Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Onlar yıksın tayyip gelir avm diker oraya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 din tartışmasına girmek istemiyorum ama selef=selefi salihin yani salih kimseleri ki bu hz muhammed döneminde ki ashabını,arkadaşlarını takip eden cemaatleşmeye verilen addır.mezhep taassupları yoktur.bu vatandaşın böyle konuşması kendini selefi olarak gören insanları enterese etmiyor.Amr bin As ashabdan mısırı fethettiği zaman dahi yıkmamışken,bu dangalak hiç bir şey yapamaz. şunu da ekliyeyim bir üstteki video da peygamberin 6 yaşında hz ayşe ile evlenip,9 yaşında cinsel ilişkiye girdi iftirası,şia ve mürcie iftirasıdır.bu videolara da itibar etmeyin artık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tamam beyler gerçek islam bu değilmiş dağılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sparkcaster said: tamam beyler gerçek islam bu değilmiş dağılabiliriz abi sen de dilekçe yazan,maliyeden emekli kafası kel emekli arzuhalci geleceği görüyorum.çünkü hep aynı şablonlar,daktiloyla yazıpmı atıyorsun ne yapıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bak seyhim, sana iki cift lafim var. paran vaaae pulun var. emrinde calisan binlerce calisanin var. yakisir mi sana piramitlerle oynamak? ama nasil yakismasin? sen, milyarder, para babasi, buyuk seyh! sen mi daha buyuksun? hayir, ben buyugum. ben. deno usta. dokunma artik piramidime. dokunma misirima. dokunma gelinime. yoksa ben, omrunde bir murloc bile kesmemis olan ben, deno usta, ceker vururum seni. anliyor musun, vururum, ve headshot cektim diye donup arkama bakmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 beyler pramitlerin altına gelişmiş teknoloji deposu olduğu için amaç pramitleri yıkmak bahanesi ile bu teknolojiyi ele geçirip amerikan emp. bittirmek, ve dünyayı ele geçirmek zaten avrupa burada yaptıkları kazılar ile sanayi devrimi baştattı, batı bunu bildiği için pramitlerin yıkılmasını istemiyor... diyen biri çıkar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 o adamı tek basina piramitin yanına koyacaksın etrafına serit cekeceksin YIK LAN diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 uzaylıların dünyayla bağlantısını kesmek isteyen amerikanın oyunu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=O5MP8p4WId0 olan kaddafi reyize oldu. bunlar hala öküz yine öküz kalacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sipeyskeyk said: Sırf piramitleri yıktırmamak için Mısır'ı işgal etseler varım ben. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kaddafiye nasil geldik bi anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 vay be erbakana posta koyan kaddafi ne hale geldi parça pinçik ettiler herifi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Marty said: kaddafiye nasil geldik bi anda? e arap baharı işte o mısırada şeriatı getiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=T-OgMoIgm0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yazın Luxor daydım. en büyük en güzel tapınaklar aslında orada. en büyüklerinden biri dağın eteklerinde ve çevresi 10 larca heykelle çevriliymiş. 1900 lerin başında hristiyanlar bizim dine uygun değil diye hepsini yıkmış. Bu heykellerin dinlerden çektikleri nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 konuyla ilgili olarak piramit uo yetkilileri bu gece açıklama yapacaklarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yıksınlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 alın tahribatı hrıstiyanlar yaptı ortaya yaştan başka bir şey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ula nasıl musliman bunlar! kabir yıkılırmı! ölüye dokunulurmu! GUNAH GUNAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Fistan said: o adamı tek basina piramitin yanına koyacaksın etrafına serit cekeceksin YIK LAN diyeceksin yıkmadan eve gitmek yok, bu piramit bu mesaide bitecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bu halk isterse piramitleri de yıkar qqq demokrasi yaşayamıoz qqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3ziesFCA91qaecjjo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Fazla gunes altinda durunca boyle oluyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hamsilipilav said: bu halk isterse piramitleri de yıkar ahaha tayyibin sesini duydum okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Abi bi seneyle kaçırdım ben gitmeden yıkmayın lan. Arap baharının yazı mısıra gitmeyi planlıyodum. Arap baharı çıktı anasını satıyım. Japonyada olabilridi fukusima patladı o ayrı tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar