Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi operatör ve tarife sizce daha avantajlı?

Laorx

Öne çıkan mesajlar

7 yildir falan turkcell kullaniyordum. internet paketi falan almistim. Sonra avea ya baktim turkcelldekinin 2 kati fazla konusma suresi, mesaj falan veriyor ve daha ucuz. Bu devirde sinyal derdi olmaz diye dusundum hata etmisim turkcell in kiymetini bilememisim. Harbiden de cekmiyor lanet hat. Internet kullanmak iskence oluyor bazen. Yolculuk yaparken ozellikle cok sinir edici. Sehirden uzaklasinca iyice kotulesiyor.

Ucuz diye kanmayin kisacasi turkcell daha kaliteli.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

ayda 30 tl yüklüyorum, 5000sms+120dk geliyor.
19tl'siyle sınırsız internet alıyorum. kalan 11tl de bazen kampanya vs. için, genelde de paketlerim bittikten sonra bir sonraki ayın ilk haftasında kullanılmak üzere kalıyor. sonra bi daha 30tl

Türksel?

Bu arada trnin en büyük baz istasyonu yatırımı türkselde. O yüzden en iyi çekiyor. Hani çekmeyle ilgili falan sıkıntınız varsa pek düşünmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden belki ave a gibi hatlar çekemzdi belki ama şimdi artık onlarda yatırımlarını tamamladılar. Avea dan memnunum

Yalnız 19 tl ye bi tarifeye geçeyim dedim mevcut avea lı olduğundan sana 25 lira dediler ona kızdım biraz. İlla ki hattı başka yere taşıtacaklar. Millet kendi kullanıcısını kollar, Bunlar kendi kullancısına daha pahalı veriyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...