hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 patide hater dan çok fanboy vardır her olay için nası pati klasiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 haterlığı kastetmemiştim pati klasiği derken. gösteri çıkmadan bir sürü laf edilmiş. haterlar fanboylar kapışmış. sonuç olarak gösteri güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ya ben anlamıyorum gidip kös kös oturdunuz mu orda 3 saat boyunca? her esprisine ehehe ben bunu biliyorumki ehehe fail cem mi dediniz? nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ben ilk yarıyı pek beğenmedim ara ara güldürdü fakat 2. yarı özellikle final yardırdı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ego'da var tabi işin içinde, böyle bir olayı yapan/deneyen ilk stand-up'çı olmak istiyor Türkiye sınırları dahilinde. Gösterisine gelemeyenlere ulaşmak çok naif bir yaklaşım, sonuçta DVD'ler divx'ler ulaştı bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Nete düşsün bakarız, efekt yok bişey yok sinemaya gidilmez buna yazık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Asiri iyiydi. Özellikle son bölümdeki kezbanlari yermesine bittim. 9/10 ikinci yari akti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 tamamen duygusal aslında sinemada gösterilme nedeni. http://www.youtube.com/watch?v=YQ3KV3KY5Ww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ya simdi artık cıkmıs tabi de benim kucuk bir elestirim var. bu isi yapmasına karsı degilim hatta destekliyorum ama boyle degil. soyle yapsa desteklerdim. sovlarına devam ederken yaptıgı ekstra bi kaydı internet sitesinden 10 liraya satsaydı atıyorum acayip desteklerdim. Bu dedigimin aynısını louis c.k. yaptı ve 1 hafta icersinde 5 dolarlık videosundan 1milyon dolar kazandı. %25 ini charity e verdi %50 sini calısanlarına dagıttı gerisini kendi aldı. ve adam bunu yaparken torrentlenir mi falan demedi. altına yazdı sadece torrentlemezseniz sevinirim diye. https://buy.louisck.net/purchase/shameless https://buy.louisck.net/news/a-statement-from-louis-c-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Cem yılmaz ne zaman halk adamı olduki öyle incelik düşünsün screwy? Biri yazmış işte belindeki sorundan dolayı bırakıyor gösteriyi de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 screwy said: ya simdi artık cıkmıs tabi de benim kucuk bir elestirim var. bu isi yapmasına karsı degilim hatta destekliyorum ama boyle degil. soyle yapsa desteklerdim. sovlarına devam ederken yaptıgı ekstra bi kaydı internet sitesinden 10 liraya satsaydı atıyorum acayip desteklerdim. Bu dedigimin aynısını louis c.k. yaptı ve 1 hafta icersinde 5 dolarlık videosundan 1milyon dolar kazandı. %25 ini charity e verdi %50 sini calısanlarına dagıttı gerisini kendi aldı. ve adam bunu yaparken torrentlenir mi falan demedi. altına yazdı sadece torrentlemezseniz sevinirim diye. https://buy.louisck.net/purchase/shameless https://buy.louisck.net/news/a-statement-from-louis-c-k "Tatar Ramazan" said: Nete düşsün bakarız, efekt yok bişey yok sinemaya gidilmez buna yazık sdf O iş burda olmaz. Gerçi Ramazan da haklı. Biletler 15TL'den başlıyor. Gittiğin film bir de kötü çıkarsa verdiğin paraya yazık. Edit: Bu arada 9/10. Keşke canlı performans izleyebilseymişim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Gösterinin bu yayınladıkları trailer tadındaki sahnelerle çok alakası var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 trailer sahneleri izleyince kötü falan demiştim, gösteride o sahnelerden önceki kısımlarla birleştirince güzel oluyor. ama yani genel olarak gösteriye bakınca o sahneler en meh kısımlar ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 filmin sonu açma güldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 4 günde 600 bin seyirci izlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 serhat yazmis, benim de aklima louis ck gediydi, adam alin cocuklar diye koydu siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi ben bugün televizyonda şöle bişey duydum, "en büyük rakibi sayılabilecek hobbit'i 50.000 kişi izlemişken cem yılmazı 600000 kişi izledi" diye. yanlış mı duydum acaba emin değilim çok dikkatimi vermiyodum o sırada da, cidden hobbite 50k kişi mi gitti lan şu koca ülkede :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 forumdan toplasan 50kdan fazla adam gitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu bildiğin stand up mı? adamın stand uplarının en komik kısımları bence seyirci ile etkileşim içersinde olduğu yerlerdi şimdi adam sahnede seyircisiz düz stand up mı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hobbit'e ilk haftalarda yüklendi millet. bu hafta içindir o sayılar. normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 seyircilerle etkileşim halinde yine. tamamen seyirciden kopuk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Soris'e aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Hobbit malum ortamlara düşmüş. Türkce dublajli bir de dfhdhj. Meraklısı dışında pek giden olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ardeth said: bu bildiğin stand up mı? adamın stand uplarının en komik kısımları bence seyirci ile etkileşim içersinde olduğu yerlerdi şimdi adam sahnede seyircisiz düz stand up mı yapıyor? abi youtube da bi cem yilmaz falan diye arat allasen sdfsdf seyici ile etkilesimin ne alakasi var, adamin daha onceki dvd lerini falan izlemedinmi, tiyatro sahnesindeki gosteriyi dvd ye cekip koyuyolar iste, milletle tas catlasa 2-3 dakka konusuyo tum gosteri boyunca nasi bi bakis acisidir bu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 LathspeLL said: 4 günde 600 bin seyirci izlemiş. adam başı 10tl alsa iyi iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar