BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://static.neregate.com/2012/09/neregate.com-Winter-2012-2013-Anime-Chart-v1.1.jpg sezon biraz tırt mı oldu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 İlgimi çeken bir tek berserk movie oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Minamike 4. sezon geliyomuş sevindim. Gelecek olan filmler de çok kötü durmuyo sanki. Onun dışında kuru geçecek gibi duruyor kış vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Chihayafuru, kizumonogatari falan.. eh işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Erken daha bunun icin. Iki hafta sonra filan acsaydin daha cok sey olurdu. Bu sezon sadece 11 anime yok yani, ortalama 40 olur her sezon. Yeni seylerin hic birini bilmiyorum bu arada. Shaft'inki guzel komedi olma potansiyeli var gibi gelse de onlarin animeleri hic sevemedim ben. Yine bir denerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hanasaku Iroha'nin film bir de, kac sezondur onu bekliyorum. DVD icin 1 yil kadar daha beklemek cok koyacak ama. Bilmeyenlere moe olmayan cok kaliteli kiz grubu uzerine yogunlasmis slice of life animesi. Kalite ama. Slice of Life'in zirvelerinde. OVA ayrica ve epey iyi bir yazariyla yonetmeni var. Daha bir butunluk hissi var klasik sezonluk animelere gore. Izlenmeli derim daha bakmadiysaniz. Atmisferi tamamen ciddi, klasik anime sacmalamalari yok. Normal bir drama modunda aslinda, oturup ailecek izlecek bir sey. Anime sevmeyen kiz arkadasi animeci yaptirir, anime seven insani (moeeeee diye bogurmuyorsa) hayran birakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bir tek chihayafuru ve berserk'i bekliyorum özellikle listeden, aruvu rezuru ve titan rain bekle gör olabilir. daha geçen hafta keşke devam etse diyordum chihayafuru için, içime doğmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Winter is comming diyecektim ama pek bişi yokmuş peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 GERGE said: Erken daha bunun icin. Iki hafta sonra filan acsaydin daha cok sey olurdu. Bu sezon sadece 11 anime yok yani, ortalama 40 olur her sezon. kasım sonuna gelince dedim herhalde bu sezon bu kadar :/ yeni gelin gibi atladım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 şu ana kadar sanırım "meh" görünen her sezon sleeper hitleriyle milletin dört gözle beklediği "bomba" sezonlardan daha popüler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sonbaharı sindiremedik yahu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Daha bu sezonun 3/4'u ortada degil zaten. Crunchyroll'dan bir yetkili (lisanslama yaptiklari icin batidaki en yetkili insanlardan biridir sanirim) bu liste icin daha 18 unlisted var dedi. TVTropes'a bakiyorum ben gelende: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Winter2013Anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 KİZUMONOGATARİ! en sonunda... Berserk ve Hunter x Hunter filmleri de iyi, genelde filmler umurumda bile olmaz ama bu sezon en çok ilgimi çekenler filmler oldu şimdilik. Dizilerden de Chihayafuru ve Boku wa Tomodachi Ga Sukunai! 2. sezonlarını bekliyorum. Açıklamalardan, çizimlerden filan da Savanna Game ve Sasami-san @ Ganbaranai ilgimi çekti. Bir de Minami-ke nin ilk 3 sezonunu indirmiştim ama daha izlememiştim bi ara bitiriyim de yetişsin sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sakasama no paterna güzel çizime benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar