samaella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Tüm zamanların en önemli gitaristlerinden biri olan ve Türkiye'ye gelmesi uzun yıllardır beklenen Slash, yeni projesi "SLASH Featuring Myles Kennedy & The Conspirators" ile 2 Şubat Cumartesi günü Küçükçiftlik Park’ta olacak. Biletler 4 Aralık'ta satışa çıkıyor. http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/22023092.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 -panpa gidiyor muyuz konsere? -ne konseri panp? -SLASH Featuring Myles Kennedy & The Conspirators -:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 oha! album super bu arada mutlaka dinleyin insani fiyatlarda olursa giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fergie ile gelse daha iyi olurdu ama olsun :D http://www.moshcam.com/slash-featuring-myles-kennedy-and-the-conspirators/sydney-entertainment-centre-1375.aspx#/1-halo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 allahım niye k. çiftlik yine ya? ben bayadır konsere gitmiyorum dolayısıyla araştırıp soruşturmadım da, park orman iyiydi yau niye kaç zamandır orda konser olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kücükciftlik harici içki ruhsatı olan yer yok, ülkede içkiye ve dolasıyla konsere izin vermiyorlar. o yüzden kucukciftliğe muhtaç kalıyoruz park orman hotel oluyor, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 parkorman otel mi oluyor? pff bir de parkormanda konserler filan oldu ama pek konsere müsait bir yer değilmiş orası normalde. Organizasyon yapacak büyük yer arıyorduk, orası sırf bu yüzden elenmişti ilk aşamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 gnr ile geleydi de axl'a laf atıp kaçsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yaş sınırı var mı bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yardırarak gideceğim buna. slash ı değil myles i dinlemeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Yaklaşık 19 yıl aradan sonra Slash' i kanlı canlı izleme fırsatı. Kaçmaz bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 İmaj hiç bi şey, susuzluk her şeydir diye bi laf, slogan vardı eskiden. Slashla yıkıldı bu slogan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 130kaat biletler iyiymiş fiyatı kimler gelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bana bilet al geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Sahne önü alınca böle çok milletle iç içe karmabol fln olur mu? Ne biliim hiç gitmedim küçük çiftlik parka ama normal alsam mı bayılsam mı sahne ölü bilet kararsızım. aldım normal biletimi. my body is ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 130 tl nedir yahu tek konser için çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Arkadasin gazina gelip sahne onu aldik.Daha sonra organizasyonu yapan sirketin Rhcp konserindeki rezilliklerini okudum, icime kurt dustu simdi.Milletle got gote yapisik vaziyette , rezil bir konser olmaz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 myles kennedy nin vokali ile slashin takkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 şimdi kimler geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Lan sahne önü bilet bitmiş. Satmak isteyen falan olursa sahne önü biletini ulaşsın bana acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Türk milleti Myles bebeğimden ne anlar diye düşündüm hata etmişim bu kadar bekleterek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 dark soul sat bize sahne önünü http://www.youtube.com/watch?v=sUs46n7PPYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bir gıdım bile slash için gitmiyorum konsere gerçekten, varsa yoksa Myles Kennedy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 türkiyedeki hipster potansiyeli konserlerde ışıldıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 slash çok üzülmüş onun için gitmemene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar