Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam autumn sale

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

flash saleste mount and blade collection geldi. %75 indirimde 8.76 dolar. ne zamandır alasım vardı onu bir kaptım. bir de galactic civizilations 2 var. onu da alıyorum firmasına destek olsun die 5 dolar bir şey zaten.

edit: vazgeçtim onu almıyım oynamıyacam başka bişi alırım 2.si yerine :D
Sosyal ağlarda paylaş

benzer sorun bende steamden aldığım walking dead'de oldu. sorunun sebebi ise logitech gamepaddi, gamepad'i çıkarınca oyun açılıyordu ayrıca oyunun kurulu olduğu klasöre dinput8.dll'yi atınca gamepadle oyun oynanır hale geldi. Artık bu yetoluk steamden midir, tell tale'den midir yoksa win8'den midir bilemiyorum.

not: win 8 64 bit kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

steam--->steamaps--->common--->borderlands2-->binaries--->win32 -klasöründe steam-appid.txt varmı ( ordki tire değil alt olacak ,klavye sapıttı ) yoksa onu indirip klasöre koyacaksın (olamadı başka bir oyunun kini mkopyala oyun numarasını biri yazar artık sevabına onu değiştirirsin) .Olmadı diğer çözümler için steam forumlarına alalım sizi
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=32896806
nordlydian said:

yok olmadı ne yaptıysam. tekrar ındrmekte olum. oyun dosyasında launcher falan hıcbırsey yok eksık yukledı heralde...
Sosyal ağlarda paylaş

dishonored geldi ama 30 dolar oldu, green man gaming'den 22.5'a alabilirsiniz steam key'ini, boşa ekstra para harcamayın.

şu lone survivor'ı bilen var mı değer mi?

ayrıca puzzle seviyorum diyorsanız şunu kaçırmanız çok büyük ayıp olur:
Darksun said:

Quantum Conundrum = 3.74
veya 2 dlc ve soundtrack ile beraber = 4.99
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...