huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hemen hepimizin keyif alarak izlediği dramalar, insan ilişkileri üzerine diziler olmuştur; ama bu dizide bu da yok. zombi yok, adam akıllı drama yok. haliyle bazılarımız yavaş yavaş bu dizide ne var diye sormaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ya kafamı karıştırdı şu fotoğraf olayı vali için yazılmış walking dead kitabından spoiler ya kitapda ölen sonrada zombi olarak sakladığı kendi kızı değil abisinin kızıydı şimdi fotoda mutlu aile manzarası var anlamadı ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 NoTwisT said: inyormaynd said: http://i.imgur.com/oy0xH2P.jpg?1 Gavırnır falan hikaye... Arkadaş aşık oldum resmen hatuna ya. Bu kadar tatlı olunabilir mi bir insan bu kadar şeker. Gel vazgec bu sevdadan. Hayatta bakmaz bu sana, davul bile dengi dengine... Ama abisi çok tatlı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 diğer hatun çok daha güzel lan gidip çirkinini beğenmişler yine sfs bu arada bölüm başındaki sahneler ismini unuttum hani zombi aşk filmi vardı da yeni. onun gibiydi yemin ederim. arkaya müzik koymuşlar tam klip ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Vingthor said: abi daha güzel bardaklar tanıyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Frostbite said: ya kafamı karıştırdı şu fotoğraf olayı vali için yazılmış walking dead kitabından spoiler ya kitapda ölen sonrada zombi olarak sakladığı kendi kızı değil abisinin kızıydı şimdi fotoda mutlu aile manzarası var anlamadı ben.. Dizi çizgi romandan ve vali ile ilgili romandan bağımsız. Telltale'in oyunu, çizgi roman ve roman ise birbirleri ile uyumlu olacak şekilde tasarlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 inyormaynd said: NoTwisT said: inyormaynd said: http://i.imgur.com/oy0xH2P.jpg?1 Gavırnır falan hikaye... Arkadaş aşık oldum resmen hatuna ya. Bu kadar tatlı olunabilir mi bir insan bu kadar şeker. Gel vazgec bu sevdadan. Hayatta bakmaz bu sana, davul bile dengi dengine... Ama abisi çok tatlı ya.. Abisi cok mu tatli? Hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi kitap diyorum ayrıca yazanlardan biri senarist tayfasından yamulmuyorsam... ah kitap da bu baştan sona vali kitabı.. http://www.idefix.com/kitap/yuruyen-oluler-robert-kirkman/tanim.asp?sid=MRB3TKYMT40GE3K2Y4IT edit:kız çirkin lan benim bile hoşuma gitmedi..gideri var mi? var tabi orası ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Benim böyle kızlara zaafım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 inyormaynd said: Benim böyle kızlara zaafım var. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Frostbite said: abi kitap diyorum ayrıca yazanlardan biri senarist tayfasından yamulmuyorsam... Robert Kirkman'dan bahsediyorsan, adam zaten çizgi romanın yaratıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Xenocide said: hayır abi, özellikle bu sezonun bütün bölümleri şuna birebir uyuyor; http://img2.timeinc.net/ew/i/2012/10/24/walking-dead-graph.jpg hatta artık öyle ki great introduction da kalmadı, çok acayip meraklandıran son da kalmadı. Adamlar resmen şu charta göre çekiyorlar diziyi, bunun için özel uğraş gösteriyorlar gibi bi hal var ya. kaldı ki bu diziye %80'imiz left4dead gazıyla başladık, ilk sezon da gayet l4d havasındaydı. yoo değildi. zomboid havasındaydı hep. zomboid'de de %5 ekşın, %95 hayatta kalmak için günlük uğraşı. bunda left4dead arayanlar game of thrones'da da her bölüm helm's deep savaşı bekleyenler işte. her hafta "gene bişi yapmadılar, gene ekşın dönmedi" hep aynı geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 zombiler kessin hepsini rahat etsinler istiyor millet. devamli zombi zombi savas dur mumkunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Vingthor said: abi daha güzel bardaklar tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Bu boktan diziyi hala izleyen ve izleyebilen kaç kişiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 lan bu governor MGS'de snake'i oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 tövbe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 OHAAAAAAAA LAN haftaya KIYAMET KOPUYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hep aynı geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yok yok harbiden kopuyor... AĞIR SPO TANKLARLA HAPİSE SALDIRIYORLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Geçen sezon sonunda olması gereken şey haftaya olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 s04e07 Kampta öldürülen zombi Pete miydi? Gölün dibinde zincirlenmiş olarak gördük çünkü onu daha sonra, öldürülen zombinin de ayak bileği hasarlıydı. Ama Pete öldükten çok sonra zombiye dönüştü o çok saçma geldi bana, bugüne kadar diğer herkes ölür ölmez dönüştü nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ben de izliyorum yaa yeni sezon başladı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar