Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ShadowFax said: kesiyor olması lazım. Olan bir şey o. PrudenT said: keser Skyfire said: nası ya ne saçma $ey şarj olunca adaptörden gelen gücü kesmiyor mu s4, ne bokuna daha da şarj olmaya çalışıyor kesiyor tabiki. kesiyor ve şarjın %1 düşüyor pat tekrar şarj. doluyor kesiyor hop bir daha aynı senaryo. sabaha kadar herhalde 2-3 kere oluyordur aynı olay. kötü bir etkisi vardır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 batarya şişmesi durumunu kesinlikle servis kabul edip değiştiriyor, donanımhaberde 12312 tane aynı şikayetten gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 PrudenT said: keser he keser bacım. standart şarj süresi 1.5 saat, sen uyuyorsun 8 saat, ve bu telefonun beklemede 6.5 saatte %1 bile şarjı gitmiyor :) hoş cevap verilmiş zaten, benim sadece laf sokasım geldi ondan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 adam soruda kesmiyor mu demiş ben de keser dedim ki kesiyor, başka bir yorumum da olmadı. kendi kendine gelin güvey olmana gerek yoktu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 olsun laf soktum ben! ebet! bi keyfini çıkarttırmadın arkadaş. öğrenci öğrenciye yapmaz şunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 öğrenciyim, her türlü pisliği yaparım sdfadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ya o degil de yıllardır yanlış mı yapıyoruz yani gece full şarja bırakara, timerlı priz mi alalım; sonuç nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hiçbi şey olmuyor. Bırakın şarjda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi öyle de böyle de patlıyor pil. 6 ayda değil 7 ayda yalama olur timerlı prizle. ben titizim aman telefonuma bişi olmasın diyosan timerlı priz alcan, 3-5 lira bişi aslında 10 gün telefonu servise yolladığına değmez şişen pil yüzünden almak lazım timerlı prizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 patlıyor da patlama sebebi o olmuyor. HTC desire, HTC Sensation XE, HTC One kullandım. Hep o sekilde şarj ettim. 3 telefonun da pilleri hala sağlam. Desire'i hala kullanıyorum. Pili bozan o değil. Pili bozan 5-10 liraya alınan usb kabloları, wall charger'lar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 i9000 kullandım, 3 yıldan fazla oldu sanırım. pilini bi kere bile değiştirmedim. hiç de sorun yaşamadım pil ile ilgili. muhtemelen denildiği gibi orjinal olmayan veya kalitesiz şarj cihazı kullanımındandır o sıkıntılar, veya orjinal olmayan pilden de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 benimde note 2 1 sene olucak, şuanda romla ilk defa bu kadar iyi pil gittiğini gördüm 1 sene geçtikten sonrada bile. hani ilk günler bu kadar iyi değildi pil durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bu s4'e 4.3 ne zman geliyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 valla note 2 için kaynak kodları sızmış diyorlardı note 2 ye geliyorsa s4'e eli kulağındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 kasım/aralık / S4. ekim,kasım / HTC One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 reampage said: valla note 2 için kaynak kodları sızmış diyorlardı note 2 ye geliyorsa s4'e eli kulağındadır. s4 için de sızmış test version falan var sammobile'da ama official çıkmamış henüz, ama eli kulağındadır dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bu arada romdan mı yoksa 4.3'den mi bilmiorum ama note2de pil show yapıyor resmen kafam rahatladı ya artık, eskiden iş çıkışı plansız bir olay oldumu pil yetmiyebiliodu, şimdi kalmadı öyle bir dert, günü bitiriyor her koşulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Her yeni ROM flashlamada ne yapıyorsunuz? Eski app settingsleri vs nasil yeni base'e geçiriyorsunuz? Yoksa her seferinde her app'i tekrar mi kuruyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Ota veya kies uzerinden yukluyosan hersey aynı kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yok, zaten custom rom flashlamadan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Titanium Backup. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 aynen, önce root, sonra backup, dosyaları atarsın pc'ye, romdan sonra geri backup yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bana pek bi sağlıksız geliyor. Kuracağım ROM'un base'i ile backup aldığımın base'i bir olmaması gibi bi sürü farklı durum var. Google backup da var ama o da pek bi bozuk çalışıyor. sırf şu her flashlamadan sonra app'leri tekrar kurmaktan bıktığım için tamamiyle stock'a döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ShadowFax said: kasım/aralık / S4. ekim,kasım / HTC One bu ay içinde çıkıcak s4e diye söylüyordu herkes. hatta çıkmış olması gerekiyordu şimdiye kadar. bu arada pil kullanımım şu an çok iyi %12 kalmış, 1 gün 12 saat 27 dk olmuş şarjdan çıkaralı, kesinlikle takmadım şarja falan ( fullemezseniz bataryayı sıfırlanmıyor gösterge) 3 saat 9 dk ekran açık. full otomatikte 15 dk real racing oynamışım ortam sunucu diye bişi var 15 dk o beach buggy blitz oynamışım 14 dk sesli aramalar 33 dk bloons TD 17 dk ıvır zıvır bir şeyler daha var, whatsappta gruptan arkadaşlarla konuşuyoruz bütün gün saçma sapan internetim %75 mobil olmak üzere full açık. bugün wirelesten pokemon+ gba emülatör falan indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 leaked imagelar var. her iki cihaz için de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar