vaperon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Hürriyet said: Antalya’da 2,5 yıl önce düzenledikleri piknikte mangal yapıp, rakı içen 11 öğretmen hakkında inceleme başlatıldı. Piknikte çekilen fotoğrafların basına yansımasının hemen ardından harekete geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğü, aileleri ile piknik yapan öğretmenlerin tek tek ifadesini aldı. Süreçte rencide edildiklerini iddia eden öğretmenler, “Müfettişler, fotoğraflar üzerinden sanık, tanık ayrımı yaptı. Rakı içenler sanık, pikniğe gidenler tanık olarak dinlendi. Biz böyle bir şeyi hak etmedik yargıya başvuracağız” diye konuştu. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22023244.asp Abi içkiyi 2,5 sene önce öğretmenler içmiş ama kafası bu gün milli eğitim müdürlüğünde yaşanmış. Aklım almıyor artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Rakı değil ama Milli Eğitim müdürü ne kullanıyorsa fena çarpmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 annelerinin vizitesini merak ediyorum çeşitli makamlardaki insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 misliman ülkede yaşıyoruz, içki falan haram şeyler. hem de öğretmen bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 öğrencilerle beraber içip sonra da orgy falan mı çevirmişler? nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Yok be abi, adamlar aileleri ile beraber hafta sonu tatil günü yanlarında bir tane bile öğrenci olmadan kendi aralarında eğlendikleri resimleri tarafsız gazetecilik anlayışıyla haber yapan bir süper gazete ele geçirmiş facebok hekleyerekten, sonra allahsızlar kitapsızlar içki içiyor, bunlar mı öğrencilerimizi okutacaklar bre zındıklar diyerek manşet atması ve bununla birlikte her bir halta burnunu sokmayı çok seven milli eğitim şube müdürlükleri öğretmenlere soruşturma açmış. İleri demokrasinin de ilerisindeyiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ozendirmekten muebbet yesin zikkim icesiceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 o rakının vücuttan atılması için 40 gün gusül almaları gerekiyor. çocuklarımızın karşısına o pis ağızlarıyla çıkıp evrim falan anlatıyorlar. şükrü kardeşimin de dediği gibi olsun sonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 said: RAKI İÇENLER SANIK OLDU İnceleme kapsamında ifade veren öğretmenler duruma tepki göstererek, “Hafta sonu ailelerimizle birlikte gittiğimiz piknikte çekilen fotoğraflar sanki öğrencilerimizle alem yapıyormuş gibi gösterildi. Bu yetmezmiş gibi bu iftirayı dikkate alan yöneticiler bizi tek tek sorguladı, ifadelerimizi aldı. Birde fotoğraflar üzerinden sanık, tanık ayrımı yaptılar. Rakı içenler sanık, pikniğe gidenler tanık olarak dinlendi. Biz böyle bir şeyi hak etmedik yargıya başvuracağız” diye konuştu. medya, hukuk, polis, akp el ele hadi fasist devletimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 pff habere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 baslarina bisey gelecegini sanmam hukuken ama medyada surda burda hep rezil edildiler, bir suru sikinti stres cektiler. budur iste baski unsuru, bunu goren insanlar artik aileleri ile istedikleri gibi vakit gecirip bunu paylasmaktan korkar hale gelecektir. kim ugrasmak ister boyle pislik islerle ya? yaptigin meslekte utanilacak biriymis gibi lanse ediliyorsun resmen ki camur at izi kalsin sittin sene stres eder adami. sonra da saf sakirtler gelip oh mis gibi demokrasi devleti diye kilif uyduruyorlar AKP sevgilerine. Biz bizeyiz burda kabul edin sirf sunni musluman takintilari olan bir hukumet diye mutlusunuz demokrasiyle insan haklari ile ilgili falan elle tutulur tek bir ozelligi yok akpnin. bu konuda nereye elini attiysa yuzune gozune bulastirdi zaten ustune bir de boyle ahlak takintilari var adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 adeta voldemort'un bakanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bütün öğretmenler şakirte çevrilsin bisürü pedofili skandalının gizlendiğini göreceğiz esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hamsilipilav said: adeta voldemort'un bakanlığı asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 doğru karar öğretmeninin rakı çtiğini gören kücük yeğenim sirozdan öldü 10 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bu arada ailesiyle rakı içeni haberlere manşet edip sorgulayan ülkede aynı zamanda bütün bir ilin tecavüz ettiği kızlar için psikolojisi bozulmamış raporu çıkartılıp tecavüzcülerin serbest kalmaları sağlanıyor. Çok demokratiğiz diye orgazm geçirenlerin şekli şemali yeterince belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 gizlemeye gerek yok. mahkemeye kadar giderse sucsuz cikiyo adamlar ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Yine antalyada bizim liseden farkı bölümlden hocaları gördüydüm ben piknite rakı içerken güldüm geçtim çünkü bizde rakı içmeye gitmiştik. Bu birşey değil bizim bir gün öğle arasına çıktım masanın altında tepsi bu ne lan dedim. Öğle arası bitti geldik sınıfa bi baktım her gün agresif olan 2 kanka hoca geliş yanımıza çocuklar siz çok değerli çokuklarsınız filan diyo bu ne lan dedim bi kokladım adamların ağzı anason kokuyo. Meğerse öğle arasında kendi odalarında rakı içmişler çiğ köfteyle. haha Ayrıca hukukta geriye dönük ceza oluyormu ya bu ne gerizekalı birşey zülm var diye diye geldiler adamların içtikleri içkiye bile karışıyorlar ulan insan olarak yaşanmayacak artık bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 o geriye dönük ceza olmaz değil. Senin çıkardığın yasa geriğe dönük işleyemez. Yani bugün suç olmayan bir eylem yapsan, 1 sene sonra suç olduğunu kabul eden yasa çıkartsalar seni yaptığın eylemden ötürü yargılayamazlar. Bu bambaşka bir olay. Ayrı bir skandal. Bir gazetenin attığı manşet ile soruşturma açılması bile aptalca. Ortada bir suç duyurusu olması veya işlenen bir suç varsa o anda baskın olması lazım. Tek başına suç duyurusu yetmez dayanak teşkil edecek elle tutulur, gerçeklere dayanan bir delil olması lazım. Kimse kimseyi haksız yere zan altında bırakamaz, ve devlet kurumları buna izin veremez böyle bir hakları yok. Ne savcılığın, ne müdürlüklerin, ne hakimlerin ne mahkemelerin. Soruşturma açtıranın sorumluluğundadır mağdur olan ile sanığın haklarını korumak. Soruşturma açılmaması lazımdı o yüzden. Çünkü ortada bir fotoğraf var ama o fotoğrafın içeriği hakkında delil yok ve soruşturma açan gidip hesap soramaz. Kimsenin kimseyi durduk yere rencide etmeye hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 @mani külah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Marty said: gizlemeye gerek yok. mahkemeye kadar giderse sucsuz cikiyo adamlar ne de olsa ne fark eder camur at izi kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bence uyuz olan bir öğrencinin işi o sdfk hocalar okulda alem yapıo die fotolarıda verip sikayet etmiştir uyuzluna. Liseli sonunun nereye varacağını tahmin edememiştir. yada etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ulan bizim okulda örenciler bile boş derste rakı içerdi, yazık adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ardeth said: Marty said: gizlemeye gerek yok. mahkemeye kadar giderse sucsuz cikiyo adamlar ne de olsa ne fark eder camur at izi kalsin. suna yazmistim ya, sayfayi acip refreshlememisim, 17 dakka snra cevap yazinca karismis. goldbären said: bütün öğretmenler şakirte çevrilsin bisürü pedofili skandalının gizlendiğini göreceğiz esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aldiklari 2 kurusu maasi alkole harcayip ailelerini zor durumda biraktiklari icin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar