Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Maçı izlemedim, dışarıdaydım da şimdi özetlere bakıyorum, konudan videolardan falan bakıyorum. Pozisyonda küfür etmedim demiş Caner, orada oyuncunun kendisine (çok uç örnek birkaç oyuncu hariç, onların arasında da Caner yok) inanmam ben, ama direkt küfre maruz kalan ya da kalmış olması gereken rakip bile "Ben duymadım küfrü" diyorsa, ortada bir haksızlık olduğu ortada. Hakem muhtemelen yardımcıya uyarak çıkarttı kartı, sonra da cesaret edemedi kararından dönmeye. Veysel de gidip söyleyemedi maç içinde. Bir de şimdi tekrar izleyince baktım, kırmızıyı yiyince acaip dumur oluyor Caner. Resmen itiraz bile edemiyor, kendine geldiğini anlamıyor, şaşkın şaşkın etrafa bakınıyor. O kadar iyi rol yapabilecek bir adam değil kendisi, bi kabahati olsa öyle davranmaz, çok daha yapmacık mimiklerle hemen itiraza başlar. Aykut'un öfkesini, hakem eleştirisini haklı buluyorum, az bile konuşmuş. Ancak işin içine şike kapsamını katması kepazelik. Göz göre göre şike yapmış bir kulüpken verilen cezayı böyle kendini acındırmak için kullanması çirkin. Ha, kendi açısından öyle gözüküyor olabilir, sonuçta şikeyi yapan adam Aykut değil, hatta %90 haberi bile yoktu olaylardan. Haliyle o olayın ucunun kendisine dokunması onu rahatsız ediyor olabilir. Ama büyük resme baktığımızda yaptığı da çirkin gözüküyor. Yazık olmuş Fener'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Bu arada şu Necati'yi keşke bırakmasaydık. Bu sezon kadroda olsa şu son haftalardaki kayıpları engellerdi adam, gol tıkanıklığını çok rahat çözerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Zep said: Masquerade said: cemaatci emre bile bbmden ben atmadim o mesajlari diye cocugunun ustune yemin ediyordu. gorduk montaji 3 temmuzda dsaghj. bi gazeteci de ahlak timsali aykut kocamana bucaspor kadrosunu yazarken ne hissetigini sormadi ya bu ulkede. hos, kendi de anelkanin meshur golunden sonra hocaligi birakiyordu, 3 temmuzdan sonra tekrar birakiyordu, mahkeme bitince birakiyordu. bugun de birakmis. haha şu o kadar doğru ki aykut azizden maçtan önce diğer takımların kadrolarını alırken hiç utanmamışken, hala 3 temmuz üzerinden prim yapmaya çalışıyor. bana göre aykut bire bir şikenin içinde bulunanab aktörlerden biri, şuan hala fenerin başında olmasının tek nedeni de bu. ama biraz utanma olmalı insanda hala 3 temmuz falan diyebilmek için. olm su kadro olayini o kadar ekstrem bisey olarak goruyosaniz veriyim ben size her hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 şunuda koyiyim buraya. maçın başında top bizden çıktığında hakem topu bize vermişti. aykut kocaman bizden çıktı dedi. http://www.ligtv.com.tr/haber/kocaman-ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 moriarty uyardı, aydonus yardımcıdan destek almadan kendisi karar vermiş galiba. tahminim yanlış çıktı o zaman olayın gelişimiyle ilgili. Penaltıyla ilgili yorumum da, birebir kitabına kurallara göre bakarsak ayağa basma var penaltı. Ama ucuz bir penaltı. Ben vermezdim, bana göre penaltı penaltı gibi olmalı. Orada kasıt yok, oyuncu da biraz cinliğe oynayarak o şekilde koşu yapıyor, amaç zaten topla gitmek değil kendini bırakıp penaltı almak, darbe de düşürmeye yetecek bir darbe değil. Bence penaltı verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fanatizmi saygısızlğa çevirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 moriarty said: escape çok kalitesiz bi adamsın, yorma kendini cevap yazarak falan. sallayan fazla adam yok seni. ha cevap istiyosanda, her zmaan ki gibi sıkışınca boş beleş salyalarını akıtarak saldırıyosun. daha 2-3 sayfa önce ben dahil fenerliler yazdı zaten eskişehire helal çok güzel top oynadı diye. banane birader senin ve senin gibilerin ne dediği? ben kendi fikrimi söylüyorum orda. ve lafım sana da değil, "fenerbahçe düşmanları ve en büyük ve tek gerçek fb" tarzı havalarda konuşanlara lafım. ben hiç bu zamana kadar "en büyük galatasaray ulaan" tarzı ergence bi yaklaşımım olmadı kaç senelik futbol ilgim oldugu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aynen bence de neyse. burdan yaklaşık 3 4 sayfa önceye bir git kurcala mantıklı şeyler söyleyen arkadaşlar var, çünkü ben şuan hiç uğraşamıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 escape said: fanatizmi saygısızlğa çevirmeyin. Maç topiğinin ortasına gelip "insan neden FB'yi tutar ki, siz hiçbir şey değilsiniz" falan diye fanatizm/troll arası belirsiz hareketler yapan adamdan saygı öğreneceğiz yani, peki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ahaha. ama bu gercekten ciddi gibi ya. icime bir kurt dusmedi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bu da bi saldırı ya da aşağılama politikası aslında. kişinin parça parça söylediği şeyleri(arkasında ne demek isteidğini yazdığı halde almadan) gidip en egzantirik yerlerini cımbızla seçip koyup sen böyle böyle dedin demek. o ilk söylediğin burda fb fanatikliği yapıp haklı hakem kararlara tepki gösterenlere, ikinci dediğim ise fbyi 17klübün çoook üstünde görüp takılanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Odeon said: ahaha. ama bu gercekten ciddi gibi ya. icime bir kurt dusmedi degil bakın şu tutum bile, "ne diyor ya bu boşversene biz en iyiyiz hakemler kaka bu sadece trollüyor, doğruları vs konuşmasına ihtimal bile yok" vs tutumu. bi nevi yüksek görme ve aşağılama tutumu. bundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 escape said: o ilk söylediğin burda fb fanatikliği yapıp haklı hakem kararlara tepki gösterenlere, ikinci dediğim ise fbyi 17klübün çoook üstünde görüp takılanlara. Hakemin kararının haksız olduğu %90 falan, sen dahil çoğu GS'li bile kabul etmiş. "FB 17 kulübün üstünde değildir" ile "FB 17 kulübün altındadır, hiçtir" de aynı şey değil. Kaldı ki hiçbir FB'li böyle bir şey söylememiş, applevodka gelip saçmalamış, sen biz söylemişiz gibi kendi kendine yaratmışsın bir şeyler. Maksat troll, fanatizm, saldırı. Çok net yani :p O yüzden kıvırmayalım, millete saygı nutuğu atmadan önce kendimiz adam olalım demek istiyorum, çuvaldız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 escape said: Odeon said: ahaha. ama bu gercekten ciddi gibi ya. icime bir kurt dusmedi degil bakın şu tutum bile, "ne diyor ya bu boşversene biz en iyiyiz hakemler kaka bu sadece trollüyor, doğruları vs konuşmasına ihtimal bile yok" vs tutumu. bi nevi yüksek görme ve aşağılama tutumu. bundan bahsediyorum. senin kafa yanmış escape. Aşağılık kompleksi, Bireysel Psikoloji ekolünün kurucusu Alfred Adler tarafından ortaya atılan ve kişinin bazı yönlerde kendini diğerlerinden aşağı hissetmesi neden olan karmaşa. Bu komplekse sahip kişilerde genellikle kendini ispat etme çabası görülür. Sıklıkla farkına varılmaz ve telafi etme düşüncesi, kişileri eziyet içine sürükler, şaşırtıcı bir kazanım veya aşırı bir antisosyal davranışla sonuçlanır. İlk çalışmalara, teorisini göstermek için Napolyon komplekslerini kullanan Alfred Adler öncülük etmiştir. Özgüven eksikliği, saplantı bozuklukları, kültürel yozlaşma; aşağılık kompleksinin nedenleri arasında gösterilebilir. Psikiyatrik bir hastalıktan çok psikolojik bir durumdur. Adler, bütün gelişme dönemi süresince çocuğun ebeveyni ve genel dünyayla ilgili bir yetersizlik duygusu hissettiği kavramını geliştirmiştir. Hastanın kompensasyon için gösterdiği psikolojik veya fizik çabaların sonuçsuz kalmasıyla psikonevrozlar gelişir; hasta başarısızlıklarını örtbas etmek ve başkaları üzerinde bir güç kazanmak için bu semptomlarını kullanır. Çok kere depresyonla birlikte beliren aşağılık duygularına emeklilikte ve yaşlılıkta sık rastlanır. Bu vakalarda, hasta kendisine saygısını önemli derecede kaybetmiştir. Kişi toplumsal bakımdan düştüğünü, önemsiz kaldığını hisseder ve böylece paranoid reaksiyon tipleri gelişebilir. bence bir uzman yardımı almalısın. aynı zamanda buraya bakabilirsin ilk adım olarak: http://www.uzmantv.com/konu/asagilik-kompleksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 6-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kKJRPPA6NBQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Baggio said: escape said: o ilk söylediğin burda fb fanatikliği yapıp haklı hakem kararlara tepki gösterenlere, ikinci dediğim ise fbyi 17klübün çoook üstünde görüp takılanlara. Hakemin kararının haksız olduğu %90 falan, sen dahil çoğu GS'li bile kabul etmiş. "FB 17 kulübün üstünde değildir" ile "FB 17 kulübün altındadır, hiçtir" de aynı şey değil. Kaldı ki hiçbir FB'li böyle bir şey söylememiş, applevodka gelip saçmalamış, sen biz söylemişiz gibi kendi kendine yaratmışsın bir şeyler. Maksat troll, fanatizm, saldırı. Çok net yani :p O yüzden kıvırmayalım, millete saygı nutuğu atmadan önce kendimiz adam olalım demek istiyorum, çuvaldız falan. ben nerde sacmaladım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 öncelikle baggio, benim saygıdan kastım bu aşağıdaki gibiydi. direkt kişiye vs neyse moriarty said: escape said: Odeon said: ahaha. ama bu gercekten ciddi gibi ya. icime bir kurt dusmedi degil bakın şu tutum bile, "ne diyor ya bu boşversene biz en iyiyiz hakemler kaka bu sadece trollüyor, doğruları vs konuşmasına ihtimal bile yok" vs tutumu. bi nevi yüksek görme ve aşağılama tutumu. bundan bahsediyorum. senin kafa yanmış escape. Aşağılık kompleksi, Bireysel Psikoloji ekolünün kurucusu Alfred Adler tarafından ortaya atılan ve kişinin bazı yönlerde kendini diğerlerinden aşağı hissetmesi neden olan karmaşa. Bu komplekse sahip kişilerde genellikle kendini ispat etme çabası görülür. Sıklıkla farkına varılmaz ve telafi etme düşüncesi, kişileri eziyet içine sürükler, şaşırtıcı bir kazanım veya aşırı bir antisosyal davranışla sonuçlanır. İlk çalışmalara, teorisini göstermek için Napolyon komplekslerini kullanan Alfred Adler öncülük etmiştir. Özgüven eksikliği, saplantı bozuklukları, kültürel yozlaşma; aşağılık kompleksinin nedenleri arasında gösterilebilir. Psikiyatrik bir hastalıktan çok psikolojik bir durumdur. Adler, bütün gelişme dönemi süresince çocuğun ebeveyni ve genel dünyayla ilgili bir yetersizlik duygusu hissettiği kavramını geliştirmiştir. Hastanın kompensasyon için gösterdiği psikolojik veya fizik çabaların sonuçsuz kalmasıyla psikonevrozlar gelişir; hasta başarısızlıklarını örtbas etmek ve başkaları üzerinde bir güç kazanmak için bu semptomlarını kullanır. Çok kere depresyonla birlikte beliren aşağılık duygularına emeklilikte ve yaşlılıkta sık rastlanır. Bu vakalarda, hasta kendisine saygısını önemli derecede kaybetmiştir. Kişi toplumsal bakımdan düştüğünü, önemsiz kaldığını hisseder ve böylece paranoid reaksiyon tipleri gelişebilir. bence bir uzman yardımı almalısın. aynı zamanda buraya bakabilirsin ilk adım olarak: http://www.uzmantv.com/konu/asagilik-kompleksi "fanatizmi saygısızlığa çevirmeyin"den kastım bi nevi buydu benim.. bu herif saygısızın teki ve şuan ne konuştuğunu bilmiyor, futbol hakkında konuşuyoruz sen olayı kişiselleştiriyorsun. bir kompleksim falan yok allaha şükür ama senin bu belli bir konu üzerinden tartışırken birden olayı kişiselleştirip saygısızlık yapmanın bir adı yok, tamam benimki aşağılık kompleksi olsun hadi... iyi geceler, futbol konuşmaz bu saygısızlıktan sonra. tamam trollüm ben hiçbişiden de anlamıyorum oke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sonunda. ayrıca tavsiyemi dikkate al, saygısızlık yapmadım bence kesinlikle bir yardım al. ciddiyim ben. imzan bile fenerbahçeyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://inciswf.com/1285125877.swf basta escape'e gelsin bu. dasfghfjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 hürriyet sahada alex'i göremeyince bi yabancılamıştır yazık kardeş gibiydiler her maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 escape said: şu maçı sırf 10 kişi kaldık diye 1-1 puan kaybı yaşadık vs bağlamayın bence. fenerbahçe hissetmedi eksikliği bence... kalitesiz oynadı. kişisel yetenekler olmasa gg. ayrıca kendinizi de o kadar yüksek görmeyin siz hiç birşey değilsiniz, şike yaptığı ıspatlanan 3 temmuz'dan beri savunduğunuz herşey darmadağın olan bir klupsünüz.. lütfen "fenerbahçe düşmanları" , "en büyük biziz anlımız temiz oyumuz buyumuz ak vs" geçin bunları. gerçekçi olun heh bu arkadaş da anlatmış güzel sizin mantıgınzı kuralım hemen: applevodka 17vs1 hörkoz böze dusman. fırat fener dusmani, bunlar feneri bitirme projeleri, adam CL'seviyesne cıkmıs ama işte bindigi dalı kesip arkasi dönup kart gösterip bacagna sıkcak kendinin öyle mi ? birader sen ne diyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 moriarty said: veysel sarı %100 futbola katıldı: "ben birşey yapmadım, ben küfür etmedim, herkes benim üstüme geliyor" "pozisyonda küfür duymadım, sonra hakemin caner'e direkt kırmıız kart verdiğini gördüm, ama hakemin yanına gitmedim" pozisyonun içindeki veysel duymuyor, aydınus 1000 metreden duyuyor. caner küfür etse vucut dili ele verir adamın zaten öyle duyulacak bişey söylese. yere bakıp yürüyodu kafasını ovup caner. saçmalık ya. fırat aydınus şu ana kadar bjkye 1, gsye 2, fenere 10 kırmızı kart göstermiş. ilginç istatistik. fırat aydınusun yönettiği 8 maçta 1 galibiyet almışız o da gs maçı zaten %99 kazanıyoruz. http://www.transfermarkt.com.tr/tr/fenerbahce-sk/schiedsrichterdetail/verein_36_348.html bak bakayım şuradan 10 kırmızı kart mıymış değil miymiş, tescilli şikeci bir takımın, insanları nereden duyulduğu belli olmayan bilgilerle bu kadar rahat yargılayabilmesi çok üzücü http://www.transfermarkt.com.tr/tr/firat-aydinus/bilanz/schiedsrichter_348.html şuradan da Fenerbahçe'nin Fırat Aydınus'un yönettiği maçlardaki karnesini görebilirsin, 30 maçta 15 galibiyet 7 beraberlik 8 mağlubiyet, bu 30 maçın 17sinin derbi olduğunu unutmamanda fayda var ;) Bu arada o kırmızı kartların ikisinin olaylı bir GS-FB maçında çıktığını unutmayalım unutturmayalım, aynı maçta Galatasaray'a da iki kırmızı kart çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 arkadaş tribündeydi, o söyledi de; "pipisi küçük" demiş hakeme caner. küçüğü tam duyamamış aslında ama "pipi"yi direk duydum diyor. şakayı geçtim de harbi dememiş olabilir yahu kaç metre var hakemle canerin arasında. nasıl duydu ki? ha canerin sırf tipine en az sarı kart veririm o ayrı. tipine verdiyse karar doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar