Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Wolas said: evde hazırlıyorum aliminyuma sarıp işe getiriyorum patrona mikrodalga aldırdı sağolsun sekreter ısıtıp afiyetle yiyorum :) sen satış yapıyorsan haklısın seninki zor en azından çıkan yemeklerde et kısmını çift porsiyon alıp diğerlerini almama önerisini getir belki kabul ederler. sekreter mmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bide benchte ağırlık arttıramıyorum, yeni başladıım sayılır, kabloluda yapıyodum. hoca şimdi 3x15 yaptırıyo. 2. 15 te sonlarda iflahım kesiliyor kollarımın. karb mı almam lazım enerji için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 zamanla kollarin guclendikce arttirirsin. arka kol calismalarini guclendirebilirsin. arka kolun cok etkisi var gogus bolgesi hareketlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 makarna pilav tüket bol bol antrenmana gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 jacabo said: siz kasli insanlara birsey soracagim bende oyle kas mas yok ama gogus kafesim filan genis, omuzluyum da biraz yapisal olarak lan takim elbesi almak iskence her yerden cuk oturuyor gogus geriyor illaki ben boyleysem siz ne bok yiyorsunuz Gömlekleri slimfit almayacaksın mümkün mertebe, zayıf hipsterlar için onlar. Regular kesim olanların olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Sparkcaster said: dışarda koşabiliyoken koşu bandı tüketmişti, şimdi koşu bandında iyi koşuyorum dışarda koştum demin tüketti. body what are you doing çünkü birisi lineerken diğeri nonlineer. Dışarıda koştuğunda attığın her adım sabit km/s olmuyor hali ile. Deney faresi gibi sabit hızda bant üstünde koşunca vücut afallıyor, özellikle kalp afallıyor. Dışarıdan bir etkenle vücudu ritmde tutmak bana göre akıl işi değil. Sabit ritme alışınca dışarıda seni o ritmde tutacak bir etken olmayınca gene dengesi şaşıyor vücudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Kanuni deadliftte kıçım kasılı kaldı üzerine oturamadım :D bu sefer böyle bir macera yaşadım bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Squad yap altina kacir o zaman tam bodyci olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ağırlıkla crunch yaparken sıkıntı hep ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Deadlifti neyle cektin derler adama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kegele kramp girmesi gibi olamaz hiçbi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 PrudenT said: kegele kramp girmesi gibi olamaz hiçbi şey Gecen nasil olduysa oldu bu bana. Manyak bi his :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Kegele ? Bu neresi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 taşakla göt arası bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 boşalma kası ya. ne kadar güçlü o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 oradaki kasları çalıştıran 2 tane makine var bizim salonda. Hoş tam oralar degil ama taşak arkası kasılıyo böyle garip oluyo insan :D Hatunlar kullanıyo genelde bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ben yillardir nefes egzersizleriyle yapiyorum zaten. Alete gerek yok. Kas nefes tut birak teknigi yetiyor. Guclu bir kegel kasi ilerisi icin onemli. Ama onun haricinde de guzel ise yariyor :) soyle ozetliyim, temiz 50dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Temiz baymissin o isten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Esh said: kettlebell e basliyorum, yazin aksiyon olsun biraz. Oneri var mi? Marka kilo vs? kac kg bulabilceksin ki burda max? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bi 8 bi 12 aldım başlangıç olarak, zaten çok kaslı biri değilim. 20, 30 falan da var. 30 u kim swingler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Perfectionist said: Ben yillardir nefes egzersizleriyle yapiyorum zaten. Alete gerek yok. Kas nefes tut birak teknigi yetiyor. Guclu bir kegel kasi ilerisi icin onemli. Ama onun haricinde de guzel ise yariyor :) soyle ozetliyim, temiz 50dk. bende de geç boşalma sendromu var, bundan mı lan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Perfectionist said: PrudenT said: kegele kramp girmesi gibi olamaz hiçbi şey Gecen nasil olduysa oldu bu bana. Manyak bi his :D ahaha olur da hasta falan olunca kusarsam mutlaka oluyor bana ya hangi acıya odaklanacağımı şaşırıyorum resmen kıvranıyor insan sdfsdg edit: bu arada kegel kasıcam ben diyosanız reverse kegel de çalışın derim, sonra gitgide PE sahibi olabilirsiniz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Esh said: bi 8 bi 12 aldım başlangıç olarak, zaten çok kaslı biri değilim. 20, 30 falan da var. 30 u kim swingler bilmiyorum. 30la ben bile yapiyodum. ha sen 5 dakka swingliyceksem bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 senin gogusteki kasın toplamı benim vucudun totali ama oyle düşün. abartı payı %78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Perfectionist said: Guclu bir kegel kasi ilerisi icin onemli. Ama onun haricinde de guzel ise yariyor :) soyle ozetliyim, temiz 50dk. Ciddimi lo bu :D Demekki bende kegel kası yok ahasdasdazxz dambılmı bağlıyım dalgaya şimdi napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar