Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam winter sale

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

Milamber said:

benim ödemeyi kabul etmedi ya hayddaa iş bankasında sorun mu var telefona kod geldi onaylıyorum kabul etmiyor. steamde fln o kartla alışveriş yaptım bugün daha nedense greengamingde çalışmadı.

o kodla birlikte 3,5 dolara geliyor city

iş bankası ile demin green'den oyun aldım, sıkıntı yok. kart limitini kontrol et.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Milamber said:

benim ödemeyi kabul etmedi ya hayddaa iş bankasında sorun mu var telefona kod geldi onaylıyorum kabul etmiyor. steamde fln o kartla alışveriş yaptım bugün daha nedense greengamingde çalışmadı.

o kodla birlikte 3,5 dolara geliyor city

iş bankası ile demin green'den oyun aldım, sıkıntı yok. kart limitini kontrol et.

limitimde sıkıntı yok bolca var :d
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

gmg den aldım 5 dolares. gmg baya one gectı ama sımdı acılmıyor :D

bu steamde majesty collection var daha once listedeki oyunları oynamadım nasıl alınır mı sizce?

Majesty kendine has bir tür. Seveni çok seviyor da sevmeyeni de ısındırmak çok zor. Normalde rpg oyunlarında kahraman olarak uğradığın şehirlerinden birinin kralı olduğunu düşün. Etrafta şehrine yıkım getiren canavarlar var. Mezarlıktan iskeletler, lağımlardan dev fareler çıkıyor. Sende şehrini korumak ve görevleri becermek için kahraman kiralıyorsun. Büyücü kulesi dikersen büyücü kiralayabiliyorsun mesela. Fakat bu heroları kontrol edemiyorsun. Sen şehrinde heroların para harcayacağı dükkanlar ve hizmetler oluşturuyorsun. Köylülerinden gelen paralar ve heroların alışverişleri para kaynağın. Bu parayla yeni binalar dikiyorsun, upgradeler yapıyorsun, hero kiralıyorsun ve heroların yapmasını istediğin görevler için para koyuyorsun. Mesela şehrin çok yakınında ayı ini var. Ve ordan çıkan ayılar binalarını yıkıyor. Ayı inini yıkana para ödülü vereceğini söylüyorsun. Ayıları yenebilecek kadar levelı olan ve verdiğin para miktarını tatmin edici bulan kişiler gidip orayı yıkıyor.

Özellikle ileri seviyelerde oyun pek kolay değil, onu bil. Kahramanların güçlü şeyleri yenebilmesi için ileri seviyede olması gerekiyor. O ileri seviyeye ulaşana kadar daha güçsüz şeylerle uğraşmalarını sağlaman lazım. Level 1 kahramanları liç ordusu tarafından yok edilen şehre çağırmanın hiç faydası olmuyor haliyle. Şehirlerin ağır saldırı almadan önce hem ekonomini, hem upgradelerini düzenleyip hem de heroların saldırıları karşılayacak seviyede olmalarını, yeterli ekipmana sahip olmalarını sağlaman gerekiyor. En basidinden eğer düşmanı öldürmek için giden kahramanlar ölecek gibi olurlarsa hemen heal büyüsü atman veya çok daha iyisi yanlarında deneyimli bir cleric götürdüklerine emin olman falan gerekiyor. Kahramanlar üzerinde direk kontrolün olmadığı için ince ayarları zor olan bir oyun.

Ama güzel mi dersen bence bayağı keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

@Redeagle said:

valla oyle bır yazmıssın kı soluksuz okudum. cok ılgınc bır o kadar da guzel bır oyuna benziyor denıyecem. aslında benım kastettiğim komple set 34 dolara tekabul edıyor asagıdakı oyunları ve dlcleri icerıyor sence alınır mı?

Defenders of Ardania

Defenders of Ardania: Battlemagic

Defenders of Ardania: The Conjurer's Tricks

Majesty 2

Majesty 2: Battles of Ardania

Majesty 2: Kingmaker

Majesty 2: Monster Kingdom

Majesty Gold HD

Warlock - Master of the Arcane

Warlock: Master of the Arcane - Power of the Serpent

Warlock: Master of the Arcane - Powerful Lords
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

$5'a Batman: Arkham City GOTY Edition'u GMG'den aldım, kodumu Steam'e girdim, aktive oldu, yükleniyor... Çok kıyak iş oldu, illegal bir iş yapmadığımı umut ediyorum.

o işi bol bol yaptım. batman, saints row 3 fln. hiç sıkıntı çıkmadı. en az 4-5 ay oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

AscAnsio said:

$5'a Batman: Arkham City GOTY Edition'u GMG'den aldım, kodumu Steam'e girdim, aktive oldu, yükleniyor... Çok kıyak iş oldu, illegal bir iş yapmadığımı umut ediyorum.

o işi bol bol yaptım. batman, saints row 3 fln. hiç sıkıntı çıkmadı. en az 4-5 ay oldu.

*derin bir nefes çektik Abbasağa'dan*

Eyvallah.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

universe sandbox ı deneyen var mı bu arada?

ben aldım merak ediyordum, pek oyun gibi görme gezegenler fln var üzerlerinde değişiklik yapıyorsun değşince ne oluyor fln. mesela güneşin kütlesini 3 kat arttırdım dünyanın anasını ağlattım merküre ne olduysa sistemden dışarı doğru çıktı uzaklara gidiyor. bir eğlencesi yok ama uzay fln merakı olan alıp deneyebilir. garip bir oyun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yılbaşı indirimi başladığından beri Steam, Amazon ve GMG'den aldıklarım:

Deus Ex Collection
Hitman Collection
Prince of Persia Collection
Commandos Collection
Broken Sword Trilogy
Mirror's Edge
Batman: Arkham City GOTY
Ghost Master
The Witcher: Enhanched Edition Director's Cut
Crysis 2 Maximum Edition
Monkey Island Special Edition Bundle
Alan Wake Franchise

Ucuz ucuz diye diye böyle birikti.

Daha da alacağım bir şeyler...

Fingers crossed.

Ay sonu kredi kartı ekstresini bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...