valequenta Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Lig tv yorumcusu da ne sacmaladi yav.: Necip veli kendisini cok gelistirmis se kariyerinin en parlak donemini yasiyormus vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Olcay da yakindan tam maymuna benziyormus ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ilk yarı Bursa iyiydi, 2. yarı biz. Fırat hak nasıl yenir gösterdi yine. Maçın hakkı gayet 4–2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bataja bursanın alexi olmuş onu kapatsak yeterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Bursa'nın 2. golü de ofsaytmış ya 4-1miş maçın hakkı. canın sağolsun fırat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 beşiktaş yedirte yedirte hak yemeyi öğrenmiş. burak yılmazın kellesini isteyenler şimdi nerdeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valla veli her maç kendini yere atsın ondan sonra ayıplarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yalnız pozisyonda veli aslında bilerek kendini yere atmıyor hatta penatltı bile beklemiyor kendisine sarı kart bekliyor. Ayağı ayağına takılıp düşüyor penaltı gelince de sessiz kalıyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi zaten salak kendi ayağına takılıyor, ilk başta fark edersen kimse Aydınus'un penaltı verdiğini görmüyor tüm BJK'liler itiraz ediyor kart çıkmasın Veli'ye diye sadfsda orada sanıyorum yardımcı hakem penaltıyı verdi, kötü oldu, böyle gol atılmasını istemezdim. Gerçi o an hepsini istiyordum, BJK galip gelseydi 400TL :( neyse sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 CthuLhu said: beşiktaş yedirte yedirte hak yemeyi öğrenmiş. burak yılmazın kellesini isteyenler şimdi nerdeler? Pozisyonda Veli'nin arkasından gelen Bursalını hafif müdahalesi ile Velinin bacakları birbirine çarpıyo. Penaltı tartışılır ama kendi yere atma yok net bi şekilde. GSlilere genel olarak Arif Erdem izlemelerini tavsiye ediyorum, kendini nası yere atar bi futbolcu görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 OOO YİNE HAKKI YENEN BİR BEŞİKTAŞ ZANNEDERSEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 YİNE 3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Oooo Arif erdem'e kadar gittik mi? Vayy beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 CthuLhu said: beşiktaş yedirte yedirte hak yemeyi öğrenmiş. burak yılmazın kellesini isteyenler şimdi nerdeler? cehaletten gözlerin körelmesi böyle bir şey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kümede kal kara kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valla Antalyaspor kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aktiftablet said: CthuLhu said: beşiktaş yedirte yedirte hak yemeyi öğrenmiş. burak yılmazın kellesini isteyenler şimdi nerdeler? Pozisyonda Veli'nin arkasından gelen Bursalını hafif müdahalesi ile Velinin bacakları birbirine çarpıyo. Penaltı tartışılır ama kendi yere atma yok net bi şekilde. GSlilere genel olarak Arif Erdem izlemelerini tavsiye ediyorum, kendini nası yere atar bi futbolcu görürsünüz. Hafif müdahale var mı yok mu tartışılır, penaltı da tartışılır, ama orada kendini yere atma olduğu %100 gerçek. Darbe olsa da o şekilde uçmaz, olmasa zaten uçmaz. Bariz atıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 CthuLhu said: beşiktaş yedirte yedirte hak yemeyi öğrenmiş. burak yılmazın kellesini isteyenler şimdi nerdeler? biz beşiktaş'tayken de kellesini istiyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yok zaten penaltı aldırıyor. Ben tam seçemedim ama baldıra ufak bir temas var deniyor. Gerisinde de Veli kendi halletmiş işte, ha kendi ayağına takılmış ha kendini atmış. Sonuçta vücudu bırakıyor o da direnç göstermiyor. Nette vs. gördüğüm kadarıyla video kamera penaltısı deniyor. Maçtan sonra saatlerce yorumlanıp karar kılınan diyelim asdfds Neyse yenilen hakkın iadesi, hak yene yene bir hal oldu maçta, yenecek hak kalmayınca 3-3 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Valla bana darbe yok gibi geldi ama 3-4 farklı özet buldum hepsinde uzak açı, o yüzden net konuşamıyorum. Olabilir de. Darbe varsa zaten yere kendini atsa da atmasa da penaltı. Olup olmadığı esas mesela. Darbe varsa da yoksa da kendini bıraktığı belli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 penaltı vermese kimse kızmazdı. baya olmuştu böyle beleşe penaltı almayalı. güzel maçtı. Bursanın golleri çok keko yalnız. Be taktik var ne bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Adamın düşüşüne bakarsan sol ayağı sağ baldırına çarpıyor. Öyle bi yere atma şekli yok. Arkasındaki adam topa müdahale etmeye çalışırken velinin ayağına dokunuyor. Böyle hafif müdahaleye penaltı verilmeyebilir, zaten velinin ayağı yere basıyorken olsa düşmez, ayağı havadayken bu müdahale gelince ayağını dier bacağına çarpıyor Veli ve düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Cons said: OOO YİNE HAKKI YENEN BİR BEŞİKTAŞ ZANNEDERSEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar