Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam winter sale

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

Şimdi devamlı cevap yazıp seninle atışıyormuş gibi görünmk hoşuma gitmiyor bunu diyeyim , demek istediğinide anladım bilgi vermeye çalışıyorsunda .Niyetim herkesin micrsoftun yaptığı saçmalığı anlaması

Şimde gelelim meseleye ilkönce ithalatçıların hatası falan yok ,adam oyun getirip satmaya çalışıyor ,ona kalırsa publisher larda gfwl dışı ülkelere oyun vermemeli publisher hatası diyelim o zaman .Ticaretin doğası bu publisherler her yere satmak ithalatçıda getirip satmak ister bunlar doğal .

Anormal olan PC oyunları için kullanılacak bir anti-korsan doğrulama sistemini microsoftun xbox 360 satılan ve satılmayan ülkeler ayrımına göre çalıştırmaya kalkması .Kardeşim bu xbox oyunu değilki
,işin komiği letonya /litvanya gibi xbox satılmayan avrupa birliği ülkeleride gfwl dışı bu yüzden mesela .Sorun burda microsoft hem sistem yanlış hem yanlış sistemde tüketiciyi koruyacak önlemleri almıyor ,ddediğim gibi sisem dışı ülkeleri seçtirmeyerek yada cd-key cukkalamayarak bu saçmalık önlenebilirdi.

GFWL de iki tür doğrulama sistemi var ,baş ağrıtan server side activation denen .
Viktor said:

Microsoft kendi oyunlarini sattirmiyor zaten turkiyede, tamamen ithalatcilarin hatasi o gelen gfwl oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ayni seyi soyluyoruz senle aslindada ben yanlisini duzeltiyorum, gfwl nin olmadigi, live in olmadigi ulkeler microsoft icin yok, buradaki musterileri zerre dusunmuyor herifler, pazar olarak gormedikleri yerde neden tuketici madur oluyor diye dusunsun?

Ticarette en onemli sey iyi niyettir, adam gibi bi isletme olsa "bu adamlara bugun satmiyorum ama yarin musterim olabilirler" diye dusunup kolaylik saglardi hani, vizyonu kit, misyonu ile alakasiz isler yapan gerizekali bir firma oldu microsoft

Senacaya bi gemici gelip sormus, hangi ruzgardan faydalanalim diye, nereye gidiceksiniz demi, bilmiyoruz demis denizci. Sen daha gidicegin limani bilmiyorsan hicbir ruzgarin sana faydasi olmaz demis, microsoftta aynen bu modda su anda, musteri odakli degil tekel zihniyetli bi firma.

Senelerce MS urunlerine mahkum ederek satis yapti, finansal kaynaklarini gomup insanalrin severek kullandigi hizmetleri piyasadan sildi, zarar etme pahasina, tuketiciyi kizdirma pahasina en agresif hamleleri yapti, nahos bi tat birakti buda tuketicinin agzinda. Severek marka sadakati ile MS urunu kullanan tuketici yok gibi, anca kendi calisanlarina pazarliyabiliyor marka sadakatini, zamani geldigi zaman bunun bedelini cok agir odiycekler.
Sosyal ağlarda paylaş

flash salelerden çok mutsuzum...

yok mu ya rage / killing floor güzel indirimli denk gelen sağda solda? özellikle rage istiyorum, 2 tane alacam şöyle 75% olsa süperdi.

VAY ARKADAŞ GREENMAN'DE BATMAN SALEDEN ÇIKMIŞ 2 SAAT EVDEN ÇIKMIŞTIM!

rage'i ilk gün kaçırdım, orcs must die 2 i kaçırdım, şimdi bir de batman pff.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

jagd said:

abi ben dark souls prepare to die edition'ı aldım amazondan steam'e ekledim sanırım gfwl varmış bu oyunda benim gfwl accountum yok oyuna girince account açmamı isteyecek sanırım orda ülkeyi US olarak seçsem yeterli mi? vpn falan gerekiyor mu bu işlemi yaparken?

ben türkiye olarak seçip açtım acc bi sıkıntı çıkmadı girip oynayabiliyorum

ayrıca community deal'larda bi tek Primordia'yı bekledim %50 gelsin diye olmayacağını bile bile olmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dark souls ta gfwl var , account açarken hangi ülkeleri yazabilirsin diye link verecektimki mikrosoft türkiyeyi eklemiş listeye http://www.xbox.com/en-US/live/countries

VPN gerekmiyorda , istersen online oynamayacaksan offline profile yaratıp single oynayabiliyorsun http://www.youtube.com/watch?v=XJEWY7rOVL8 istersen türkiye gfwl durumu aydınlanana kadar öyle kullan gfwl yüklenirken
a) create new profile diyorsun
b) açılan pencerede en alta inip ''create a local profile'' a tıklıyorsun .Video da gösteriyor zaten

hesap alırken dikkat edecekler
1-Mikrosoft
Hotmail.com
Live.com
MSN.com
Zune.net
Passport.net den mail isterim diyor o maillerdeki adresin gfwl 'e dahil bir ülkeden olması (mevcut bir mailiniz vb de olabilir yeterki adres gfwl e dahil olsun )

2- kullandığınız mail önemli eğr kaybederseniz GFWL hesabınıza elveda diyorsunuz ,bunu önlemek için 2. bir alternatif mail verin.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'yi o listeye soktuktan sonra tekrar çıkarmazlar herhalde dark souls'uda online olarak oynamak istiyorum açıkçası bu invasion olaylarını merak ediyorum. microsoft akıllanmış o zaman :P

birde steam'de flash sale'de gözükmeyen oyun Dragon Age: Origins search edince alınabiliniyor. flash'te gözükmüyor acayip. 5$ fiyatı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...