deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 3 ay önce İstanbul'a gelince sitenin kulübünde spor yapmaya başladım, 83 kilo civarıydım bu sıralar; sonra arada tatile gittim, döndüğümde 87 kiloya çıkmışım 15 gün içinde. Neyse tekrar programa devam ettim ama şöyle bir şey var, spor salonu evden 30sn mesafe falan, Spa'sından havuzuna her halt var. Hocalar falan hı desen dibinde; her şey süper... AMA BEN EVDEN ÇIKIP GİTMEYE ÜŞENİYORUM. Kendimden tiksindim resmen, son 1 aydır zaten iyice salladım, sadece gidip yüzüyorum haftada 4 gün falan. Kilom da 90'a çıktı... Boyum 1.90 olduğundan kilom giyinikken sırıtmıyor da, ayı gibi yağ bağladım, 2-3 kilo daha alırsam çirkinleşecek işler iyice. Şimdi bunu buraya niye yazdım? Siz fellow patiler bir şekilde gazlayın beni diye. Yoksa olacak gibi değil. Moron gibi çikolata, meyve suyu, mısır patlağı yiyip dizi falan izliyorum bütün gün. Kurtarın beni lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gitmeyip ne yapiyorsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ha bir de ben spor yapan adamım, 6 senedir falan ilk kez bu sene böyle tembel oldum. Hatta 2 sene falan okuldan çıkıp salona, salondan çıkıp rugby idmanına, ordan gece 1'de falan eve geliyordum ve zerre üşenmiyordum hiç. Keza geçen sene günde 4-5 km bisiklet sürüp akşam spor salonunda deli gibi antreman yapıyordum. Ne olduysa eve geri dönünce oldu, resmen dışarı çıkmaktan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sendrom o sendrom aynısından bende de var ama adını bilmiyorum. Evde durmayan ben şimdi odadan çıkmıyorum. Bir yere git dedikleri zaman küfür etmişler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Pek bir şey yapmıyorum. İşin komik tarafı sabah erken kalkıyorum, 6-7 saat civarı uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 biraz daha kilo alırsam pipim görünmeyecek diye düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi ben de böle sportif bi hayat istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bilgisayar yapıyo hep. son 2-3 haftadır böyleyim ben de. eskiden de 1-2 yıl böyle olmuşluğum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 1 dakika sürekli koşamıyorum mesela ben. boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 15 temmuzdan beridir bu haldeyim. meh. spordan sogudum yani. bosa kurek cekmisim gibi hissediyorum su aralar, 3 sene calis didin 3 ayda bitsin gitsin. mpfffffffffffff.... spordan kastim bodybuilding, dunyanin en zor en yalan sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ahaha aynen, senelerdir uğraşıyorum, ne zaman bıraksam 2 ay içinde götü göbeği salıyorum. Belki de o yüzden gidesim gelmiyor hiç ama böyle de kendimi sevmiyorum resmen. Kendini şartlama yöntemi falan lazım bana ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hiç spor yapmayacaktınız işte. ne yaparsam yapayım kilom hep 80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 adonisler çıksın bırakçam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 meatloafun fight clubdaki hali gibi olunca ben de birakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 karın çalış kendine gel http://25.media.tumblr.com/tumblr_md4ydbRbti1r3gb3zo2_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aynisi bende de var. cozemedim ben de sebebini. geri donunce bir sure boyle oluyor herhalde, gecer diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Abi tembellik inanılmaz ölümcül bir hastalık. Eskiden profesyonel su topu oynuyordum, günde 3 saat antreman şeklinde... Şuan BİR BOK yapmıyorum. 1.90 boy 76 kiloyum ama böyle hep bir miskinlik bir üşengeçlik. Binerim diye bisiklet aldım 2 kere bindim. İliklerime işledi resmen tembellik artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sipeys bisikleti koysana garaj sale'e:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Haftada 4 gün yüzüyosun ama "tembelim evden çıkmaya" diyosun. Benim aklım ermedi. Sporun da bi sınırı var sonuçta prof. değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Sonuçta 30dk tempolu yüzdüğümde pilim bitiyor, sürekli de kilo alıyorum, vücudum yağlanıyor. İstediğim eski usul yediğime içtiğime dikkat ediyim, ağırlık çalışayım, yüzme sadece işin kardiyo ayağı olsun vs. P.tesi günü kulüpteki trainer'la konuştum bu arada, hazır kilolanmışken vücutta paketlenmiş enerjiden faydalanayım hacim kazanayım istiyorum, haftada 3 gün ağırlık 2 gün yüzme şeklinde kardiyo olan bir program hazırladı. Ben tabii Antalya'ya geldim kız arkadaşımın yanına, önümüzdeki p.tesi başlıyorum programa bir aksilik olmazsa. Gazımı yitirmemek için günlük tarzı bir şey tutacağım patide üşenmezsem, fotoğraf ekleyip eklememe konusunda kararsızım gerçi ama yapmak lazım aslında, tembelliğim geri dönüp de bırakacak olursam engel olur o topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 50 metre uzaktaki spor salonuna gitmiyorum 2 haftadır. Hadi geçen hafta kız arkadaşım gelmişti şehir dışından evde değildim. Peki ya bu hafta? Bir aya yakın ne güzel hiç aksatmadan yediğime içtiğime dikkat edip gittim çalıştımdı... Yok mu böyle at dopingi falan, vurayım yerimde duramıyım, spor salonunda yorulmadıkça oturamıyım yerime falan. Evden çıkmaya çıkmaya bütünleşicem duvarlarla, sandalyeyle, klavyeyle anasını satayım. (İşte o zaman bahsettiğim topic bu topic olsun, böyle kendimi açık edeyim, herkes görsün salınca sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kafein? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kurtadam terk nedir ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 deadwoll said: 50 metre uzaktaki spor salonuna gitmiyorum 2 haftadır. Hadi geçen hafta kız arkadaşım gelmişti şehir dışından evde değildim. Peki ya bu hafta? Bir aya yakın ne güzel hiç aksatmadan yediğime içtiğime dikkat edip gittim çalıştımdı... Yok mu böyle at dopingi falan, vurayım yerimde duramıyım, spor salonunda yorulmadıkça oturamıyım yerime falan. Evden çıkmaya çıkmaya bütünleşicem duvarlarla, sandalyeyle, klavyeyle anasını satayım. (İşte o zaman bahsettiğim topic bu topic olsun, böyle kendimi açık edeyim, herkes görsün salınca sdf) jack3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Evime 50 metre spor salonu olacak var ya... Olm boyle seylerin kiymetini bilin azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar