Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

yoo ustteki fotoda var ornegi htc deki facebook iconu samsungdakiyle ayni.

playstoredan cektigin her softwarein iconu tek. ve hic bir baglantilari yok herkes kafasina gore.

hani bana batiyor geriyi bilemem tabii.

arti 5inch ekran yapiyorsun 1080p cozunurluk koyuyorsun launcherda 4x4 veya 4x5 icon dizilimi. sakamisin abicim. launcherlar 7x7 yapiyor nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay sonra S3 e update için dilenir artık millet.
sıçar gibi telefon üretiyorlar. tamam üretmek güzel ama adam insan kaynağının büyük bölümünü son çıkardığı telefona kaydırıyor geliştirme babında. sonra kullanıcılar ağzını havaya açıp update bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum. htc one'ın tipini nedense beğenemedim hiç, ericsson hatırlatıyor bana
s4 iyi ama motorola'nın çıkarcağını da merak ediyorum. sanırım onun da duyurulmasını beklicem ama daha ortada duyuru için tarih bile yok gibi
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum. htc one'ın tipini nedense beğenemedim hiç, ericsson hatırlatıyor bana
s4 iyi ama motorola'nın çıkarcağını da merak ediyorum. sanırım onun da duyurulmasını beklicem ama daha ortada duyuru için tarih bile yok gibi

Abi motorolanın telefonu bende merak ediyorum nedense bi garip sempatim var motoroloya, Türkiyede pek tutunamadılar ama.

Bugun bi makaelede kendin toplayabiliceksin felan diyordum işlemcisi ramı ekran boyunu. Sipariş üzerine gelicek felan diye okudum ama zor tabi bakalım. Kış dönemine çıkar herhalde o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...