ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Feamer said: adamın nasıl kanıt istediğine göre değişir tabi Vaad ettikleri şeylerin gerçekleşeceğine yönelik kanıt istiyodur muhtemelen, dolandırıcılık suçundan bahsediyo sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 inançları bilimsel metodlarla kanıtlamakla uğraşmak aptalların yapabileceği bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://i.qkme.me/3rv4o3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ooo hrisityanlar çok şey vaat ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 eğer kilise iddia ettiği şey olmakla bir ayrıcalık kazanmıyor, bir çıkar elde etmiyorsa bunda bir şey yok. bırak istediğini iddia etsin sonuçta o da onun inanç özgürlüğü. sen de kendini tanrının ulağı, sözcüsü, bekçisi vs. ilan edebilirsin. bizde de bolca kendini mehdi, peygamber ilan edenler var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 “Zamanında 10 ruble ödeyerek kilisede vaftiz oldum. ..." o_O nan türkiyede vaftizler 6 - 7k TL'den başlıyor. 10 ruble nedir nan istediği kadar zamanında olsun o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 coco said: calimero said: açılmıştı. nerede? dava açılmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ya guderianın anılarını -bir askerin anıları- okuyan var mı? orada komünist rusyanın kiliselerde yaptığı ve gördüğü bir uygulamadan bahsediyordu, bunlar kilisenin içine heykeller yapmışlar, kurguda fakir halk bunlara el açarken, onlarda onların paralarını alırken falan gibi.... bu arada vaftiz parası da bildiğin haraçmış, yunan ve roma tapınakçılığını aynı almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 amerikada olsa kazanirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yaa dolandırıcılık kısmı geçekten tartışılabilir. ne kadar haraçmış yada vergi ile kaktırılıyor vs olsa da ibadet özgürlüğü diye bir şey var sonuçta ve eyw. ama "Tanrının varlığının kanıtlanmasını aksi takdirde "tanrının Rusya'daki temsilcisi sıfatıyla faaliyet gösteren Rusya Ortodoks Kilisesi'nin yasa dışı ilan edilmesi" istemi tartışılamaz şekilde haklı bence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Tanrı gerçekten varsa bile din kurumlarının vergi ödememesi hertürlü dolandırıcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bütün evrenin ilk oluşumundaki ilk f kuvvetini Allah'tan başka yapabilecek kimse yok. Demekki Allah olmasa biz de olmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 birşey sorcam. hukuki uygulamalar konusunda bilgim yeterli değil ve mesela ben şimdi kimliğimde "islam" yazmamasını isteme hakkına sahip miyim? "-" mi konuyor dinsiz mi yazılıyor? eğer öyleyse nereye başvuruyorum, direk mahkemeye mi? uğraşacağımdan değil, bir çıkarımda bulunmaya çalışıyorum kendimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 2013 de yeni kimlikler çıkıyor uğraşma boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 coco said: birşey sorcam. hukuki uygulamalar konusunda bilgim yeterli değil ve mesela ben şimdi kimliğimde "islam" yazmamasını isteme hakkına sahip miyim? "-" mi konuyor dinsiz mi yazılıyor? eğer öyleyse nereye başvuruyorum, direk mahkemeye mi? uğraşacağımdan değil, bir çıkarımda bulunmaya çalışıyorum kendimce http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=30318 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tanrının Rusya'daki temsilcisi sıfatıyla faaliyet gösteren olay şurda bitiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 coco said: birşey sorcam. hukuki uygulamalar konusunda bilgim yeterli değil ve mesela ben şimdi kimliğimde "islam" yazmamasını isteme hakkına sahip miyim? "-" mi konuyor dinsiz mi yazılıyor? eğer öyleyse nereye başvuruyorum, direk mahkemeye mi? uğraşacağımdan değil, bir çıkarımda bulunmaya çalışıyorum kendimce mahkemede degistirebilirsin hic bir din sunmazsan sanirim ateist yazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Dinlerin kanıtlaması gereken şey Tanrı'nın varlığı değil ki. Ben dinlere inanmıyorum mesela, bana kanıtlaması gereken şey, Tanrı gözünde inançlı bir insanın öbür dünyada (varsa eğer) ödüllendirilip ödüllendirilmeyeceği, günah dediği kavramların evrensel boyutta ve yukarıdaki Tanrı tarafından gerçekten günah kabul edilip edilmediği. Şimdi bunları kanıtlayamaz elbette ama mantığım bunların uydurma (veya artık görevini yitirmiş) şeyler olduklarını söylüyor. Tanrı'dan bağımsız, çünkü dinlerin gerçekten Tanrı tarafından gönderilmiş olmasıyla, bir Tanrı'nın var ya da yok olması birbiriyle alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 coco said: birşey sorcam. hukuki uygulamalar konusunda bilgim yeterli değil ve mesela ben şimdi kimliğimde "islam" yazmamasını isteme hakkına sahip miyim? "-" mi konuyor dinsiz mi yazılıyor? eğer öyleyse nereye başvuruyorum, direk mahkemeye mi? uğraşacağımdan değil, bir çıkarımda bulunmaya çalışıyorum kendimce ip n elimde, namaz101 le geliyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Oce4n said: 2013 de yeni kimlikler çıkıyor uğraşma boşuna. eyw. yeni TC kimlik http://www.nvi.gov.tr/Files/Images/Kimlik_Karti/T.C.K.K..jpg peki ya kartın üstünde olmayıp o chipe işlenecek veriler? neyse yaa akşam akşam paranoya yapmayım diyorum ama zihnim de şunu salık verip duruyor: "sadece paronayaklar hayatta kalır dostum!!!" (ekolu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sotto said: Dinlerin kanıtlaması gereken şey Tanrı'nın varlığı değil ki. Ben dinlere inanmıyorum mesela, bana kanıtlaması gereken şey, Tanrı gözünde inançlı bir insanın öbür dünyada (varsa eğer) ödüllendirilip ödüllendirilmeyeceği, günah dediği kavramların evrensel boyutta ve yukarıdaki Tanrı tarafından gerçekten günah kabul edilip edilmediği. Şimdi bunları kanıtlayamaz elbette ama mantığım bunların uydurma (veya artık görevini yitirmiş) şeyler olduklarını söylüyor. Tanrı'dan bağımsız, çünkü dinlerin gerçekten Tanrı tarafından gönderilmiş olmasıyla, bir Tanrı'nın var ya da yok olması birbiriyle alakasız. ama aslında bir çok din cennet ve cehennemim burada olduğunu örnekler. ilahi adalet vs gibi. ya da mesela töbe etme olayı/ günah çıkarma vb kafadan öbür taraf cezasını kaldırıyor. mesela ben son nefesimi bilinçli verme şansım olursa yemin/dua edip tövbe etcem. hesapları kapatcam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 gerçek tövbe o değiil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 pontipati said: ip n elimde, namaz101 le geliyorum sana aahahahah s.ş neyse sevdiğimin bir lafı vardır: gidene kal, gelene git denmez bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 gerçek tövbe! tövbe tövbe yaa vicdan denilen şu yük varken ve evrensel ahlak kurallarına dayanan bir yük iken neyin tövbesini kimden edicez? asıl gerçeklik bu. gerçek ile yaşayabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar