip ettiğin dizi varsa hepsine öm ile spoiler vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 her diziye spoiler arıyorum zaten heyecanlanıyorum daha fazla diye. yolla beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 baslıkta amc yazıyo, kör müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ulan içim şişti ya pff. herif öyle bi oynamış ki gerim gerim gerildim bildiğin. bunu kazığa falan oturtmaları lazım abi bu arada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 yüce internet ilk bölümü manyak gibi beğenince merak ettim izledim. 4 sezondur diziyi izlemeyen, çizgiromana dönen biri olarak şunu söliim. muhteşem yansıtmışlar Negan'ı dizide. harika olmuş. sırf bu yüzden bu sezonu izleyebilirim yani. replikler ve sahne falan da baya baya yakın yapılmış çizgiromanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 hatta ahanda buyrun çizgiromandan o sahne. bölümü izleyenler açabilir, çizgiromandan bi spoiler yok: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 muhtesem bolum olmus. tum dizi bolumleri icinde izledigim en iyi bolumler arasina koyabilirim rahatca. cok begendim. negan muhtesem... cizgi romaninin ayni bolumunden kat be kat iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bulamadım ben stream ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 yok go go torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 oha validen sonra direk negan izledim arası yok ama olsun. AHANSDas bu nasıl bir karakter bre.Çok güzel bölümdü, niye atarlılardı bilmiyorum ama şu enerjiyi zombilere harcasalar 200 dönüm arazi temizlerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 kodi yükleyip izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 yeni bölümü bulamadım ? turkcell tv satın almıs nerden izlicez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar