Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta | Beşiktaş- Bursaspor| 08.11.2012 @20.00

PZero

Öne çıkan mesajlar

abi zaten salak kendi ayağına takılıyor, ilk başta fark edersen kimse Aydınus'un penaltı verdiğini görmüyor tüm BJK'liler itiraz ediyor kart çıkmasın Veli'ye diye sadfsda

orada sanıyorum yardımcı hakem penaltıyı verdi,

kötü oldu, böyle gol atılmasını istemezdim. Gerçi o an hepsini istiyordum, BJK galip gelseydi 400TL :( neyse sağlık olsun
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

beşiktaş yedirte yedirte hak yemeyi öğrenmiş.
burak yılmazın kellesini isteyenler şimdi nerdeler?

Pozisyonda Veli'nin arkasından gelen Bursalını hafif müdahalesi ile Velinin bacakları birbirine çarpıyo. Penaltı tartışılır ama kendi yere atma yok net bi şekilde.
GSlilere genel olarak Arif Erdem izlemelerini tavsiye ediyorum, kendini nası yere atar bi futbolcu görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

CthuLhu said:

beşiktaş yedirte yedirte hak yemeyi öğrenmiş.
burak yılmazın kellesini isteyenler şimdi nerdeler?

Pozisyonda Veli'nin arkasından gelen Bursalını hafif müdahalesi ile Velinin bacakları birbirine çarpıyo. Penaltı tartışılır ama kendi yere atma yok net bi şekilde.
GSlilere genel olarak Arif Erdem izlemelerini tavsiye ediyorum, kendini nası yere atar bi futbolcu görürsünüz.

Hafif müdahale var mı yok mu tartışılır, penaltı da tartışılır, ama orada kendini yere atma olduğu %100 gerçek.

Darbe olsa da o şekilde uçmaz, olmasa zaten uçmaz. Bariz atıyor kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten penaltı aldırıyor.

Ben tam seçemedim ama baldıra ufak bir temas var deniyor. Gerisinde de Veli kendi halletmiş işte, ha kendi ayağına takılmış ha kendini atmış. Sonuçta vücudu bırakıyor o da direnç göstermiyor. Nette vs. gördüğüm kadarıyla video kamera penaltısı deniyor. Maçtan sonra saatlerce yorumlanıp karar kılınan diyelim asdfds

Neyse yenilen hakkın iadesi, hak yene yene bir hal oldu maçta, yenecek hak kalmayınca 3-3 bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın düşüşüne bakarsan sol ayağı sağ baldırına çarpıyor. Öyle bi yere atma şekli yok. Arkasındaki adam topa müdahale etmeye çalışırken velinin ayağına dokunuyor. Böyle hafif müdahaleye penaltı verilmeyebilir, zaten velinin ayağı yere basıyorken olsa düşmez, ayağı havadayken bu müdahale gelince ayağını dier bacağına çarpıyor Veli ve düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...