huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 tamam eğlenceli bir spor oldu bu diziyi yerden yere vurmak; ama dikkat edilirse hepimiz izliyoruz. zombi çekiciliğinin bayrağını sallıyor işte bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 yine kötü bölümdü sdfds komedi oldu lan artık atlaya atlaya izliyorum zaten. 15 dakkada bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 o bilimadamı pis pis bakıo kesin kötü bi adam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 true detective'i ilk izledim bugün, daha bunu izlemem ağzımının tadını bozmayak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 şu son 2 bölüm beni sarmadı hiç hevesim yok true detective den mi böyle kötümü bölümler anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 izlemedim ama boktan bölümdür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 lanet olsun zombi sevgimize. hbo zombi dizisi yapsın da izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 iyiydi ya gerilim, sarge da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tuvalet sahnesi saçmalığı Abi şimdi tuvalete girdiğinde klozette adam oturuyordu. onu öldürdü, çıkarken klozet kapağı kapalıydı. Adam pufuduk diye mi orada oturuyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ahah onu ben de gördüm, anlam veremedim. hayır bir de ses çıkarmadan bekledi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Hiç olmayacak şey değil, mesela benim de klozet kapağının üzerine oturmuşluğum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 31 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 abi afedersin ama pipisini nerden çıkardı? boş boş tuvalete oturmaya gitmiş yani adam? ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 abi bunu hala izleyenler var ya... ilk 2 sezon hariç, bir dizi ancak bu kadar kötü kotarılır. hatta belki ilk 2 sezon da kötüydü de zombi gazıyla yedik afiyetle. bilmiyorum. ben çizgiromanına geçtim, diyaloglar falan çok daha mantıklı anasını satayım. bence herkes çizgiromanına geçmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Salladim la ahah. Ama oyle olsa bile cukunu gosterecek degiller ya bi hbo degil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 PvP, PKlar filan müthiş gidiyor dizi, kötü diyenler var yuh diyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Lezbo kız sarge ile konuşurken espinoza için "hadi onu anladık, aşık olduğu için seni heryere takip eder" gibisinden bişey söylemişti. 2 dakka önce bahsedilen kız adama aldırmadan götünü dönüp yürümeye başladıktan sonra söylüyo bunu asdfasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bu bölümü izlemeyen hiçbirşey kaybetmez, diyalogdan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 nekadar kötü bi dizi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Dizinin muhtemelen en kötü bölümü olabilir tüm sezonlar içinde.Direk bölümü forwardlayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 baya kötü bir bölümdü bu kızın canı ne çekiyor farkındasınız dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 en azından bir bang falan olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sleepingdeath said: en azından bir bang falan olsaydı Aynen bekledikte adam delikanlı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 wasted time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Arkadaşlar Bu Fason'u izlemeyi bıraktım.. yeni sezon ilk bölümü 20 dk falan izledim daha da açmadım.. sizden aldıgım feedbacklerle bu traş dizinin defterini kapatma kararı aldım.. tesekkür ediyorum bana yardım ettiğiniz için.. bana sonunu sölersiniz artık bu skimsonik yapımın. Ps : mis gibi bir konunun agzına sctınız.. Şu dizi HBO'da olucaktı da izlicektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar