Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yoo ustteki fotoda var ornegi htc deki facebook iconu samsungdakiyle ayni. playstoredan cektigin her softwarein iconu tek. ve hic bir baglantilari yok herkes kafasina gore. hani bana batiyor geriyi bilemem tabii. arti 5inch ekran yapiyorsun 1080p cozunurluk koyuyorsun launcherda 4x4 veya 4x5 icon dizilimi. sakamisin abicim. launcherlar 7x7 yapiyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 s3 ten farkı donanımı olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 miniui pack midir bi pack tavsiye etmişlerdi 1 aydır herhalde onu kullanıyorum icon sorunum yok ya çok başarılı iconlar hep uyumulu. Bir dene istersen. Ha tabi custom launcher gerekli illa apex, go nova vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hala s2 bana yetiyor valhalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Daha kaliteli malzemeden yapılmış gibi duran bir modelle S4'ü piyasaya sürselerdi, tadından yenmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bende apex kullaniyorum zaten custom icon set ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 şimdi s4 mü xperia z mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 s4 tabi ki =P 1750den çıkar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 htc one ezer bu aleti kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 one ın tipi çok iyi bence. içeriği aynı mı bilmiyorum. s4 te 2600ma pil varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 6 ay sonra S3 e update için dilenir artık millet. sıçar gibi telefon üretiyorlar. tamam üretmek güzel ama adam insan kaynağının büyük bölümünü son çıkardığı telefona kaydırıyor geliştirme babında. sonra kullanıcılar ağzını havaya açıp update bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Htc one 2300 mah.. Ikiside bir gun gider rahatca.. 300 mah fark extra gun etmez mumkun diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Banada pek bi numarasi yok gibi geldi ya. Nebiliyim simdi dunya para buna bayilana kadar S3'te alinir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 s1'den geçilir herhalde buna artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ekmek mi kızartsın alet ne istiyorsunuz ehueh olmuş alet bence. ha elinizde s3 varken s4'e geçmeye gerek var mı? bence yok. ben bi sunumu izlemeye kaçayım bakalım nası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 iphone 5 sendromu diyoruz buna işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 htc one'la bunun arasında gidip geliyorum, s4 arayüz ve donanım olarak, htc görünüş bakımından dövüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum. htc one'ın tipini nedense beğenemedim hiç, ericsson hatırlatıyor bana s4 iyi ama motorola'nın çıkarcağını da merak ediyorum. sanırım onun da duyurulmasını beklicem ama daha ortada duyuru için tarih bile yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 xaty said: bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum. htc one'ın tipini nedense beğenemedim hiç, ericsson hatırlatıyor bana s4 iyi ama motorola'nın çıkarcağını da merak ediyorum. sanırım onun da duyurulmasını beklicem ama daha ortada duyuru için tarih bile yok gibi Abi motorolanın telefonu bende merak ediyorum nedense bi garip sempatim var motoroloya, Türkiyede pek tutunamadılar ama. Bugun bi makaelede kendin toplayabiliceksin felan diyordum işlemcisi ramı ekran boyunu. Sipariş üzerine gelicek felan diye okudum ama zor tabi bakalım. Kış dönemine çıkar herhalde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 motorola x google phone serisi (x=galaxy - one ornegin) mayis 15 gibi tanitilip haziran gibi sunulacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 liberal said: ekmek mi kızartsın alet ne istiyorsunuz ehueh http://img834.imageshack.us/img834/269/galaxys4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 lol adamlar aslında malzeme kalitesine önem verseler piyasayı domine edicekler, o arka kapak yokmu lanet olası ucuz plastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 xaty said: bende de s1 var, bu sene yenilemeyi düşünüyorum. ben de pek yenileme ihiyacı duymadım açıkçası. htc one güzel göründü ama bana. ya benim telefonlardan en büyük beklentim pil ömürlerini arttırmaları ama o da olmayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 o boktan arka kapaklagelmesi bile baştan aşağı hayal kırıklığı üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar