xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ayda 30 tl yüklüyorum, 5000sms+120dk geliyor. 19tl'siyle sınırsız internet alıyorum. kalan 11tl de bazen kampanya vs. için, genelde de paketlerim bittikten sonra bir sonraki ayın ilk haftasında kullanılmak üzere kalıyor. sonra bi daha 30tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 GERGE said: 36 oduyorum hep. 5 TL taksitim var yeni hat vergisinden. Ustune 1 tl geliyor bir yerden. yok bana mütemadiyen geçirdiler de her ay. 25 lira olan faturayı 40 lira altında ödemedim. ortalama 50 lira fln ödemişimdir, ondan sordum. çevremde de çok var böyle avea'dan illallah eden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 7 yildir falan turkcell kullaniyordum. internet paketi falan almistim. Sonra avea ya baktim turkcelldekinin 2 kati fazla konusma suresi, mesaj falan veriyor ve daha ucuz. Bu devirde sinyal derdi olmaz diye dusundum hata etmisim turkcell in kiymetini bilememisim. Harbiden de cekmiyor lanet hat. Internet kullanmak iskence oluyor bazen. Yolculuk yaparken ozellikle cok sinir edici. Sehirden uzaklasinca iyice kotulesiyor. Ucuz diye kanmayin kisacasi turkcell daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 xaty said: ayda 30 tl yüklüyorum, 5000sms+120dk geliyor. 19tl'siyle sınırsız internet alıyorum. kalan 11tl de bazen kampanya vs. için, genelde de paketlerim bittikten sonra bir sonraki ayın ilk haftasında kullanılmak üzere kalıyor. sonra bi daha 30tl Türksel? Bu arada trnin en büyük baz istasyonu yatırımı türkselde. O yüzden en iyi çekiyor. Hani çekmeyle ilgili falan sıkıntınız varsa pek düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 turkcell evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 98 den beri turkcell kullaniyorum.salak degilim, kazıklansam gecerdim baskasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 en kaliteli turkcell olabilir de, en avantajli kesinlikle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 toggie said: en kaliteli turkcell olabilir de, en avantajli kesinlikle degil. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 avea 1000sms 500dk sınırsız internet(2gb 3g sonra düşüyor) 30tl veriyorum. mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 vodafonedan 1gb internet aldım geçen ay 80 mb kullanabildim lol çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 her yöne 3000 dk vodafon sınırsız sabit hat sınırsız 3000sms her yöne gene 3gb internet 104 lira veriyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Avea basicell 500 dkk 2000 sms Sınırsız net (2gb akk) Tarife içi sınırsız konuşma 30 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Fistan said: 98 den beri turkcell kullaniyorum.salak degilim, kazıklansam gecerdim baskasina. Önem verdigin konuşma kalitesi, internet hızı ise ve 2 kati para öderim diosan tcell mantıklı. Ucuz olsun benim olsun diyorsan tcell çok mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Fistan said: 98 den beri turkcell kullaniyorum.salak degilim, kazıklansam gecerdim baskasina. tarifeni yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bi akrabam avea 500 dk+1000 sms+ 1gb net = 19 tl +1,2 vergi= 20,2 tl veriyor Bana bundan avantajlı tarife yazın geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Fin said: avea ve vodafone komik yeterince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 30tl'ye 500dk, 2k sms, 2gb sonrası edge'e düşen sınırsız internet kullanıyorum ben de aveada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 avea hep en hesaplı oluyor konuşma+msj+internet tarifelerinde. büyük şehirlerde pek kalite sorunu da yok. ama çok gezen adamsanız turkcell en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 o değilde turkcell kullanıyorum ayda bir 7lira ödüyorum sadece sdfsdfsd ama en son eylül ayında sanırım 7 lria yüklemiştim yine internet paketim nedense bitmedi 3 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 FromTheHell said: 30tl'ye 500dk, 2k sms, 2gb sonrası edge'e düşen sınırsız internet kullanıyorum ben de aveada basicell mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 basicell ne hiçbi fikrim yok. 4-5 ay önce geçtim zaten. "yeni nesil tarife" diye bi şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ezelden beri turkcell'ciyim ama avea ve vodafone daha avantajlı geliyor bana. ama turkcell'in de alt yapısı sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Eskiden belki ave a gibi hatlar çekemzdi belki ama şimdi artık onlarda yatırımlarını tamamladılar. Avea dan memnunum Yalnız 19 tl ye bi tarifeye geçeyim dedim mevcut avea lı olduğundan sana 25 lira dediler ona kızdım biraz. İlla ki hattı başka yere taşıtacaklar. Millet kendi kullanıcısını kollar, Bunlar kendi kullancısına daha pahalı veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Laorx said: FromTheHell said: 30tl'ye 500dk, 2k sms, 2gb sonrası edge'e düşen sınırsız internet kullanıyorum ben de aveada basicell mi bu? Basicell de bu özellikte. Tcell diyen arkadaşlar bana 30 40 liraya sınırsız internet ve 500 dkk konusma veren bir tarife varsa soyleseler de oraya gecsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 avea dağda bayırda yazlıkta falan çekmiyor, yatırımmış kazık çakmakmış yalan hepsii vodafone heryöne 1000dakka 36tl kullanıyom, bayramlarda mesaj zamanı dışında çok güzel tarife(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar