Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 spoiler vermedim ki, aliyim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 nigger / bölümü izlemeyen açmasın abi bak şimdi, senin yazından kızın psikopatlık yapacağı anlaşılıyor bölümün bi yerinde. yani onu okuyup dizi izleyen bi adam, ister istemez kızın ne zaman psikopatlık yapacağına odaklanacak. bu yüzden spoiler işte. yani alla kız küçük kardeşini öldürecek demene gerek yok spoiler vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 küçük bir kızın gözünü krıpmadan walker öldürmesi de psikopatlıktır, her bölümde gördüğümüz örnekleri düşündüm onu söylerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 adamlar spolier üzerinden küfürleşiyorlar yazıcam şimdi herkes açıp bakacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Manyak kızı öldürdüler neyse ki ama kardeşine yazık oldu. Tyreese de büyüklük yaptı ama carol rep kasmasaydı gg idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Olmamış bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Ne emmeye ne gömmeye kullanamamışlardı o 2 kızı bence böyle dramatik şekilde öldürmeleri gayet kullanışlı oldu. arada da zenciye itiraf etti işte ben yaktım onları diye böylece ilerisi için bir dramadan da kurtulmuş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yalnız caroldan şahane zombi olur. veledin yolu belliydi. yani tek bir bölümü walking dead ayarında bir veledin ölümüne ve carolun itirafına endekslediler yine. bölüm kalitesinde bir değişiklik olmadı. lizzie yalnız büyüyünce bizim aklımızı uçuracak. acayip düzgün bir yüzü var veledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 o belli olmaz ya. gördük bran ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bran?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bran stark'ı oynayan çocuk mutasyon geçirdi bir yılda, alakasız bir surat oldu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Farketmemiştim, Lizzie'i oynayan kız True Detective'de de Hart'ın küçük kızı rolündeymiş(herhalde ortaokuldaki hali). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 andreanın öldüğü sezon kaçtı ya orda kalmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Üçüncü sezon sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 MrLevie said: Bran?! https://pbs.twimg.com/media/BjC-0s8IEAADfYn.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 yok branı biliyorum da, çocukta bir değişiklik yok bence hala, sadece o çocuksu surat yok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 14. bölüm dizinin kalitesine yakışır kötülükteymiş yine sdfs atlaya atlaya 3.5 dakka falan sürdü bi de bu terminus çıktı başımıza. bakalım o nasıl bi fail olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 14. bölüm mükemmeldi ya. sezonun en iyi bölümüydü sanırım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bu dizinin 5. sezonunu toplu izlemeye karar verdim, teker teker daha fazla tahammül edilecek şey değil. O da hani 5. sezonda toparlarsa diye bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Aluriel said: 14. bölüm mükemmeldi ya. sezonun en iyi bölümüydü sanırım hatta +1 çok çılgındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 nesi iyiydi abi? herkes iyi diyo. hayatimdan giden 45dk sadece baska bisey degil. 2x hizda falan seyredicem bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 2x15 spoiler Acaba tencerede ne pişiyordu? Denise Crosby(Mary) yaşlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 komutan O dediğini ben de düşündüm, galiba oyundaki gibi bir durum çıkacak. Şaşmam öyleyse. daryl'in grubunun o herifler çıkabileceğini düşünmüştüm, cidden öyle oldu. Gelecek bölüm body count daha artacak gibi. şu askerin ekibi güzel katılım oldu ya, umarım daha devam ederler onlar. Hatta washington'a gitsinler, georgia yetsin artık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 abo https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/10155277_481905915266089_667491455_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bu detayları yakalayan insan olamadım hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar