Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

kesiyor olması lazım. Olan bir şey o.

PrudenT said:

keser

Skyfire said:

nası ya ne saçma $ey şarj olunca adaptörden gelen gücü kesmiyor mu s4, ne bokuna daha da şarj olmaya çalışıyor

kesiyor tabiki. kesiyor ve şarjın %1 düşüyor pat tekrar şarj. doluyor kesiyor hop bir daha aynı senaryo. sabaha kadar herhalde 2-3 kere oluyordur aynı olay. kötü bir etkisi vardır diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi öyle de böyle de patlıyor pil. 6 ayda değil 7 ayda yalama olur timerlı prizle. ben titizim aman telefonuma bişi olmasın diyosan timerlı priz alcan, 3-5 lira bişi aslında 10 gün telefonu servise yolladığına değmez şişen pil yüzünden almak lazım timerlı prizden.
Sosyal ağlarda paylaş

i9000 kullandım, 3 yıldan fazla oldu sanırım. pilini bi kere bile değiştirmedim. hiç de sorun yaşamadım pil ile ilgili. muhtemelen denildiği gibi orjinal olmayan veya kalitesiz şarj cihazı kullanımındandır o sıkıntılar, veya orjinal olmayan pilden de olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

bana pek bi sağlıksız geliyor. Kuracağım ROM'un base'i ile backup aldığımın base'i bir olmaması gibi bi sürü farklı durum var.

Google backup da var ama o da pek bi bozuk çalışıyor.

sırf şu her flashlamadan sonra app'leri tekrar kurmaktan bıktığım için tamamiyle stock'a döndüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

kasım/aralık / S4.
ekim,kasım / HTC One

bu ay içinde çıkıcak s4e diye söylüyordu herkes. hatta çıkmış olması gerekiyordu şimdiye kadar.

bu arada pil kullanımım şu an çok iyi

%12 kalmış, 1 gün 12 saat 27 dk olmuş şarjdan çıkaralı, kesinlikle takmadım şarja falan ( fullemezseniz bataryayı sıfırlanmıyor gösterge)

3 saat 9 dk ekran açık. full otomatikte

15 dk real racing oynamışım

ortam sunucu diye bişi var 15 dk o

beach buggy blitz oynamışım 14 dk

sesli aramalar 33 dk

bloons TD 17 dk

ıvır zıvır bir şeyler daha var, whatsappta gruptan arkadaşlarla konuşuyoruz bütün gün saçma sapan internetim %75 mobil olmak üzere full açık. bugün wirelesten pokemon+ gba emülatör falan indirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...