Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Wolas said:

evde hazırlıyorum aliminyuma sarıp işe getiriyorum patrona mikrodalga aldırdı sağolsun sekreter ısıtıp afiyetle yiyorum :) sen satış yapıyorsan haklısın seninki zor en azından çıkan yemeklerde et kısmını çift porsiyon alıp diğerlerini almama önerisini getir belki kabul ederler.

sekreter mmhhh
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

siz kasli insanlara birsey soracagim

bende oyle kas mas yok ama gogus kafesim filan genis, omuzluyum da biraz yapisal olarak
lan takim elbesi almak iskence her yerden cuk oturuyor gogus geriyor illaki
ben boyleysem siz ne bok yiyorsunuz

Gömlekleri slimfit almayacaksın mümkün mertebe, zayıf hipsterlar için onlar.

Regular kesim olanların olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

dışarda koşabiliyoken koşu bandı tüketmişti, şimdi koşu bandında iyi koşuyorum dışarda koştum demin tüketti. body what are you doing

çünkü birisi lineerken diğeri nonlineer. Dışarıda koştuğunda attığın her adım sabit km/s olmuyor hali ile. Deney faresi gibi sabit hızda bant üstünde koşunca vücut afallıyor, özellikle kalp afallıyor. Dışarıdan bir etkenle vücudu ritmde tutmak bana göre akıl işi değil.

Sabit ritme alışınca dışarıda seni o ritmde tutacak bir etken olmayınca gene dengesi şaşıyor vücudun.
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Ben yillardir nefes egzersizleriyle yapiyorum zaten. Alete gerek yok. Kas nefes tut birak teknigi yetiyor.

Guclu bir kegel kasi ilerisi icin onemli. Ama onun haricinde de guzel ise yariyor :) soyle ozetliyim, temiz 50dk.

bende de geç boşalma sendromu var, bundan mı lan yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

PrudenT said:

kegele kramp girmesi gibi olamaz hiçbi şey

Gecen nasil olduysa oldu bu bana. Manyak bi his :D

ahaha olur da hasta falan olunca kusarsam mutlaka oluyor bana ya hangi acıya odaklanacağımı şaşırıyorum resmen kıvranıyor insan sdfsdg

edit: bu arada kegel kasıcam ben diyosanız reverse kegel de çalışın derim, sonra gitgide PE sahibi olabilirsiniz sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...