Roqq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 DareJedi said: Dont starve indirime girebilir girdiğinde kesinlikle kaçırmayın sonra çok üzülürsünüz? İndirimde Don't Starve. 2 tane görünüyor üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 %20 indirimde suan kesin %50 falan olur bi ara. en kotu xmas indirimde girer yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aynen. girer o daha indirime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 seigen said: /?cc=us ekleyip bakabiliyorsun. Sonra eski haline dönmek için cookie'lerden fakeCC isimli olanı silmen lazım. teşekkür ettim yok sonunu tr yapınca oluyor, bunu da ben sana öğretmiş oliim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Spiderman oynayan var mı ya? Grafikleri çok cezbediyor beni :) Değer mi o paraya yoksa go go pirate mı yapayım bilemedim. Not: 3 yıldır hiç pirate oyun kullanmadım bu istisna olacak şayet haketmez derseniz. Edit: İlk günden 61 TL harcadım daha da Spiderman için kararsızım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Payday içinde kalmıştı 75% şukule oldu NS 50% isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 age of mu alsak ya. AOK oynadığımız yıllar geldi aklıma peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 lan tam sevınıyordum kk borcunu temızledım diye.. ALLAHINIZ YOK MU LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Esh said: age of mu alsak ya. AOK oynadığımız yıllar geldi aklıma peh.. age of empires 3 oynamaya bir 7 yıl geç kalmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aoe 3 yapilmis en kotu oyun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 zor tutuyorum kendimi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Darklight1903 said: aoe 3 yapilmis en kotu oyun sanirim. lütfen accountunu masama bırak ve forumu terk et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sabonis said: şöyle bir baktım wishlist'e, güzel indirim yaparlarsa dayanamayacağım oyunlar, kısacası ayvayı yedim: Dishonored, Darksouls, Sleeping Dogs, Xcom, Worms Revolution, Amazing Spider Man (merak ediyorum), qube, Max Payne 3, Torchlight 2, Mark of the Ninja, yeni sherlock Holmes oyunu, NBA 2k13, Witcher 2, Don't Starve xcom ve spiderman geldiler ama %33 ve %50. 20 dolardan fazla vermiyorum oyunlara prensip gereği, daha çooook beklerler. ama qube 3.75 oldu çok ilginç bir oyun, bakın derim bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 prensibine zorlayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sherlock holmes bundle almaya değer mi ripper dan önceki oyunlar şuan oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hamsilipilav said: Darklight1903 said: aoe 3 yapilmis en kotu oyun sanirim. lütfen accountunu masama bırak ve forumu terk et rise of rome veya conquerors varken, aoe3 yapilmis en kotu oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aoe 3 bence de en kotu ama darklight1903 benimle ayni fikirde olduguna gore kesin haksizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kötü falan değil. hiçbir expansionıda oynanamışındır büyük ihtimal. ha sen her oyun ortaçağda geçsin istiyorsan kötü evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 magic nasıl var mı oynayan seven, benden önceki nesilden fena kıskandığım bir şey olmuştur hep. yanımda muhabbetini yaparlardı ağzımın suyu akardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://store.steampowered.com/sub/15253/ Adventure sevenler bu paketi kacirirsa sonra cok uzulur soylemedi demeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 age of empires 3 gayet güzel oyundu yahu abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 iyinin yanı sıra bence 2007den beri ondan daha iyi 5 tane daha rts çıkmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 olm aoe yazdık galeyan oldu. tamam almayız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tekrar soyluyorum, rise of rome veya conquerors varken aoe3'e 1 dakika harcanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar