KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya arkadaşlar, mantık aramayın zombi filminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Begendim bolumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Saçma sahneler vardı ama valinin kısa sürede diğerlerini böyle şuursuzca gaza getirmesi bana çok da garip gelmedi. Yani bir kaç senedir yarı aç zombilerden kaçarsan zaten senden geriye pek bir insanlık kalmaz, üzerine karizması yüksek birinin cazibesine kapılmanda bir o kadar kolay olur. Çocukları geri de bırakmakta öyle. Duvarlar ardında güvendeyken aileymiş gibi davranmak kolay ama götünü kurtarman gerektiğinde de kimse milletin çocuğu falan düşünmez. Dediğim gibi insanlık, vicdan fln yalan bu saatten sonra tek olay hayatta kalabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Son çıkan 3 bölümlük webisode'lar da güzeldi. İlk sezonu anımsatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Spo meme http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aD0YzVx_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Another one. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/agyoXxq_700b_v2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu hafta yok mu ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 KuddusiMavra said: ya arkadaşlar, mantık aramayın zombi filminde. asdffghjhxcvbbn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 pontipati said: var e hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 şubatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 pontipati said: KuddusiMavra said: ya arkadaşlar, mantık aramayın zombi filminde. asdffghjhxcvbbn :) niye hoşuna gitti olm bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 twd bu hafta http://i.imgur.com/Afk1WfF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ya vıcık vıcık ve hatta ne kadar cıvık adamsın he. bu ne olm? yaşın kaç ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 pontipati said: twd bu hafta http://i.imgur.com/Afk1WfF.jpg LMAO :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Diziyle alakası yok ama şöyle bir videoya denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 feels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1482912_10151884257271840_792835059_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bebede terminatorün lever action mı vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 cargo iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 walking deaddeki en güzel şey şu şarkıydı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 daryl yüzünden rednecklere sempati beslemeye başladım bebek ölmemiştir de, daha önemlisi governırı kalkıp diriltirlerse, yok karı kıyamadı kafasının yanına nişan aldı sonra kurtardı sevgilisini falan yaparlarsa o dakika kadaptırım diziyi daha da izlemem. nerden başladığımı anlamadığım gerizekalı bir dizi olan true bloodda da çok beklettikleri sezonun ilk bölümünde pompalıyla kafası uçurulan tara ölmemişti daha 5. dk falan kapattım bıraktım diziyi daha da merak falan etmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 cargo baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 cargo ya ağladım ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yeni bölüm gelmiş lan kimse izlemedi mi sdfs kesin boktandır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar