barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ya bana bı tek ek paket lazımdı ondan 7.5 lük isime yaradı da arkadas ayrı ayrı alacaktı tam ona göre oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dayanamadım portal I-II aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 df said: spompas said: max payne 3 ü almayanlar hemen almalı gtx560 q8400 en yuksek ayarda hatasız oynanıyor. çözünürlük ve aa? 1080p 8xaa ağlatır o kartı. hepsi en yüksekte kıpırtı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://getloadedgo.com/ Buradaki indirim ile Civ 5 GOTY ve Gods&Kings 15 dolares... Yine önce alanlar patladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ilk çıktığı hafta oynamıştım ağlatıyordu kartları. heralde update ile performansı düzeltmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 DareJedi said: http://store.steampowered.com/sub/15253/ Adventure sevenler bu paketi kacirirsa sonra cok uzulur soylemedi demeyin... Acımadım şu pakedi aldım bende. Hiçbirini oynamamıştım. İyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Amazon'da Batman: Arkham City için GOTY Edition gösterilmiyor. Anlam veremedim. Bundle'a da Regular versiyonu konulmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 DareJedi said: http://getloadedgo.com/ Buradaki indirim ile Civ 5 GOTY ve Gods&Kings 15 dolares... Yine önce alanlar patladı :P ohannesburg güvenilir bir site mi burası ? var mı daha önce kullanan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 barbu said: axedice said: O sadece Gods&Kings, jagdın cpsinde Civ5 GoTY da var. Oyun + kore hariç dlcler + xpac yani. Oha. Cok iyiysmis o Salakligima verin Su yazani dogrumu kavradim acaba ? . Satista god&kings gormustum ama o fiyat tek exp. diye icerigine bakmadim. Gercekten Oyun+exp mi o fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 @Kaede Gönül rahatlığıyla alabilirsin sorunsuz bir sitedir. Zaten steamworks satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 neyse artık steam libraryden bir gün ansızın oyunlar kaybolursa başına ekşirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://i.imgur.com/DSlmV.png yükliyemicem oyunları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Masticore said: barbu said: axedice said: O sadece Gods&Kings, jagdın cpsinde Civ5 GoTY da var. Oyun + kore hariç dlcler + xpac yani. Oha. Cok iyiysmis o Salakligima verin Su yazani dogrumu kavradim acaba ? . Satista god&kings gormustum ama o fiyat tek exp. diye icerigine bakmadim. Gercekten Oyun+exp mi o fiyat abi evet. hatta link de verdiler sonra. direk efsane bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abicim bu blackislein hakları kimde mail atalım steame gel,in aln diyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 boyle dersek anlamayabilirler rfdjkfjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 15$ olan Civ 5 GOTY ve Gods & Kings ek pakitinden bende aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Skyrim i steamden almayın greenmangaming sitesinde indirim kodu ile 22.50 dolara geliyor. Tekrar hatırlatayım dedim bir hışımla alacak olan arkadaşlara :) Edit: Heyecandan üst üste post atmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ayrıca steam'de 30 dolar yerine 20 euro oluyor. kur farkından bile 8 lira daha iniyor. indirim takip etmekten başka bir şey yapmıyorum resmen ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Evet http://www.amazon.com/dp/B00A9XQ886?ref=prid-20?ref=prid-20 daha önce 7.5$ a expansionun mac versiyonu linkinide (steamde eklenip kullanılabiliyor pc versiyonuna ) yollamışlardı/bende yolladım .zaten civ5 GOTY 12.5$a rahat bulunuyordu indirimlerde ama gods and kings expansiyonu ilk defa indirim gördü bu kadar .amazonda civ5 paket yapmış GOTY + expansion 19.99 $ doğrudur EK: Bu arada günkük satışta türkiyeye kapalı olan saints row 3 ,Flash salede olup kapalı olansa fable 3 Ascansio evet o paket daha öncede satışa çıkmıştı ve arkham city GOTY değildi malesef, ama ikisi 9.99 a pek dert etmemek lazım Masticore said: Salakligima verin Su yazani dogrumu kavradim acaba ? . Satista god&kings gormustum ama o fiyat tek exp. diye icerigine bakmadim. Gercekten Oyun+exp mi o fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 gorunmeyen oyun saints row, the third. bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kaede said: DareJedi said: http://getloadedgo.com/ Buradaki indirim ile Civ 5 GOTY ve Gods&Kings 15 dolares... Yine önce alanlar patladı :P ohannesburg güvenilir bir site mi burası ? var mı daha önce kullanan ? alan varmı bu siteden güvenilirmi ? + steam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben alıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kaede said: DareJedi said: http://getloadedgo.com/ Buradaki indirim ile Civ 5 GOTY ve Gods&Kings 15 dolares... Yine önce alanlar patladı :P ohannesburg güvenilir bir site mi burası ? var mı daha önce kullanan ? güvenilir, eurogamer'ın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 lego hariç hepsi steam onların da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben alamadım. karta telefonla onay felan istiyo uğraştırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar