seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/dc/Threeidiots2.jpg/220px-Threeidiots2.jpg tatlı bi hint filmi, biraz yeşilçam vari. komedi var, dram var, road trip de var. bi de ne zaman izlesem bi hayata bağlanma hissi geliyo. klişe mlişe, güzel bi havası var nedense. o hindistan manzaraları falan da güzel, değişik yerler varmış memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 çok konuşuldu tavsiye edildi. ama sonuçta overrated olduğu ortaya çıktı. hatta klasik hint şarkı söylemeli filmlere gıdık olanlar en baştan sevmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Bende sevmem hint şarkılı filmleri ama bunu baya keyifle izledim. 2. defa izlenecek bir film değil. Oturup kızlarla izlenmelik bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 arama kısmına "3 idiots" yazın, "başlıkta ara" seçeneğini ekleyin, önce bi bakın bakalım sonuç çıkacak mı. bi de ben de altı yaşımdan beri izliyorum, öyle hatırlatma tanıtma olsun diye açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 güzel film ama cok uzun sürüyor bence konusu da yoktu sanırım ama cok konusuldu orda burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Cok eskisehir kafasi bir film. Cok mor sile bezi kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 eski türk filmlerinden farksız aslında ama sevmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 chrome said: Cok eskisehir kafasi bir film. Cok mor sile bezi kafasi umut sarıkaya'nın "eskişehir'in aslında dev bir öğrenci evi olması" temalı bi' karikatürü vardı onu alabilir miyiz buralara bi' yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 pantolonlarını indirmeseler ve sürekli şarkıya bağlamasalar güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Myshkin said: overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape said: Myshkin said: overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bence de overrated. normalin üzerinde film izlemeyen casual tayfaya hitap ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Selam, normalin üzerinde film izlemeyen casual tayfayım. normalin üzerinde film izlesem bile bence bu film normalmiş derim herhalde. bence film güzel, izlerken çok eğlendim. arabam yok ama yine de Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar