KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Laraken said: ısrarla söylüyorsun da dayanamadım, bu izlediğin dizi abi. takılma kelimelere bu kadar. biz saat 19.00-23.00 arası yayın yapan tek kanallı TRT çocuklarıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 orda kaldım hala diyorsun yani. peki diyecek bir şeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 olmasın zaten. ne diyecen? sinema, dizi film, belgesel, çizgi film arasındaki farkı tartıştığımız bir kompozisyon yazmıyoruz. benim kolayıma gelir, film derim. sen kanıksamışsınızdır dizi dersin ya da dizi film dersin veya ingilizce manyağı tiplerdensindir tv sery dersin. yorma beni. iş çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 her şeyi derim de kimse bana tv sery dedirtemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 neyse konu dağılmasın sonuçta zombi filmi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 KuddusiMavra said: olmasın zaten. ne diyecen? sinema, dizi film, belgesel, çizgi film arasındaki farkı tartıştığımız bir kompozisyon yazmıyoruz. benim kolayıma gelir, film derim. sen kanıksamışsınızdır dizi dersin ya da dizi film dersin veya ingilizce manyağı tiplerdensindir tv sery dersin. yorma beni. iş çok. Dizi yerine film denmesine bir itirazım yok da TV sery diyen adam İngilizce manyağından ziyade ortaokul terk gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Arkadaşlar bir dizy için kırmayalım birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Sam said: 8 andaval, beyinsiz beth. zerre üzülmedim ona, kaşınınca kaşıdılar. dawn'a yazık oldu esas, kalan polisler de eşkiya olur sonra. hastanedekiler de sağa sola dağılıp ölür. aferin beth, şehirdeki tek istikrarlı yaşam alanının içine ettin. 'kurtardığın' noah da gelecek sezon hamburger olur dışarıda. Direk gecici zenci kadrosu elemani sdf. Buyuk olan gozu donunce hulka donuyo kiz zenci de artik psikopata bagladi. Onlarin olmesi daha zor gibi. Nine de geri dondu takima yine darly ile sevismezler insallah gerilimini yasatcaklar bize illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 hatırlatırım adam bi kasabayı komple tuzağa boğmuştu bırak zombiyi normal insan giremiyodu asdasf.rick psikopatı belki biraz uysallaşır yeni zenci amca ile gerçi oda sakat biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Sezon arasi/sonu diye agir sacmalamanin geregi yoktu yani. Olmamis, cok zorlama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Facebook sayfası çok tepki almış spoiler verdikleri için. Bölümden önce mi yayınladılar acaba Darly'ın Beth'i taşıdığı fotoğrafı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aZW275X_460sv.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 long post http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aDwqoBZ_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bu dizi hala 2. sezondan nasıl hayatta çıktı hala aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Dizi için öldüğümden veya fanboiluk olsun diye değil de, yukarıdaki long post içeriği çok zorlama olmuş. Didik didik incelesek çoğu dizi ya da filmde çıkar bu tür saçmalıklar ki oradaki bir çok olay açıklanabilir cinsten, yani yine zorlarsan. ( O ilk araba resmi gerçek mi yahu çok ps duruyor asdf gerçekse tuhafmış genelde izlerken gözüme batar bu tarz şeyler) Ben diziyi ilk sezonlarda yakaladığım tat yüzünden bırakmak istemedim hiç, çok bariz saçmalamazlarsa da izlemeye devam ederim her türlü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ben o tarz şeyleri ciddi bir eleştiri olarak değil de dizi üzerinden yapılan bir mizah olarak algılıyorum. Yoksa "Aha, iste dizinin mantık hatası yakalanmış, demek ki berbat bir dizi olduğu ispatlandı!" şeklinde yaklaşmak pek zekice değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 TAMAM KOMTANIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=OdA2ERFyUkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 daha başlamadımı ricki özledim ashdj :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bu hapisaneye tankla girildiği ve sezon ortası arası verildiği bölüm hangi bölümdü? kaldığım yerden devam edeyim diyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 şişko zenciden sonra diziden soğuduydum aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 8. bölümdü. too far gone isimli bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 5. sezon mid-premiere Woodbury'ye tekrar geri dönüyorlar. Yani bu demek oluyor ki; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 gene mi ya....koskoca eyalette (ülkeyi geçtm) yer mi yok diziyi çekecek...niye başka mekan keşfedemyorlar yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar