Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izlemdim hala da...yorumlara bakıyorum...ulen yine mi kötüü bölüm???izlemeyim en iyisi diyorum...gece bitmeden izlerim ama gene de=)Andrealı bölümlere HA-YIR.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

Zombieler figuran resmen,yakında tokatlayarak öldürecekler.İlk sezonda zombieler tehlike arz ediyodu falan heyecan yapıyorduk.O da kalmadı..

şu çok doğru hakkat ya ilk sezonda o atmosfer çok iyiydi bence hepsi cüneyt arkın kesildi şimdi
Mesaj tarihi:
Anelor said:

Barathrum said:

Zombieler figuran resmen,yakında tokatlayarak öldürecekler.İlk sezonda zombieler tehlike arz ediyodu falan heyecan yapıyorduk.O da kalmadı..

şu çok doğru hakkat ya ilk sezonda o atmosfer çok iyiydi bence hepsi cüneyt arkın kesildi şimdi

Level atladı hepsi. iron fist özelliği ile güçlerine güç kattılar
Mesaj tarihi:
Iyi de normal degil mi artik korkmuyorlar, cok ciddi zaman gecti hepsi fiziksel olarak gelisiyor ister istemez zekasiz yavas yaratiklarla mücadele icindeler zaten. E zombilerin kemikleri falan cürüyor yavas yavas gücsüzlesiyorlar vs...
Mesaj tarihi:
12. bölüme kadar geldim.

saçmalıklar zinciri

Andrea gerizekalı mı arkadaşlarına işkençe yapıyorlar kaçırıyorlar sen halen valiye dönüyorsun koynuna giriyorsun. Michoneçizgi romanda valiyi ölmekten beter yapıyordu burada az yapmış. Tyrese ve arkadaşlarını rick hangi hakla hizmet gönderiyor. of.

Mesaj tarihi:
ahaha güldüm,++
Sam said:

zaten bu zombi türünün en güzel kısmı ilk bir haftadır. sonra tadı tuzu kalmıyor, zombili post-apo oluyor.

Andrea'ya acıdım ya,aşık olmuş harbiden,onca şeyden sonra hala

spoluk yüklem

öldüremiyorsa

o zaman gerçekten bağlanmış,zaten dünyanın sonu,sevebilceğin birini bulmak zorken bırakmak istemiyor kadın haklı.
Mesaj tarihi:
monoscope said:

Benim tek merak ettiğim şey walking dead ile ilgili nasıl başladığı bunların

http://www.youtube.com/watch?v=P-Z0gc9a5g8
Mesaj tarihi:
son iki bölümü şimdi izledim de o akdar da kötü değilmiş ya. Yada burda kötü kötü diye okuya okuya beklentim nası düştüyse artık asdf.

Andrea hala mal ama evet.
Mesaj tarihi:
lütfen loriyi bütün amerikadan çıkarsınlar. meksikaya falan gitsin. bu kadar mı itici olur bir kadın yüzü. memesi bişeyi de yok. of.
  • Yeni Oluştur...