Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Geçen bölümde vanın içinden çıkıp mişonun yanına koşan tip ne oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 izlemdim hala da...yorumlara bakıyorum...ulen yine mi kötüü bölüm???izlemeyim en iyisi diyorum...gece bitmeden izlerim ama gene de=)Andrealı bölümlere HA-YIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 A N D R E A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Action azaldi dialoglar covaldi isin poku cikti tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Durağan bir bölüm olsa da sonraki bölümde aksiyonun dibine vuracaklar bence. Carl'da ilk kez çatışmaya girecek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Zombieler figuran resmen,yakında tokatlayarak öldürecekler.İlk sezonda zombieler tehlike arz ediyodu falan heyecan yapıyorduk.O da kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ne kadar uzun orta parmagı var andreanın resmen irite oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Barathrum said: Zombieler figuran resmen,yakında tokatlayarak öldürecekler.İlk sezonda zombieler tehlike arz ediyodu falan heyecan yapıyorduk.O da kalmadı.. şu çok doğru hakkat ya ilk sezonda o atmosfer çok iyiydi bence hepsi cüneyt arkın kesildi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Anelor said: Barathrum said: Zombieler figuran resmen,yakında tokatlayarak öldürecekler.İlk sezonda zombieler tehlike arz ediyodu falan heyecan yapıyorduk.O da kalmadı.. şu çok doğru hakkat ya ilk sezonda o atmosfer çok iyiydi bence hepsi cüneyt arkın kesildi şimdi Level atladı hepsi. iron fist özelliği ile güçlerine güç kattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Iyi de normal degil mi artik korkmuyorlar, cok ciddi zaman gecti hepsi fiziksel olarak gelisiyor ister istemez zekasiz yavas yaratiklarla mücadele icindeler zaten. E zombilerin kemikleri falan cürüyor yavas yavas gücsüzlesiyorlar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yani. bir tarafta adapte olan bir kitle diğer tarafta gittikçe çürüyen, gelişmeyen zombieler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 zaten bu zombi türünün en güzel kısmı ilk bir haftadır. sonra tadı tuzu kalmıyor, zombili post-apo oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 12. bölüme kadar geldim. saçmalıklar zinciri Andrea gerizekalı mı arkadaşlarına işkençe yapıyorlar kaçırıyorlar sen halen valiye dönüyorsun koynuna giriyorsun. Michoneçizgi romanda valiyi ölmekten beter yapıyordu burada az yapmış. Tyrese ve arkadaşlarını rick hangi hakla hizmet gönderiyor. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ahaha güldüm,++ Sam said: zaten bu zombi türünün en güzel kısmı ilk bir haftadır. sonra tadı tuzu kalmıyor, zombili post-apo oluyor. Andrea'ya acıdım ya,aşık olmuş harbiden,onca şeyden sonra hala spoluk yüklem öldüremiyorsa o zaman gerçekten bağlanmış,zaten dünyanın sonu,sevebilceğin birini bulmak zorken bırakmak istemiyor kadın haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 zeper, tam bi romantiksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kısmet=)...ama hep kötüledim ben de andreayı bu bölüm böyle bir duygusaldı ondan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 andrea lori t-mac. üçünede uyuzum. andrea suratını ekşittiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 t-mac hangisi yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 t-dog dedi bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 tracy mcgrady o zombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 gelmiş geçmiş tüm dizi karakterlerinin negatif en ler oylansa andrea ilk 3 banko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Benim tek merak ettiğim şey walking dead ile ilgili nasıl başladığı bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 monoscope said: Benim tek merak ettiğim şey walking dead ile ilgili nasıl başladığı bunların http://www.youtube.com/watch?v=P-Z0gc9a5g8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 son iki bölümü şimdi izledim de o akdar da kötü değilmiş ya. Yada burda kötü kötü diye okuya okuya beklentim nası düştüyse artık asdf. Andrea hala mal ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 lütfen loriyi bütün amerikadan çıkarsınlar. meksikaya falan gitsin. bu kadar mı itici olur bir kadın yüzü. memesi bişeyi de yok. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar