jagd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Sabonis aradığın sanırım bu burda kalmamışsa amazonda 19.99 http://www.amazon.com/dp/B00A9XQ886?ref=prid-20?ref=prid-20 DareJedi said: http://getloadedgo.com/ Buradaki indirim ile Civ 5 GOTY ve Gods&Kings 15 dolares... Yine önce alanlar patladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 borderlands 2 crysis 2 deus ex chivalry aldım bende. baya içerdeyiz bu ay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 flash saleste mount and blade collection geldi. %75 indirimde 8.76 dolar. ne zamandır alasım vardı onu bir kaptım. bir de galactic civizilations 2 var. onu da alıyorum firmasına destek olsun die 5 dolar bir şey zaten. edit: vazgeçtim onu almıyım oynamıyacam başka bişi alırım 2.si yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 chivalry harbiden bir pati oyunu döndürsek güzel olur ya. oyun bir mount and blade değil tabii de yinede başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 arkadaslar steam de borderlands 2 de play tusuna basıyorum başlatılıyor yazısı gelıyor hemen kayboluyor oyun açılmıyor. nette arastırdım ama cohgunlukla cracklı dosylar ıcın cozum uretmısler. var mı bır bılgısı olan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 verify game integrity yap bi', cogu sorun boyle duzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Darklight1903 said: verify game integrity yap bi', cogu sorun boyle duzeliyor. 4-5 defa yaptım sureklı bır tane dosyayı ındırıyor yıne aynı sorun. yedekleyıp tekrar mı yuklesem bılemedım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 play'e bastiktan sonra task manager'da oyun acik gozukuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 directx sorunu olabilir. oyunu kendi exe'sinden başlatmayı denet bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Darklight1903 said: play'e bastiktan sonra task manager'da oyun acik gozukuyor mu? yok steam calısıyor gozukuyor sadece. diğer oyunlarda problem yok. sımdı dosyayı yedeklıyorum sılıp yenıden yuklucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 benzer sorun bende steamden aldığım walking dead'de oldu. sorunun sebebi ise logitech gamepaddi, gamepad'i çıkarınca oyun açılıyordu ayrıca oyunun kurulu olduğu klasöre dinput8.dll'yi atınca gamepadle oyun oynanır hale geldi. Artık bu yetoluk steamden midir, tell tale'den midir yoksa win8'den midir bilemiyorum. not: win 8 64 bit kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yok olmadı ne yaptıysam. tekrar ındrmekte olum. oyun dosyasında launcher falan hıcbırsey yok eksık yukledı heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Natural Selection 2 girdi mi indirime ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 progamer said: chivalry dayanmadım aldım en sonunda asdfa mark of the ninja'da artık winter sale de fln olur belkin %75. mark of the ninja %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 nordlydian said: yok olmadı ne yaptıysam. tekrar ındrmekte olum. oyun dosyasında launcher falan hıcbırsey yok eksık yukledı heralde... admin yetkisiyle calistirmayi denesene bi'? Loxias said: Natural Selection 2 girdi mi indirime ya? hayir girmedi. girmeyecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben hala sinsi bir şekilde xmas da 50% ns 2 bekliyorum, o zamana kadar bu server problemleri de kalkar diye umut ediyorum şimdi alsak tadı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 steam--->steamaps--->common--->borderlands2-->binaries--->win32 -klasöründe steam-appid.txt varmı ( ordki tire değil alt olacak ,klavye sapıttı ) yoksa onu indirip klasöre koyacaksın (olamadı başka bir oyunun kini mkopyala oyun numarasını biri yazar artık sevabına onu değiştirirsin) .Olmadı diğer çözümler için steam forumlarına alalım sizi http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=32896806 nordlydian said: yok olmadı ne yaptıysam. tekrar ındrmekte olum. oyun dosyasında launcher falan hıcbırsey yok eksık yukledı heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bingildak said: ben hala sinsi bir şekilde xmas da 50% ns 2 bekliyorum, o zamana kadar bu server problemleri de kalkar diye umut ediyorum şimdi alsak tadı yok gibi. onceki gun 4-pack'e girdik, dun oynadik, gayet zevkli bence :D 18 dolar zaten, 50%'ye girecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 tekrar ındırmeye basladım. o zaman da olmazsa denerim. chivalry pati olarak oynayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Quantum Conundrum = 3.74 veya 2 dlc ve soundtrack ile beraber = 4.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 dishonored geldi ama 30 dolar oldu, green man gaming'den 22.5'a alabilirsiniz steam key'ini, boşa ekstra para harcamayın. şu lone survivor'ı bilen var mı değer mi? ayrıca puzzle seviyorum diyorsanız şunu kaçırmanız çok büyük ayıp olur: Darksun said: Quantum Conundrum = 3.74 veya 2 dlc ve soundtrack ile beraber = 4.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 dragon age alabilen varsa, 10 dolarlik baska bi' oyunla trade edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 torchlight II'ye daha ucuz yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 SenariouS said: progamer said: chivalry dayanmadım aldım en sonunda asdfa mark of the ninja'da artık winter sale de fln olur belkin %75. mark of the ninja %50 şu paradan çok daha fazlasını hakedio o oyun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bütün CIV5'ler 75%... YES YES YESSSS... leş yiyiciğim paying off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar