Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 şeyim şişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 papa john's dendi mi? Little Caesars da nefis kenar çok iyi gidiyor duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 A wild rival appears. http://www.alemfrm.net/wp-content/uploads/2009/07/lahmacun.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 lahmacun içinde adana dürüm sardıran adamla tanıştım ben geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Lan! http://highfivetothat.files.wordpress.com/2012/06/gil-head-explode-again.gif Süper fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://i.imgur.com/hyAPa.jpg ccc roman pizza ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Fotografi tost makinasiyla mi cektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 başlığa, topiğeee +++ rep. pizza cennetin var oldğunun ispatıı..=) benim tercihim Dominos karışık...müthiş oluyor.Akşam yemeğine pizza söyleyeceğim bu topik üzerine=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Pizzadan çok baharatını seviyorum ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hamsilipilav said: http://i.imgur.com/hyAPa.jpg ccc roman pizza ccc çatal bıçakla çekmiş resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 zeper said: başlığa, topiğeee +++ rep. pizza cennetin var oldğunun ispatıı..=) benim tercihim Dominos karışık...müthiş oluyor.Akşam yemeğine pizza söyleyeceğim bu topik üzerine=) diğer firmaları dene pizzabulls haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 pizza hut var arasıra gittiğim.Okul civarında başka pizzacı yok? sen ne öneriyon,sbarro ise sakın o kadar para güya italyan kalitesindee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Pizza Hutt cop abi. Ince kenar yicen anca ki bi anlami olacak. Papa Jones ve Pizza Bulls fena degildi denediklerim arasinda. Domios'larin da cogu subesi kotu ama arada gayet guzel, kivaminda pizza yapan subeleri denk geliyodu. Ha bi de Little Caesars tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 little ceasers deneyelim bakalımm..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kare little ceasar yiyom sadece birkaç yıldır, arada da dominos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Piola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bu arada direk pizzalarla alakası olmasa da, çavdar, mozerella ve parmesan peynirleri arasında ne fark var, tat kıyaslaması açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2senedir lahmacun yemedim o resmi koyana çok pis sövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 CthuLhu said: lahmacun içinde adana dürüm sardıran adamla tanıştım ben geçen adana degilde geçen dürüm yicem adam etleri lahmacuna sarıp verdi :D resmen şiştim bi taneyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 herkes fakir pizzasi begenmis. bi tane piola diyen var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 NolaxThensbane said: 2senedir lahmacun yemedim o resmi koyana çok pis sövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Flassh said: şeyim şişti şaka maka kalbi demiş insanım lan dün gece bunu yazdım, akşamına pizza geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2 ay önce italyaya geldim erasmusla. pizza denilen şey buradaymış dedim. türkiyede yediğimiz apayrı birşey, o da güzel eyvallah ama başka birşeymiş yani bunu anladım. incecik hamur yerken sarkıyor.üzerine domates sosu, peynir ama sıvı halde, kuru değil. akıyor falan. ne bileyim pastırmalı olanı var falan. yemeye doyamıyorum. yapılışını da 15 saniye falan süren bir şey. niye bir adam çıkıp yapmıyor anlamıyorum. türkiyeye dönünce en çok bunu özleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Bone said: dominos ve little ceasers nefis. Çok şubeleri olması ve ucuz olması dışında neyi nefis abi bunların, pizza tartışmadan önce biraz farklı pizzacılar dene eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar