Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012-2013 Kış

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Erken daha bunun icin. Iki hafta sonra filan acsaydin daha cok sey olurdu. Bu sezon sadece 11 anime yok yani, ortalama 40 olur her sezon.

Yeni seylerin hic birini bilmiyorum bu arada. Shaft'inki guzel komedi olma potansiyeli var gibi gelse de onlarin animeleri hic sevemedim ben. Yine bir denerim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hanasaku Iroha'nin film bir de, kac sezondur onu bekliyorum. DVD icin 1 yil kadar daha beklemek cok koyacak ama.

Bilmeyenlere moe olmayan cok kaliteli kiz grubu uzerine yogunlasmis slice of life animesi. Kalite ama. Slice of Life'in zirvelerinde. OVA ayrica ve epey iyi bir yazariyla yonetmeni var. Daha bir butunluk hissi var klasik sezonluk animelere gore. Izlenmeli derim daha bakmadiysaniz. Atmisferi tamamen ciddi, klasik anime sacmalamalari yok. Normal bir drama modunda aslinda, oturup ailecek izlecek bir sey. Anime sevmeyen kiz arkadasi animeci yaptirir, anime seven insani (moeeeee diye bogurmuyorsa) hayran birakir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Daha bu sezonun 3/4'u ortada degil zaten.

Crunchyroll'dan bir yetkili (lisanslama yaptiklari icin batidaki en yetkili insanlardan biridir sanirim) bu liste icin daha 18 unlisted var dedi.

TVTropes'a bakiyorum ben gelende: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Winter2013Anime
Sosyal ağlarda paylaş

KİZUMONOGATARİ! en sonunda...

Berserk ve Hunter x Hunter filmleri de iyi, genelde filmler umurumda bile olmaz ama bu sezon en çok ilgimi çekenler filmler oldu şimdilik.

Dizilerden de Chihayafuru ve Boku wa Tomodachi Ga Sukunai! 2. sezonlarını bekliyorum.

Açıklamalardan, çizimlerden filan da Savanna Game ve Sasami-san @ Ganbaranai ilgimi çekti. Bir de Minami-ke nin ilk 3 sezonunu indirmiştim ama daha izlememiştim bi ara bitiriyim de yetişsin sezona.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...