benjani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Stadyum:Stade Vélodrome Yayın:Star TV Fransa'ya çıkarma var, avrupa taraftar görsün. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/68038_10152256591250705_2119141475_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 valbuena sakatlanmış deniyo, ilk maç dagıtmıştı bizi inş doğryudur.bizde de selçuk sakatlanırsa bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kesinlikle daha gucluyuz marsilyadan, puan ve puanlar hocaya bagli. formda sow ve meireles buyuk etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Fb nin rahat almasi lazim.ama muhtemelen mac berabere giderken son dakika golu ile fb uzulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 MARSİLYANIN YEDEKLERİ! a pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 insallah fener yener. bu sekilde sanli tarihi ile Mönchengladbachta bir üst tura cikar. go go fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 maçın kaderi selçuk un oynayıp oynamamasına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Seele said: insallah fener yener. bu sekilde sanli tarihi ile Mönchengladbachta bir üst tura cikar. go go fener. haftaya size tekrar koyacağımız için np yine eleniceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yavas terbiyesizlesme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yavaş gel ağır takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Fener formda, rahat akmasi lazim. Bu arada ne zamandan beri futbol bolumunde koydulu gomdulu msj atilabilmeye baslandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 SANANE LAN? KOYARIZ KOYMAYIZ SANA NOLUYO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: maçın kaderi selçuk un oynayıp oynamamasına bağlı Aynen öyle. Selçuk'un 5 dk girmesi bile herşeyi rakibin lehine çevirebilir. Maç başı para aldığı içinde her türlü girecek oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben fransiz takimlarina karsi galibiyet hatirlamiyorum. bu kaderin degismeyecegini de bildigimden beraberlik yeterlidir diyorum ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KZQ7GCXBg6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 6 gunlukken olan maci hatirlayamadim sori :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben 4 yasindaydim yine hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Holy said: SANANE LAN? KOYARIZ KOYMAYIZ SANA NOLUYO? pzeroya para verir bi totem yaptiririm, aziz eline megafon alsa kiramaz totemi, akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 benim daha ana baba evlenmemişti o yıllarda ben nası hatırlıyorum peki sadfasdf abooo kötü yerlere gidebilcek şeyler yazmışım hiç düşünmeden ahahah daha portakalda vitamindim demek istedim. yoksa sütçüden değilim yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi aklima gelmemisti aklima dusurdun yani agxhsvsvxbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selçuk 89 da girer ve yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yargilar mi bilmem de son 5 dk girip mac basi ucretini alir keyfine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Şöle cıkıcaksın bu maça ve dayaktan geberticeksin.. Volkan Gökhan Egemen Bekir H.Ali Krasic Meireles Baroni Stoch Kuyt Sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Eternal said: Şöle cıkıcaksın bu maça ve dayaktan geberticeksin.. Volkan Gökhan Egemen Bekir H.Ali Krasic Meireles Baroni Stoch Kuyt Sow o sekil tokatlanadabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Krasic mi? yok yok aman diyim, önce başka maçlarda oynasın göstersin bi kendini, sıçıp bırakılacak maç değil bu. Krasic-Topal değişikliği hariç üstteki kadroyla çıkarız büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar