ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 2-3 hafta önce baktığımda 750TL gözüküyodu şimdi 76 diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 allahtn inci sözlükte değiliz. yoksa fena @2lerdim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oldun said: Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14604): İŞLEMİNİZ BAŞARISIZ bu ne ki hala böylee diyor lan kesin 10k borcum cıkacak kıllandım simdi benim uni cok karısıktı kesin borc var hesaplayamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 512 de bende varmış. bu ne la böyle hayatımıza taksimetre takmış herifler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 HARAÇ işte bildiğin, başka da bişey değil. sallamamıştı kimse zamanında burda tartışılırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 4170'e çıkmış borç aylık ne kadar prim ödetiliyor bana nereden göreceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gelir tespiti yaptırmazsan 250 mi ne ödetiyorlardı aylık yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi askerdeki arkadaş aradı, dedim tc kimlik no ver bakayım, herifin 5 bin küsür lira borcu çıktı... offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu başlık çok ağır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Is begenmemenin sonu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 benim çalıştığım şirket türkiyede kayıtlı değil diye her ay 250 tl para ödüyorum, ben napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bingildagini oksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Reflective said: gelir tespiti yaptırmazsan 250 mi ne ödetiyorlardı aylık yanlış hatırlamıyorsam gelir testi için başvurdum o ilk çıktığı zamanlar, yapmadılar bir kağıt doldurttular sadece. Dedim bu kadar mı, dediler bu kadar. Sonra baktım 230 lira civarı bir prim var, gittim dedim böyle böyle test yapmadan hemen bunu yapmışlar (bu esnada sıkış da yaptım biraz) 35e indirttim ama borç o zamanalr 2700 civarıydı şimdi olmuş 4170. Yine kafalarına göre yükseltmişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 borcu olanların gss'i de pasif bu arada, bir işiniz düşer hastaneye falan gitmeniz gerekir donunuza kadar alırlar herşeyinizi, dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 geçen yıl 3-4 aylık borç çıktıydı işsizken sgkya gidip o kadar dönemi ödeyip borcu sildirdim, çalışıyor olduğum için sorun olmaması lazımdı ama birkaç ay sonra birkaç katı olarak geri döndü sonra yine sildirdim şimdi yine gss borcu yeri gelmiş sgkdan primim yatmasına rğamen ööööööööööööööööööf 2012 basında cıktıydı sanrıım bu, o zaman 25 üstüysek ocak 2012den su zamana kadar borç yazmıştır her ay sana, o ara öğrenci olsan bile borç silme falan olmuyo 25 üstü olunca (25 altıysan öğrenciyken belgeni veriyosun siliyolar). sen ya onu ödeyecen ya da ödemeyecen, bi yanlışlık yok yani max primden 1.5 yılda 4k olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Almanya'da yasayan patilerden var mi bu gelir tespiti yaptirmayi unutan yada bilmeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ödenmemiş borcum çıkmadı. Tertemizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 "Kişi kaydı bulunamadı. " diyince noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 lan ben yapmamıştım bu gelir testi şeyini 2.2k da bana çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nereden bakıyorsunuz? ben ziraatbank'ın sitesinden bakmıştım. 500 tl görünüyordu, sgk'a gittim 1200 küsür çıktı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yas 26, ama hic borcum olmamis. Kendi kendilerine birsey yapmamislar bende. Gerci bu kanun cikmadan once sigorta yaptirmisti bir isyerinde birkac ay, onun etkisi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 GERGE said: Yas 26, ama hic borcum olmamis. Kendi kendilerine birsey yapmamislar bende. Gerci bu kanun cikmadan once sigorta yaptirmisti bir isyerinde birkac ay, onun etkisi olabilir mi? yaptırmaya gidince çıkartacaklar :( sorgulamada şuan 0 gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Borcun ne demek olduğunu iyi biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dövlet bize bohmiyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar