Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Seviye yükselince bakalım neler olacak :D Umarım sadece, hp/dps leri artmıyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bende twitch den birisini izliyodum. Direk geçtiler orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Gerçekten çok beğendim yeni zindanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Yeni zindan oynadıkça güzelleşiyo da tek seferlik chain eventların hepsinin 7 saattir buglı olması hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 İnşallah düzeltirler , ben daha yapamamıştım , göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yeni pve sistemi iyi yazdık o kadar ölünce kosma kadar sacma bisi yok die klasik wipe a dönmüşler mob hpleri adam olmuş şimdi çok daha akıcı ve zevkli pve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Eventi bazıları yapabildi , bazıları yapamadı , enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Yeni gelen zindan çok eğlenceli , zindan yapmazdım oyunda ama bu yapılmayacak gibi değil , çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 her eventte böyle lag mı olacak pvp bile yapılmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Mükemmel ötesi bir eventti , chest harikaydı.Ayrıca 0 lag vardı.Çok eğlendim ya.2:30 saat sürdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 paralel evrenden mi bağlanıyorsun kardeş sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Makarov said: Mükemmel ötesi bir eventti , chest harikaydı.Ayrıca 0 lag vardı.Çok eğlendim ya.2:30 saat sürdü ya. Kayda değer bir ödül çıktımı bare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Myshkin said: paralel evrenden mi bağlanıyorsun kardeş sen O lag olayını ben bilgisayara bağlamaya karar verdim. Emektar 4 senelik ama canavar gibin çalışan bilgisayarımla o ortamlara girince bildiğin hareket edemiyodum(ki WvWvW'de sadece fos düşüyordu, skill lag falan yaşamamıştım hiç). Okulun verdiği ekran kartı hariç her şeyi canavar ama ekranı küçük bilgisayarda dün akşamki eventte hiç lag yaşamadım nerdeyse. Ha sürekli random wipe yediğimiz için yeter diyip çıktım. Bi de otobüsüm vardı İstanbul'a ona yetişecektim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ya ne bilgisayarı, evente katılan katılmayan herkeste lag vardı dün akşam. 0 lag var diyen arkadaş nerde oynuyormuş çok merak ettim. al oku şurayı https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/lostshores/Disconnected-at-the-final-phase-Merged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Çok ciddiyim ilk iki gün yaşadığım lagın 10'da 1'ini yaşadım sadece. 0 lag değildi ama benim için çok rahat oynanabilir durumdaydı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bir yeri okumama gerek yok , yalan mı atacam arkadaş ne skill atmamda , ne hareket etmemde , ne başka bir şeyde hiç lag yoktu bende. Overflovda 70-80 kişi idik , belki de daha fazlada olabilir.Ayrıca bilgisayarımda iyi değil , kötü bile sayılabilir.Chest te ise bana 3 exotic , 2 rare , 20 lik çanta , birde karka ring çıkmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam.Bazılarına ise legendary için kullanılan exoticlerde düştü , 200 - 300 gold değerindekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Event çok dandikti ya lag mahvetti 5dk durdum çıktım 3 günde girdim eventlara baktım oluru yok çıktım. Daha da yapmasın böle event rezil oluolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Lag her overflow'da yoktu. Ben mesela deli gibi lag yaşarken grup arkadaşların yanına join edince çok daha oynanabilir bir overflow'a gittim. Sanırım bazı sunucular patladı, onlara düşen oyuncularda da deli gibi lag yaşadı. Chest fena değildi, full magic find set artı mf yemeği ile bana 2 exo 2 rare düştü. Exo'lar çöp. Bir de tabii 20lik bag ile accessory var. Bag iyi oldu valla. Event fena değildi ama reinforcements savaşları anlamsız uzun sürdü, keşke onları yarıya kesselermiş. Neyse, bu event'in faydası da Fractals dungeon'ı oldu, oyunun en eğlenceli dungeon'ı geldi. Hiç yoktan iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dungeon cok basarılı 12 bolum olması her girisinde random bi yerle başlaması felan çok iyi causal takılan biri için uzun soluklu bi dungeon. Ödülleri tatava ama çanta güzel işte 20lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Dungeon çok kaliteli , ileride daha da geliştirirseler bunu süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Anladım ki bu zindanı hardcore oyuncular için yapmışlar , hak veriyorum casual oyuncuların isyanına , zindana diyecek bir şey yok mükemel ama o itemleri bir casual oyuncunun alması gerçekten zor.Eğerki bu itemler sadece bu zindan dan alınır ise bu durum arenayı zora sokar , bu itemlerin www den de alınabilmesini bekleyeceğim ben maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Casual oyuncu level 1, hatta biraz zorlasa uygun seri gelirse 2yi bitirir. Ee 2yi spamlayarak da alamaz mı itemları? Hani daha uzun sürer ama gene alır yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Aslında sorun şu ki yanlış bilmiyorsam sadece zindandan alınıyor itemler , bazı oyuncular farklı yerlerden de alınabilsin diyor , bu itemlerin alınabilmesi www ye gelecek diyorlar yada farklı yerlere , inşallah arena yapar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar