Phyx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 space marine collection 7.5$mis, tavsiye edeni var mi? turunu sevenler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sabonis said: sabonis said: Serious Sam 4 pack girmek isteyen mesaj atsın pls.. Ee gençler, yok mu isteyen? Bi de Avustralyalı birini bulun da medieval aldiralim ya, var mı hiç Avustralya'da oturan tanıdığı olan... gençliğison kez dürtüyorum belki 2 kişi çıkar da alırız 4 kişi diye. 4.5 dolares oluyor len 4'lü alınca, serious sam'e değer artık o kadarcık para, kimse mi istemiyo veya herkeste mi var oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 civ5 alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 evet. ama amazondan al 20$ a dünyayı aldığın pack var. shank vari, 2 kişi hot seat coop olan oyun var mı indirimde şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Trine 2 %75 indirimi geçti mi bilmiyorum ama. edit: geçmemiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sabonis said: sabonis said: sabonis said: Serious Sam 4 pack girmek isteyen mesaj atsın pls.. Ee gençler, yok mu isteyen? Bi de Avustralyalı birini bulun da medieval aldiralim ya, var mı hiç Avustralya'da oturan tanıdığı olan... gençliğison kez dürtüyorum belki 2 kişi çıkar da alırız 4 kişi diye. 4.5 dolares oluyor len 4'lü alınca, serious sam'e değer artık o kadarcık para, kimse mi istemiyo veya herkeste mi var oyun :D nedednkoya aldır. ama yük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Deathblade said: Trine 2 %75 indirimi geçti mi bilmiyorum ama. edit: geçmemiş daha.trine i xbox ta oynamistik =/ onu soyleyeydim iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 serious sam 3*** e 2 kişilik giriş yaparım. 2 copy gerekiyor zaten bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Red said: civ5 alınır mıciv5 goty + gods and kings alırsan cook iyi bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 screwy said: Red said: civ5 alınır mıciv5 goty + gods and kings alırsan cook iyi bi oyun upgrade to goty alıp çok pis sarmayı düşünüyorum %75 şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 OsManiaC said: screwy said: Red said: civ5 alınır mıciv5 goty + gods and kings alırsan cook iyi bi oyun upgrade to goty alıp çok pis sarmayı düşünüyorum %75 şuan Sunday 30th December 85% Off Civ 5 Gods and Kings voucher code ile $3.15 gelicek diyorlar. http://blog.greenmangaming.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 serious sam ve borlerlands 2 nin 4 packine GİRİLİR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 daha yenı amazon'dan 19$'a Civ IV Comp. - Civ V GOTY - Civ G&K - Stronghold Complete aldım. Tavsiye ederim hepsi steamworks.. Heroes Might and Magic yine yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 zaten civ v ve expi 20 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Tryst ayın 5ine kadar daha bi indirime girmezse 4 pack çekmek isteyen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 nordlydian said: daha yenı amazon'dan 19$'a Civ IV Comp. - Civ V GOTY - Civ G&K - Stronghold Complete aldım. Tavsiye ederim hepsi steamworks.. Heroes Might and Magic yine yok... pack ciddi iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Yeni indirimler yılbaşı tatilinin en iyisi, hele Sins of a Solar Empire... Kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şu yukardaki amazon pekin linki var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Red said: şu yukardaki amazon pekin linki var mıpm gelsin diye quoteladım. http://www.amazon.com/2K-Strategy-Super-Pack-Download/dp/B00AMKTR48 http://www.amazon.com/2K-Games-40897rategy-Pack3-Strategy/dp/B006OF1BCG alttakini alıp üzerine gmg'den 3 $'a kapatabilirsin gods and kings expansion'ını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 alttaki trap mi :) 99 dolar diyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 9.99 du o önceden, direk 9.99 diye okudum o yüzden. algıda sıçıcılık. 2k kuponu olan birini bulursan 15$'a alırsın üstteki packi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şimdiye kadar gördüğüm en kötü sale yanlız şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 tamam hemen söylüyorum steam'e düzeltsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 steam amazon-gmg-gg ile anlaşmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Oski said: tamam hemen söylüyorum steam'e düzeltsinler Oski elin değmişken Heroes Might & Magic'e de sağlam indirim yapsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar