BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 şöyle amerikanın bağrından kopup gelmiş, adeta stephen king'in maine'i havasında, buram buram townspeople kokan amerikan filmi lazım bana. korku dışında bir tür olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Öyle bir anlattın ki aynısından ben de istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Fargo hem büyük şehirler harici Amarika hem de kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 red rock west ama çok süper değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 gore ve kan olmasın, mümkünse jump scare olmasın. korkunçlu film arıyorum. supernatural şeyler de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 dirty grandpa baya iyi izle keyiflen korkmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 En son izlediğim korku filmini hatırlamıyorum. exorcist olabilir. korkmadığım için izlemiyorum korku filmi. o yüzden yardımcı olamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ama illa bi film tavsiye et diyosan benny&joon u izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Bence tam ne istediğini bilmiyorsun. Verilere en uyan film aklıma Nebraska geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 carrie stephen king in deil miydi? telekinetik bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Aket-Atum said: Fargo hem büyük şehirler harici Amarika hem de kaliteli. cok salak bir filmmiş ama nedense cok da sevdim gerci filmdeki karakterler salak.Sürekli yeah yeah diye filmi bitirdiler ahahhahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 1980 senesindeki bi olaydı galiba o filmde anlatılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Ayrı konu açmak istemiyorum o yüzden buradan yazayım dedim. Bana da Roma dönemiyle ilgili güzel bir film lazım. The Eagle, Last Legion, Kral Arthur, Centurion ve eski Spartaküs'ü falan izledim. Başka bildiğiniz film var mı? Jackie Chan'in oynadığı Çinlilerle Romalıların karşılaştığı film izlemeye değer mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 how i met your mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar