huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 az dur neymiş silahla gezmemenin sebebi neymiş? işgale gelen düşman bizi öldürüp elimizdeki silahlarla ülkeyi ele geçirmesin diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Tabii. Mesela Yunanlılar Türkiye'yi işgale geldi. Normalde bunların elinde sırf bıçak, balta falan olur. Ama öldürdükleri sivillerin üzerinde tabanca bulurlarsa bütün ülkeyi ele geçirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Yeni bölüm uwwwwwww Süperdi ya böyle bölüm varya off ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 3. bölüm nicholas anasını milkti gene ortamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 huun said: az dur neymiş silahla gezmemenin sebebi neymiş? işgale gelen düşman bizi öldürüp elimizdeki silahlarla ülkeyi ele geçirmesin diye mi? ya okuduğunu bu kadar anlayamayan bir adam olmadığına eminim. iyi davran kendine ve bol oksijen al bu aralar.kapalı yerlerde çok kalma.karbonhidrat az ye.protein açısından daha zengin yiyecek gruplarına yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 O Sopalı beyinsiz ninja çakması zenciyle beni aynı odaya kapatsınlar sabaha kadar küçük şaplaklarla ağzını burnunu kırayım istiyorum.Carol REİSS CcC.Rick'ten bile psikopat çıktı çok takdir ettim B)- Carol'u kimse kınamasın en güzelini yaptı.Böyle tiplerin direk kafasına sıkıp geçiceksin başka çıkar yolu yok.Bu beyinsiz ninja çakması kurtların gitmesine izin verdi sanki bu adamlar hiç geri dönmeyecekmiş gibi.Bir tehlike varsa kökünü kazımak en güzel hareket.Rickler yamyam tayfayı öldürürken bu zenci oralarda olsa kesin humanistlik yapıp salmaya kalkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Zenci tam bir D&D monk. ama sopayla dövüşüyor. Ben tekme tokat dalan monk açardım. Paso flurry of blows filan yardırıyor amca zaten. Chaotic Neutral/Evilish bir dünyada Lawful good olmak çok zor ama. Parti içinde bile anlaşmazlığa düşüyorsun böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Kesin aslında orada Glenin üstündeki Nicholası yiyolardı falan yapacaklar. Hatta öyle olsa daha iyi olur zira bir de Türk dizi oyuncusu bakışlı Maggie'nin dramasıyla uğraşmamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 nikolas senin yapacagın işi s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 pffs şimdi çizgi romanda zaten ölmüştü. muhtemelen burada da gg oldu. fakat çok sevilmesi falan belki etkili olur da nicholas'ı yediler o altta saklandı derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 spo glenn ölmedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Normalde oradan sağ çıkması mümkün gözükmüyor ama sanırım çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 spo su ana kadar olan tüm main karakter ölümleri daha ihtişamlı olmuştu, ayrıca çizgi romanla da uyusmuyor glenn in akıbeti, sag cıkar bence, ha sacma mı olur evet, belki son anda zombilerin dikkatini dagıtacak bi patlama olacak ya da kanalizasyon cop konteynırı gibi bişeye saklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 patlama olsa ne olacak abi kuşbaşı yaptılar glenni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 spo abi sanmıyorum yav, üstüne düştü nikolas, sanki nikolası yiyolardı son sahnede, glenn in bagırsakları gogus kafesinde degilse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bir de Melisandre Alexandria'da zaten, o diriltir en kötü ihtimalle. Haftaya maalesef Morgan flashback'i olacak galiba: http://www.youtube.com/watch?v=MQ25_9Ai30g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 of morgan ne dandik bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 full morgan flashback olmasın ya işkence yapmasınlar bize pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Hah, sonunda dizi majör karakteri öldürdük ŞAKA ŞAKA ÖLDÜRMEDİK seviyesine de indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 askdhakjs üstteki mesaj +rep Şaka maka umarım ölmüştür yani oradan sağ çıkması daha saçma olacak. Son 2 sezondur öldü ölecek gerilimi var herifin üstünde, çizgi roman spoilerlar sağ olsun... Senaristler de artık "Acaba Glenn bu sezon mu ölsün??" stresinden kurtulmak istemiş olabilir. Hikayede şu an işlenen pureness vs. survivalism temasına da güzel bir gönderme olur Glenn ölümü. Adam 0 hata, insanlığından taviz vermemiş nadir karakterlerdendi ve yardım eli uzattığı kolpa biri yüzünden gitti (eğer gittiyse tabi). Sonraki ölenin Carol olacağından korkuyorum Glenn öldüyse :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 süper bölümdü. glenn in sahnesinde direk 5 sene önceye döndüm birinci sezonun ilk bölümünün sonu geldi aklıma. neyse daryl reis ölene kadar bana sıkıntı yok sonra izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 hele bi bakın glen öldü mü lan harbiden? sakın üzerine düşen nicholas'ı parçalamış olmasın o zombiler? lan ara yere gitmesin çocuk. ne ibne bir karaktermiş lan o nicholas eğer glen harbiden öldüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ya hakketten onu yiyipte alttakini leblebi gibi bırakacaksa o zombiler bıraksın işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 You killed me And you living Now you looking A dead man walking OooOooOo Dead man walking.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 sadece ilk 2 sezonu izleyip bırakmış biri olarak bu sezona daldım. yapımcılar yürek yemişler herhalde, glenn karakteri tam terminator olmuş, survival instict tavan yapmış diyodum 3. bölümde yediler çekiği. kurtuldu diyelim, yav he diyip tekrar izlemeyi kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar