Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoo ustteki fotoda var ornegi htc deki facebook iconu samsungdakiyle ayni.

playstoredan cektigin her softwarein iconu tek. ve hic bir baglantilari yok herkes kafasina gore.

hani bana batiyor geriyi bilemem tabii.

arti 5inch ekran yapiyorsun 1080p cozunurluk koyuyorsun launcherda 4x4 veya 4x5 icon dizilimi. sakamisin abicim. launcherlar 7x7 yapiyor nerdeyse.
Mesaj tarihi:
miniui pack midir bi pack tavsiye etmişlerdi 1 aydır herhalde onu kullanıyorum icon sorunum yok ya çok başarılı iconlar hep uyumulu. Bir dene istersen. Ha tabi custom launcher gerekli illa apex, go nova vs.
Mesaj tarihi:
6 ay sonra S3 e update için dilenir artık millet.
sıçar gibi telefon üretiyorlar. tamam üretmek güzel ama adam insan kaynağının büyük bölümünü son çıkardığı telefona kaydırıyor geliştirme babında. sonra kullanıcılar ağzını havaya açıp update bekliyor.
Mesaj tarihi:
ekmek mi kızartsın alet ne istiyorsunuz ehueh

olmuş alet bence. ha elinizde s3 varken s4'e geçmeye gerek var mı? bence yok.

ben bi sunumu izlemeye kaçayım bakalım nası olmuş.
Mesaj tarihi:
bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum. htc one'ın tipini nedense beğenemedim hiç, ericsson hatırlatıyor bana
s4 iyi ama motorola'nın çıkarcağını da merak ediyorum. sanırım onun da duyurulmasını beklicem ama daha ortada duyuru için tarih bile yok gibi
Mesaj tarihi:
xaty said:

bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum. htc one'ın tipini nedense beğenemedim hiç, ericsson hatırlatıyor bana
s4 iyi ama motorola'nın çıkarcağını da merak ediyorum. sanırım onun da duyurulmasını beklicem ama daha ortada duyuru için tarih bile yok gibi

Abi motorolanın telefonu bende merak ediyorum nedense bi garip sempatim var motoroloya, Türkiyede pek tutunamadılar ama.

Bugun bi makaelede kendin toplayabiliceksin felan diyordum işlemcisi ramı ekran boyunu. Sipariş üzerine gelicek felan diye okudum ama zor tabi bakalım. Kış dönemine çıkar herhalde o
Mesaj tarihi:
xaty said:

bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum.

ben de pek yenileme ihiyacı duymadım açıkçası. htc one güzel göründü ama bana. ya benim telefonlardan en büyük beklentim pil ömürlerini arttırmaları ama o da olmayacak gibi.
  • Yeni Oluştur...