Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kalbimiz temizmiş cidden :D max payne 3 akar ben hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 iyi mi max payne ya. single player oyun. bi de kotu cıkacak cok icime oturur o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Madcat said: arma %50 max payne %75 awesumnuts %66 portal 2 %75 sleeping dogs %50 prototype %50 geldi o rusun cocuklugu degil de ne bu simdi ? almadim bisey de direkt gotluk abi bir sonraki gun daha fazla indirim yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Flash olayi boyle calisiyor. Portal 2 nasi bir oyun? Oynamadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 portal yapilmis en efsane oyunlardan. hem 1 hem 2. 100 dolar yazsalar fiyatina, o kadar bile eder yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Aldim gitti. Bir de vardi bende, oynamadim hic. Once onu mu acayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 portal 2 mutlaka oyna. mutlaka ama. 20 defa oynasam bıkmam herhalde. fov yüzünden midem kaldırmıyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Birinciyi yukluyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Gerge'yi kıskandım. Hiç oynamamiş olup şimdi Portal 1 ve Portal 2'yi ilk defa oynamak vardı :P bu arada 2 günle valve store indirimini kaçırdım. Aşağıdakini sipariş ettim. 2 gün sonra %5 indirim geldi. http://store.valvesoftware.com/product_images/main_images/CP219main2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 max payne - sleeping dogs - prototype 2 combo yaptım. pişman değilim. ama yeter daha 26sına cok var.. senin allahın yok valve.. 22.11.12 itibariyle 59.99$ gitti şimdilik. bakalım 26sında ne kadar içeride olucaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ShadowFax said: Gerge'yi kıskandım. Hiç oynamamiş olup şimdi Portal 1 ve Portal 2'yi ilk defa oynamak vardı :P ben de bu ay bitirdim portal 1i , portal 2 daha bitemedi kaldı yarıda retro bölümleri falan geçtim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Flight simulator 2004 ü digital olarak satın alıp indirebileceğim bir site var mı ? Steam e baktım yok oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dead Island nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://www.amazon.com/Microsoft-Flight-Simulator-2004-Century-Pc/dp/B000096L71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ya oyunları tam alacaktım soktumun steam'i yine arıza çıkardı. Sadece dnsleri değiştirmiştim ben sorunsuz çalışıyordu. Açılmamaya başladı, açılıyor tıklanmıyordu daha doğrusu. Sonrası hosts yapayım komple düzelsin dedim. Hosts'u editledim bu sefer komple gitti hiç açılmadı. Dns dönmeye çalıştım, farklı şeyler denedim yok hiç düzelmedi eskisi gibi... nasıl düzelteceğim bu mal şeyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oto dns dedikten sonra cache i temizledin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 portal 1'i oyna once evet. hikaye devam ediyor falan cunku. ya ben sleeping dogs abanicam da, 75% bekliyordum, herhalde olmayacak artik bu seferde. kis indirimini beklicem. x*com icin de onu beklerim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Neden donanım indirimide yapmıyorlarki ? 6 yıldır aynı kasayı kullanıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Awesomenauts 3.40 dolares alsam mı acaba Dishonored için de flash sale bekliyorum bi umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ben de dishonored icin bekliyorum saglam indirim. Ama max payne 3 de aldiktan sonra cok koymaz, xmasta da alabilirim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 darksiders mış ya. ben dishonored diye sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gencler elimde max payne clonedvd var. steamde de satın aldım. baştan install etmeden kurmanın yolu var mı ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 awesomenauts aldım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arma oynayan var mi soyle bir iki utube videosu izledim klan maclari guzel gibi de klan olmayinca civiyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 must resist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar