Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/21887131.asp ADAM GİBİ ADAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 uzun saçlı ve sakallıyken daha güzel görünüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ahah wtf zaytung sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 BEŞİKTAŞIM OLEY DEMİŞ KOÇUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 lan komik habermiş ama gerçekten yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 alemin gözü yaşlı kral aragon da beşiktaşlı adsfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Saeros said: ahah wtf zaytung sandım aynen bu ne lan zaytungdan alıntı falan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ahahaha aragorn başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 geçen arkadaş yazdıydı fb duvarına, bugünde konuşurken anlattı "aga tıkıntının yanında ki börekçide gördük aha dedik bizim aragorna ne kadar benzio adam. Ama tabi ihtimal vermedik üzerinde feda tshirti, börekçide aragornun ne işi var diye. Sonradan haberlerde görünce anladık" sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 adam yaslanmıs ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ahahaha adam rahat ya tek başına börekçiye falan gidiyor. kralsın ya aragorndan başka rollerde de izleyin lan adamı nerd cahiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 vay anasını feda tshirtü de mi giymiş? Valla demin google'a adamın ham maddesi yazdım bunu mu demek istediniz diye Viggo Mortensen çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bu istanbulda film çekme furyası nedir arkadaş? tamam iyi hoş çeksinler bol bol da nerden çıktı ki? AK PARTİ NİN DEV HİZMETLERİNDEN BİRİ Mİ YOKSA BU DA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 istanbul dedi karikaturu jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 malı istanbul üzerinden getirtiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: bu istanbulda film çekme furyası nedir arkadaş? tamam iyi hoş çeksinler bol bol da nerden çıktı ki? AK PARTİ NİN DEV HİZMETLERİNDEN BİRİ Mİ YOKSA BU DA? gavurlar bol bol mülk alsın, 10-20 seneye zaten bölücez, sur içini geri alırız falan diyedir. KONSTANTİN cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 holıvud krızde cunkı, adamlar metelıge kursun atarken sen uste para verıyorsun, holıvuda eskı gunlerınde gosterıle nmuameleyı yapıyorsun, tabıkı kosa kosa gelıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 beşiktaşta bi restorantta geçen hafta iskender yiyodu canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Çarşı saurona karşı. Deyu pankart açsaydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Haftaya acarlar o pankarti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bizim sınıftan bi arkadaş herifin yanında odlugu halde uyanmamıs, gazetede gorunce anca dusmus jeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Yoruma bak said: Filmlerine bakarsanız çok seçici davrandığını görürsünüz.Popüler olmakla ya da "parayı kırmakla" ilgilenmeyen bir adam.Kendi çizgisine sadık.Gösterişli değil,"çok" peşinde koşmuyor, ilkeli ve mütevazi.O yüzden aşık olduk:)Aragorn için ondan isabetli bir seçim olamazdı.Onun ruhuna en uygunu Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kırık kalplerin romantik sairi gayet basarili bir ressam aile babası hobi olarak oyunculuk yapıyor ben bu adamı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ulan iyi ki maca geldi adam, simdi adami milletvekili falan secmeye kalkicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar