-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 s2'mi (hehe) 2 yıl kullandım, hiç sorun çıkmadı. s4 sorunlu bi telefon gibi gözüküyo ama umarım yazılımsal olanlar dışında sorunla karşılaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 2 gün oldu alalı harika bir telefon. Laptopumu açmaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 dokumnatiği kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 haydari said: flip cover kapak aldım samsung'dan 100 tl verdim elektro world'e pazarlık falan hanıma da aldım tabi 200 tl. abicim sonradan gördüm ki 20 tl'ye satılan fason'un aynısı. boşa verdik o parayı. almayın sakın. bende alacaktim 15tl ye daha guzel bir şey bldm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sen konuşuyon o yazıyo ya. klavye seçeneklerinde. en çok onu kullanıyom denişik bişe hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ekranin ust köşesinde iki yanı tırnak ıçinde el isareti cikti anlami nedir bilen var mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 s4 zoom nasildir? 1100 - 1400 civari fiyatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Air gesture mi? Dokunmadan bazi seyler yapmani sagliyor. Ustteki bar'i iki parmaginla tutup asagi cek, orada acik olan ayatlarda gorursun muhtemelen, istemiosan ordan kapayabilirsin. Veya ayarlardan da acilip kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 xaty said: Air gesture mi? Dokunmadan bazi seyler yapmani sagliyor. Ustteki bar'i iki parmaginla tutup asagi cek, orada acik olan ayatlarda gorursun muhtemelen, istemiosan ordan kapayabilirsin. Veya ayarlardan da acilip kapanabilir. Walla oradan degil <<♡>> boyle bir ikon ama kalp yerine el isareti vae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 sağ üst köşe mi, sol üst köşe mi? screenshot yollarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Sag tarafta icon olarak ss nasil yollanyr telefndan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 elinin sağ kenarını ekranda sağdan sola kaydırınca alıyor screenshot, bunun için bi ayarın açık olması lazımdı onun dışında home + power tuşlarına birlikte bi süre basılı tutunca da alıyor ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 http://i.imgur.com/LYJ6BGB.png bahsettiği sembol şu, temassız görünüm'ü kapatınca gitmesi gerekiyo, üstten menüyü çek aşağıya, en sah kösedeki kareden büyüt tamamen, temassız görünümü kapatınca gitmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 0ne said: http://i.imgur.com/LYJ6BGB.png bahsettiği sembol şu, temassız görünüm'ü kapatınca gitmesi gerekiyo, üstten menüyü çek aşağıya, en sah kösedeki kareden büyüt tamamen, temassız görünümü kapatınca gitmesi lazım. Aynen oldu çok tesekkur ederm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 xaty said: Air gesture mi? Dokunmadan bazi seyler yapmani sagliyor. Ustteki bar'i iki parmaginla tutup asagi cek, orada acik olan ayatlarda gorursun muhtemelen, istemiosan ordan kapayabilirsin. Veya ayarlardan da acilip kapanabilir. ilk dediğim şeymiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 http://www.silikonvadisi.tv/wp-content/uploads/2013/06/svtv_s4zoom_03.jpg aga bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 adamlar olayı telefondan cıkardı, farklı boyutlara getirdi asıl bu ne http://www.mobilegeeks.de/wp-content/uploads/2013/02/Samsung-Galaxy-Q.jpg http://www.mobilegeeks.de/wp-content/uploads/2013/02/Samsung-Galaxy-Q-a.jpg extra video http://www.youtube.com/watch?v=rOoGgkXAWVQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kamera zoom aparat di mi? okumuştum galiba ya çıkmak üzere veya çıktı tam emin değilim şu hemen üstümdeki posttaki olayın ise çıkmasına temiz yıllar var. çıkınca inanılmaz olacak, o ayrı. pili nasıl yapacaklar o da apayrı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yok, direk telefon oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 telefonun açma/kapama tuşu bozuldu.bozuldu da diyemiyorum, şarjı söküp kapatınca telefonu açıyor ama ekranı kilitlemiyor.ne çektim şu telefonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yeni aldım bu telefondan bişiler yapıp duruyo bu güncelleme falan takip de edemiyorum tövbe evo 3d den beri uzak kalmışız teknolojiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 teknolojiyi nefret formunda satın almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 istemeden aldım zaten kız arkadaşıma telefon lazım oldu diye evoyu ona vericem çok hazırlıksız yakalndım şu an boş boş bakıyorum telefona sfsdf. şarjı baya dolu çıktı bunun artık eski usul 12312 saat şarja koyma falan kalmadı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yok gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 pekiii mesaj yazarken smiley olayının kolay yolu yok mu? menü tuşuna bas ordan seç falan olcak iş değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar